Hirdetés
Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Tuja vki, h hol találok olyan fóliát, amit ha ráragasztok a kijelzőre, akkor az nem fog tükröződni, de továbbra is jól látható?
Mi a véleménytek a Packard Bell gépekről?
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
A mai napon járt nálam egy fél éves HP noti és valszeg vmelyik venti csapágyas volt. Elég csúnya hangot adott ki. A kérdésem az lenne, h ezt javítják-e garanciálisan, illetve lehet-e még a garanciáját kitolni 2 évvel? -
Zoli1222
addikt
Nagyon nem egészséges hangot adott ki. (Bár sok esetben ilyennel nem foglakoznak bizonyos helyeken, mondván, hogy megy nem?) Mondtam a tulajának, h sztem vigye vissza addig, amíg garis. Ha javítható és javítják, akkor cserélek és a garit meg kitolom még 2 évvel.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Gamer notinál melyik az a legkisebb vga, amelynél valóban el lehet mondani 1 notiról, h gamer? NVIDIA GeForce 9600M GT? ATI Mobility Radeon HD 4650? Ez alapján az ati a jobb, de hallottam olyat, h a 9600 kenterbe veri.
-
Zoli1222
addikt
válasz Darth_Revan #16307 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Per pillanat egy ilyenről lenne szó, a gépemért cserébe. Vélemény?
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Bátyám vett egy Acer 5530-as lapost. Olyan probléma merült fel, h rövid idő után a camera képe bepixelesedik, azaz a képe 1 rakás sz@r lesz. Sajna ezzel a driverrel se müxik. Vkinek van ötlete, h mi lehet a gond. 32bites Win7 van fent. A válaszokat előre is köszi.
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
AMD Athlon II X2 P320 + HD5650 cpu-vga kombó, h muzsikálhat játékoknál? A vga-t tudom, h elég erős, de a cpu elég soványnak tűnik. Szerintetek?
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Vettem HP laptop-ot használtan, amire volt 1 csomó program telepítve. Most újra szeretném húzni a windows. Nincs OEM telepítő lemezem, csak hp recovery partícióm, amiben van HP_WINRE fájl kiterjesztés nélkül. Milyen kiterjesztést kell neki adni és hogyan tudnám ezzel a fájllal újra telepíteni a windows-t?
-
Zoli1222
addikt
válasz Hisztogram #42980 üzenetére
Nekem ez a video kínai.
-
Zoli1222
addikt
válasz Hisztogram #42985 üzenetére
és ha nincs pendrive-om? Csak dvd-m és külső hdd-m van.mingyá' meglesem!
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Na akkor felraktam az sp45823-at.
Ott elindítottam az MBR-t. Utána mit és hogyan állítsak be? -
Zoli1222
addikt
válasz Hisztogram #42994 üzenetére
NA! Sikerült elqrni a bootsectort. Nem boot-ol be. Csak system diagnostics van.
-
Zoli1222
addikt
válasz Hisztogram #42997 üzenetére
Bocs, h eddig nem reagáltam! Sikerült megoldani 1 win7 telepítő lemezzel a javítást, de így is csak félsiker sajna. Valszeg a recovery-s szektor vagy mi sérült, de majd át lesz nézve.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest