Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz Daemon09 #8748 üzenetére
Elég sok Ati 9800-as hal/halt meg. Iszonyatosan forrófejűek, maximumon vannak járatva és nyúzták is őket. Nem akarom lehúzni azt a pár embert aki még árul, de nem szabad megvenni, bármikor megadhatja magát.
Egyébként a maga idejében a legjobb kártya volt. Egy-két FX5900 tulaj verte magát, hogy az övé 3DMark-ban odavágja.[ Szerkesztve ]
-
-
-
kobak112
tag
válasz Daemon09 #9329 üzenetére
Az MSI 8600GT Twin Turbo-s az dupla biossal van ellátva, ez azt jelenti, hogy van a hátso kivezetések mellett egy gomb, amivel a két bios közt tudsz válogatni...az első bios alap orajelekkel dolgozik, de ha megnyomod a gombot átvált a második biosra ami már emelt orajeleken dolgoztatja a kártyát. A Leadtek Px8600Gt extrem meg gyárilag tuningolt orajeleken müködik, szint ugy mint a Zotac 8600gt amp! edition...Ezek a karik gyárilag fel vannak huzva, és erősebb hűtővel látják el őket!
-
hakos1987
őstag
válasz Daemon09 #11148 üzenetére
és olyankor nálad is kikapcsol pl. fél óra játék után a monitor? mert azt hittem, ha a memó vagy shader nem bírja, akkor szemetel, ha a gpu, akkor fagy... amúgy egyesével felhúztam őket bizonyos szintre, és fél órán át crysis-eztem, semmi gond nem volt, de mikor mind3at felhúztam egyszerre, akkor előfordult ez... amúgy memória ment vna 1050-et, de most 940-en megy, hogy ne kapcsoljon ki a monitor... gpu 660-on, shader 1600-on ketyeg...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
cuko#
tag
válasz Daemon09 #11712 üzenetére
Aha, azt mondták már, hogy a gigáé nem a legjobb. Meg az MSI-ről sem voltak a legjobb véleménnyel. Mindenesetre biztos megtámogatnám egy házhűtő 80as/92es ventivel a passzív hűtést (azért így halkabb lenne valószínüleg mint egy szabályzott refhűtős).
joi29: 4400+ mellé menne, m2a-vm lapba, 2 giga rammal, stb.
Sapphire Ultimate 1650XT, illetve 2600XT, Gigabyte 2600XT, valamint MSI 2600XT (- ezek mind passzívok), továbbá az Asus nem refhűtős 26xt a versenyzőim (a "videókártyám" címért ).
csellosi: azért ddr3-as 3650-t nézz (~17,5k), de +50% teljesítményben.
-
raskolnikoff
őstag
válasz Daemon09 #12413 üzenetére
A Zotac a Sapphire nevű cég leányvállalata, ami nvidia kártyákat csinál és elég jók. A BFGre jellemző a hosszú gari, amerikában (is, merthogy ottani) elég közkedvelt márka. Mindkettő jó, de nézd az árat és a hűtést is, ezek nem biztos hogy a legolcsóbbak. BFGhez nehezebb is hozzájutni és lehet hogy találsz jobbat is könnyebben.
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Henk
veterán
válasz Daemon09 #12413 üzenetére
Mindkettő jó márka.Bár kb. egy hete mondta egy srác,hogy Zotac 9800Gtx-e volt és 2 hét után ment vissza gariba.De ebből nem lehet levonni semmilyen következtetést,ez csak 1db a sok közül.Bfg nekem volt már többször is.Nekem gondom nem volt velük,5 év gari van rá és jól bírja a tuningot.Kiegészítőben gyenge,játékot még sosem kaptam hozzá.(bár ez nem biztos,hogy mindenkinek fontos)
-
raskolnikoff
őstag
válasz Daemon09 #12417 üzenetére
Talán a Zotacot, általában jó kis tuninggal adják. Igaz a BFGre meg sok a gari...Egyébként a Gainward nem rossz ám...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Daemon09 #13523 üzenetére
én is az 512es 8800gt-t ajánlom.
a 9600 mégis csak a középkategória, még ha most nem is az.
és ma már nem szabad 256-ost venni, min 512, bár azért esetleg ha van kis plussz pénz, akkor lehet szemezgetni a gigással is szerintem lassan| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
veterán
-
PiciKenny
senior tag
válasz Daemon09 #13985 üzenetére
csupán ennyi..
nemhülyeségből tukmáltak a phn hogy ezt vegyemezért upp a ph!nak
[ Szerkesztve ]
-
PiciKenny
senior tag
válasz Daemon09 #13993 üzenetére
mondjak konkrét példát? OKÉ mivel 800as fsb-n fog menni a 2180 alapjáratom..de mivel 2ghz a lófa...x..igy 3ghz ra felhuzod..tessék 1333 fsb.. ..mivel ha nemtábomagtja lehetnek fagyások..kékhalál stb stb..de te biztos okosabb vagy ehhez....
p35
(mielött még valaki megkérdezné hogy miért 6os szorzó..ajánlom figyelmébe a villanyszámlát x)meg mellesleg hagyuk ebben a topikban ezt az offozást van rá másik topik ott lehet
ui: a srác helyében mindenképp p35öt vennék..hiába 7+ e[ Szerkesztve ]
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Daemon09 #20202 üzenetére
gondolkoztam már én is ezen a felálláson, hiszen pl mennyivel gazdaságosabb, még sli-nél is, mivel egy jó kari mellé sokkal olcsóbban veszel egy másik, majdnem jót.
de ahogy tanakodtam, arra jutottam, h nemigen jó, mert hát a kari ugye memhibás, és akkor az adatokat amiket használ azt rosszul is tárolja a memóriájában, tehát rossz értékeket használ, és akkor a visszaküldött adat sem lesz helyes, ergó a vagy a kép, vagy a fizika nem lesz jó.
bár mindez csak az én elméletem ezzel kapcsolatban.
de ha ott van nálad a kari, akkor megérhet 1 próbát!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Daemon09 #28037 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint fel sem szerelhető rá, de amúgyis kevés lenne.
Arra a karira Xtreme8800 kell ha találsz olcsón, vagy VF1000 sok bordával..
-Utóbbiban tudok esetleg segíteni, ha érdekel, dobj privit és megbeszéljük.jorden06
Mit értesz "bejön" alatt? Alapértelmezetten oda bontja ki magát a driver telepítésnél, újraindulás után törölhető ha zavar.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz Daemon09 #31469 üzenetére
Egy hangyányival gyorsabb is lehet a 9800GTX.
Egyébként a kevesebb fogyasztás mellett még a PCI-E 2.0 és a hardveres HD video gyorsító (VP 2) is az előnye a 9800-nak[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest