Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Aktív témák
-
huntenseN
tag
Üdv.
Lenne egy "kisebb" problémám, gondoltam hátha tudtok segiteni.
Szóval adott egy Fujitsu-Siemens V5515, benne egy noname SiS hálókártya.
Próbáltam rajta netezni, itthoni nettel, (t-offline) fel is csatlakozott rendesen, de amikor igénybe venné a netet, (böngésző, letöltés, msn stb) rögtön szakad a kapcsolat. Próbáltam driver frissitést, win reinstall is volt, fogalmam sincs mi lehet a hiba. Lehet hogy rossz a hálókártya a gépben? Remélem tudtok segiteni, fontos lenne. -
huntenseN
tag
Sziasztok!
Ha a gépen Linux van alapból, de én letörlöm és rakok pl egy Win7et, akkor ugye a garancia megmarad?
-
huntenseN
tag
Sziasztok!
A laptopok csak 60hz frissítést tudnak? mert sehogy nem engedi beállítani a 75hzet, még manuálisan sem. Asus k70io-ty009-ről van szó, 1600*900as felbontásban. Természetesen minden driver fent van. -
huntenseN
tag
nem értek hozzá, ezért szerettem volna segítséget kérni. CS-zek, és eddig crtn játszottam 100hzen, tehát megvolt a fix 100fpsem, és most a notin hiába van meg a 100, mégis lassúnak érzem. És ez a 60hz miatt van. Kérlek az olyan válaszokat hanyagold/hanyagoljátok hogy minek nekem 100fps? úgyse lát 25nél többet a szem stb.. CSben igenis fontos, mert teljesen máshogy mozog az egér 30-40, és 100 fpsen
Köszi[ Szerkesztve ]
-
huntenseN
tag
Srácok tudom miről beszélek.. És aki komolyabban foglalkozik csvel, azis tudja. Na mindegy nem próbálom meg megmagyarázni nektek, úgyse tudnám rendesen elmondani, így hogy nem tudjátok miről beszélek. Igen, fontos a válaszidő is, de azzal nincs bajom, játszottam már 16ms-es lcdvel, de az 75hzen frissitett, és jó volt. Ez kb olyan, hogy aki komolyan (versenyszerűen) csézik, az nem elégszik meg a 125hzes usb rate-el (egér) sem, ezért fel kell húzni 500hzre. Na mindegy, azért köszi hogy próbáltatok segíteni.
-
huntenseN
tag
Ez a proci húzás dolog engem is érdekelne, de csak olyan szinten, hogy a T4200at T4300ra húzzam, szóval +100mhz lenne csak. A gép Asus k70io-ty009l, és ugye ennek van a T4300al szerelt változata, ami full ugyan az, csak 2.1ghz. Gondolom a 2 változatban ugyan olyan hűtés van, szóval szerintem nem lenne gond. Valami ötlet?
-
huntenseN
tag
Sziasztok!
Asus K70IO-TY009L notim van. Valahogy be lehetne azt állítani, hogy akksiról is maximum teljesítményen menjen? Mert a játékok szaggatnak ha lehúzom hálózatról. Power optionsben mindent úgy állítottam be, mint amikor hálózatról megy, de mégse jó.
-
huntenseN
tag
válasz Relod12345 #16608 üzenetére
Ha játék akkor a FuSi.. de szigorúan csak garancia bővítéssel.
-
huntenseN
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami programot, amivel kicsit húzhatnám a procit az ősöreg Toshiba A300-amban? Intel T3400 2.2Ghz.
Tudom, notebookot nem szokás tuningolni, de próbálkoznék vele kicsit.
-
huntenseN
tag
Köszi, de ezek szerint nincs semmilyen program amivel nyerhetnék 100-200mhz-et?
-
huntenseN
tag
-
huntenseN
tag
A300-21C
Nem akarok másik procit venni bele, mert nyáron tervezek új gépet venni.. Csak most Diablo3 Open beta hétvége van, aztán megnéztem hogy fut, és jólenne nyerni 1-2 fpst. -
huntenseN
tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion dv6-6b08eh noti, teljesen új, most hozta a futár.
A problémám a következő:Headset bedugva, Teamspeak elindítva, eddig oké minden, beszélek haverral, halljuk egymást rendesen. Ha elindítok valami játékot, vagy winampot, itunes stb, a hang/zene a noti hangszórójából szól, de közbe a Teamspeak ugyan úgy a fülest használja..
TS-ben semmi ilyen beállítás nincs, drivert frissítettem, windowsban hangbeállításokat végigbabráltam..
Van erre valami megoldás? Elnézést az összevissza írásért, kicsit ideges vagyok már..
-
huntenseN
tag
Hello, elég érdekes problémám van, már tiszta ideg vagyok, remélem tudtok segíteni.
Leírom pár szóban, hogy mi történt:Diablozunk haverral, TS-en beszélünk közbe, mint mindig. Egyszer csak mondja, hogy nem hall rendesen, zúgok recsegek minden hülyeség.. Najó, gondoltam megnézem mi lehet a probléma, soha nem volt ilyen gondom.
Nos, tényleg zúg ez a vacak, nem hallom vissza a hangom. Megnéztem Steamben is, ott se jó a voice. Na, gondoltam nagyon jó, dobhatom ki az Icemat Siberiamat..
Régi füles elő, bedugom, probléma ugyan ez.
Kihúzom fülest, megnéztem laptop beépített mikrofonját.. ugyan ez. wtf?
Hangkártya driver törölve, új felrakva, végső elkeseredésemben w7 újrarakva.
Semmi változás.Meghalt a hangkártyám? A Hang tökéletes.. csak a mikrofonnal van probléma.
Nem igazán értem, egyik pillanatról a másikra történt a dolog.
Valami ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest