Hirdetés
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz duduati #2073 üzenetére
mivel oda megy be a szürke és a fekete kábel, ez egy minipci slotos WIFI egység...
de ha beütöd a google-be a rajta található betűket- számokat, kiderült volna gyorsan...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ABE
őstag
válasz duduati #7170 üzenetére
Nekem már sikerült külső optikai meghajtóról bootolni, igaz, az nem FuSi volt. Nálam azt kellet beállítani csak, hogy engedélyezem-e a CD-ről való bootolást.
Viszont! Barátnőmnek szintén FuSi notija van, neki is behalt a meghajtója, legalábis úgy tűnt elsőre. Aztán fogtam szépen egy nagyon puha, az LCD törléséhez rendszeresített kendőt, óvatosan megtörölgettem az olvasófejet, és "megjavította".
-
Free_Frag
csendes tag
válasz duduati #7230 üzenetére
Ez már az új fehér belsejű és a gombja a bekapcsoló alatt van a wifi, a böngésző és a levelező progi gombja mellett.
Egyébként mókás, mert pont amiatt lett ez véve mert ebben van infra és "bluetooth?!" is.
mindegy.Köszi a választ!
Inkább legyen egy perc tiszta, feltétlen érzelem; mint akár egy életnyi máz!
-
INMOTEP
őstag
válasz duduati #7261 üzenetére
és még kellene info aki tud segitsen nos ECS g732 noti ki tudná kideríteni nekem van e benne wifi antena mert raktam már bele egy wifi kártyát a modem helyére de vezeték meg nem volt ott és kicsi volt a hely arra gyanakszom hogy valahol össze van tekerve belül ezt azért gondolom mert itt [link]
levan írva hogy van benne, A másik kérdésem az hogy az ati 64 mb os videokártya nekem integrálva van e mert böviteni szeretném ha lehet valaki ?[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz duduati #7275 üzenetére
Üdv értem csak nem tudom hogy kell leszerelni az alját hogy kiderítsem mert nem találtam servise manualt és az érdekes hogy a Gericom Masterpiece total ugyanaz a gép mint az ecs g 732 csak más néven dobták piacra ezekszerint wifi kártyát már raktam bele csak igy antena nélkül hogy fog működni ?
-
spyduck
nagyúr
válasz duduati #7896 üzenetére
Vmi hardverproblémája van az tuti. Szokott olyan kékhalál lenni, h egy tized másodpercre bevillan a kékhalál aztán újraindul vagy kikapcsol. Sztem a ramokkal lesz probléma, be kéne állítani az időzítést vagy lassabb ramokkal próbálkozni, esetleg egy új bios se volna rossz.
-
lala42
őstag
válasz duduati #7906 üzenetére
Na mostmár vok. Eddig dolgoztam és közben XP telepítés lett. Én is erre gondoltam, amikor feltettem a fenti kérdést, de el akartam kerülni az installt. nem sikerült
Szóval nem mindig csinálta ezt a fajta leállást-nem leállást, mert nem tudom, hogy minek nevezzem És nem, később sem állt le, az az nem csak lassankapcsolt ki, hanem sehogy sem. Minden elment az asztalról, ikonok, tálca, csak a háttérkép maradt és a merevlemez ledje villogott, az az a vinyó ment mint az őrült. Semmi indexelő szolg. sem netes javítócsomag, sem vírus, sem kémprogi nem volt a gépen. Na erre varjatok gombot
Több vírusirtóval is kipróbáltam, az az ellenőríztem,(nem egyszerre voltak telepítve, reg cleaner is volt közöttük) vírus nuku. Az energia gazdálkodást is variáltam, semmi. És mint írtam nem mindig csinálta, csak ha rájött a menkü.Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
grex4
aktív tag
válasz duduati #7960 üzenetére
semmi probléma.
de van még 1 kérdésem. mivan akkor ha a notimban nemmegy az dvd iró kombó, eddig ment. mostanában töröltem pár fölösnek vélt programot de nemhiszem hogy hozzányultam volna a driveréhez, a kombó neve TSSTcorp CD/DVDW TS-L632M, próbáltam illesztőprogramot frissiteni, de hiba miatt valszeg nemfog múködni és tényleg nem , frissiteni a driverét is TS-L632M_SC02.BIN-el de nemis látja a telepitő a fájlt, vlc media player viszont örömmel lejátszaná , amugy ha segit vmit a daemon tools virtuális meghajtói sem működnek. gondolom vinfos reinstall helyrepakolná a dolgot, de az hosszú folyamat lenne. esetleg ha vki tudná h mivan ienkor és megörvendeztetne a megoldássel.
köcce allüdv
-
veterán
válasz duduati #19822 üzenetére
Ebben az esteben amikor elmegy a háttérvilágítás 3 féle gond lehet
1.A kijelzö felé menö inverter ment tönkre ez a legolcsóbb megoldás
2.A kijelzöben ment tönkre a fénycsö ez kijelzöcsere esetleg fénycsöcsere de ez nagyon bonyolult,és nem sokkal olcsóbb
3.Az inverter számára szükséges vezérlöfeszültséget elöállító LVDS áramkör ment tönkre a lapon,ekkor az ic-t kell cserélni a biztosítékkal együtt.Ez sem olcsó dologduree54
-
kendeee
aktív tag
válasz duduati #31935 üzenetére
Szia!
Kíváncsi lennék, hogy csökkentett módban is kifagy, vagy ha normálban indítod, akkor távolítsd el a vga-t az eszközkezelőben és szabvány vga-t használj. Akkor is kifagy?
Vedd ki a procit, tedd vissza.Chipset hibára tenném a jelenséget, de bármi más is okozhatja...
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
GaborGh
őstag
válasz duduati #32745 üzenetére
Sajnos a Siemens-ek nem a megbízhatóságukról voltak híresek és bocs hogy ezt mondom, de boldog lehetsz, hogy ilyen sokáig kihúzta, az enyém nem sokkal a gari lejárta után kezdte a pokoljárást, majd az 5. szerviz után közölték, hogy javíthatatlan és nem érdemes bele több időt, pénzt és energiát belefektetni...
Enyém is hasonló tüneteket produkált majd alaplaphibával megdöglött.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz duduati #43690 üzenetére
Ha külön vetted vinyót és van róla számlád,gari leveled akkor valószínű.Ha gépel egybe akkor nem.De ha hosszabítod garit az már majdnem annyi mint ha itt aprón veszel használtan.Szerintem nem érdemes vele foglalkozni.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
NEMO1968
őstag
válasz duduati #44777 üzenetére
Szia!
Ezzel próbáld meg.
Nekem szuperül műkszik XP-vel,WIN 7-el is.
Univerzális,még a szokásos 32-64 bites rendszerprobléma sem számít neki.
Bocs,ez a link nem az igazi,de le lehet tölteni máshonnan.A neve akkor is ez.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz duduati #44796 üzenetére
Előtte aktívvá kell tenned az USB eszközt,azon túl vagy már?
Csak azért kérdezem,mert nem vagyok benne biztos,hogy azt is megcsinálja a progi.
Én is próbálkoztam sok mindennel,míg megtaláltam ezt,és az egyik módszernél parancssorból kellett aktiválni,tehát én ezzel eleve úgy álltam neki.
Erről itt találsz egy videót is.
Én felírtam a parancsokat .[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
vilmaboy
őstag
válasz duduati #46014 üzenetére
billentyűzet hiba lesz, vagy hardveres, vagy driveres, vagy beragadt gomb. Esetleg vírus. Mint felett írták, kapcsold ki a billentyűjét és próbáld ki usb-s bill-el. Meglátjuk csinálja e. Egy tesztet megér.
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
ravail
senior tag
válasz duduati #46014 üzenetére
Szia!
Az előttem szólók javaslatán túl még egy dolgot érdemes megnézned. Ugyan win7 alatt még nem, de XP alatt többször találkoztam már hasonló problémával. Söt e mellett az aszal át rendeződés, vagy a kiválasztani szánt asztalikon egérrel történő kergetése is előfordult. Megdöbbenésünkre nem vírus és nem is hardveres hiba okozta a problémát. Sőt, nem is a touchpad driver (mellesleg ezt is érdemes ellenőrízned!). A problémát az okozta, hogy elfogyott a hely a rendszerpartíciót tartalmazó HDD-n (ami leggyakrabban a "C"). Takarítás után, ahogy kelő mennyiségű szabad hely állt rendelkezésre, a probléma megszünt. Esetleg ezt is nézd meg! Hátha.
Még egy dolgot érdemes megnézni. A virtuális memória kezelést. Legjobb, ha arra van állítva, hogy a windows kezelje. Nyilván összefügg az előbb leírt helyhiánnyal, mert ha nincs hely a virtuális memóriát tartalmazó HDD-n vagy partíción, akkor a szükséges virtuális memóriát sem tudja használni a rendszer.
(Viruális memória beállításait eléred: Vezérlőpult --> Rendszer --> Speciális rendszerbeállítások --> Speciális --> Teljesítmény katt a Beállítások-ra --> Itt a Teljesítménybeállítások ablakban a Speciális fülre katt --> Középen a Virtuális memória itt katt a Módosítás -ra --> Ha felül be van pipálva az automatikus kezelés akkor OK. Ha itt kiveszed a pipát, állíthatod, vagy átteheted másik HDD-re vagy perticióra.)
A helyfelszabadításról pedig korábban itt írtam.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest