Hirdetés
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Megpróbálom itt is. Másik fórumokban 2 napja nincs rá válasz.
Rendeltem egy Vostro 3350-i3-at. Egy helyen olvastam össz vissz, hogy van bent gyorsulásmérő a winyó védelme érdekében. Az összes többi webshop leírásában nem szerepel ez a funkcio... Tudja valaki, hogy van e bent valójában?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz w.miki #37880 üzenetére
meglehetősen hardver hiba gyanus. K sorozatban volt aminek besz.rt aa bekapcs gombja. ha le van huzva az akksi - töltő, majd megint csatlakoztatva, akkor mennie kéne. ha nem, akkor sajna hardver szagu. szerviz...
-
vilmaboy
őstag
válasz smallmer #37888 üzenetére
Amit javasolni tudnék:
- a video driver gyári support oldalról való, vagy win7 általt feltett eke driver? Ha nem gyári, akkor használd azt.
- Futtasd le az élményindexet. soxor helyreteszi az ilyesmit.
- Nézd átt a képernyőbeállításokat...
- tegyél fel driveridentifiert. ez egy driverscanner. megmondja neked mi az ami nem frankó a gépedben és gyári oldalakról szed le drivereket.A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
-
vilmaboy
őstag
válasz zserrbo #37985 üzenetére
nyahh. akkor a legvalószinübb hiba máris fentáll szedj le gyéri supportos stabil drivert. ha nem találsz, akkor a driveridentifier nevü progit tedd fel és majd megkeresi neked. szerintem 95% az esélyed, hogy máris meg fog javulni... így legyen
-
vilmaboy
őstag
válasz Tsebacsi #37992 üzenetére
nem tudok róla, hogy lenne ilyen trükk... furcsállanám, ha nem tehetne beel egy "halandó" user egy akksit a gépébe anélkül, hogy varázsolnia kelljen... nem hangzik jól...
aram01: egyetértek... lap lesz. a mini biztosítékot (mi is a neve?) is kizárnám, ami a töltőrészt védi, mert akkor nem villanna a led fel.
Méresd ki szerintem a laptopot... nem feltétlen nagy a baj. lehet akármi...
-
vilmaboy
őstag
nézegetem idehaza a vostro 3350 akksikat.
Az hogy a 4400 mAh akksi 14,8V, amíg a 2200 mAh 14,4V... az nekem nem gond ugye?
Gondolom a 4400 mAh-s lehet a 8 cellás... vagy ez csak 6? az miért van, hogy mindkettő méretre pont ugyanakkora? a 8 cellásnak vastagabbnak kéne legyen vagy 1,5 centivel...
akkor ez mégsem a 8cellás?
-
vilmaboy
őstag
a dell vostrokon a dell támogatási központ - dell mobilközpont - dell azonnali indítási kezelő gombok mire vannak? melyikkel tudok leszedni drivereket? támogatási központból?
feltenném a gyári supportról valókat. (még most megy csak rá a win...
-
vilmaboy
őstag
srácok.. nagyon kérek valakit segítsen mert felrobbanok... nem tudok sehol leszedni egy Dell Driver Download Manager nevü progit... nincs link sehol... nagyon kéne már pihennem, de ez el kell készüljön még ma...
-
-
vilmaboy
őstag
keresek pár dolgot. segítsetek pls...
dell vostro 3350... felpakoltam a drivereit. szép és jó minden. de pl a digital Personag Fingerprinter nevü programot sehol nem találom, ami az ujlenyomatolvasót vezérelné... a másik: az FN gombok működnek, de nem tudom mi kellene ahoz, hogy a képernyőm is kimutassa őket... tuti mutatnia kéne valamit, amikor pl lehalkítom a gépet. ehez mi hiányozhat?
-
vilmaboy
őstag
ha nem hobernálom a gépet, hanem csak altatom... akkor menyi energiát fogyaszt a memóriák "életben tartása"??? Alvó módból gyorsabban feléled a rendszer mint hibernáltból? gondolom nem lehet vészesen nagy a fogyasztás. nyilván jópár napig vagy hétig kibírja a noti altatva
-
vilmaboy
őstag
Hali!
Vostro 3350-ből tudok valahogy hot-spotot csinálni? A rajta lévő netkapcsolatot tudom úgy osztani, hogy mások bluetooth-on vagy wifin vagy akármin kapcsolódjanak a laptopomhoz és annak a kapcsolatát használják?
-
vilmaboy
őstag
válasz Próbálkozom #38261 üzenetére
lehet memória, videochip, alaplap stb... diagnosztizáltasd be valami szaki szervizben. lehet, hogy 500Ft-os probléma. küldök egy privit.
-
vilmaboy
őstag
válasz cettlee #38271 üzenetére
nekem a telefonom esett bele a pocsolyába. egy ideig nyomta az 5ös gombot magának. utána a T betüt kiszárítottam alaposan és megjavult. 2 napig nem fogadta el a memó krtyát, de utána ment az is.
Ergo.. Én azt mondom, hogy még lhet jó a gép. Szét kéne szedni és megpucolni. Egy billentyűzetet szerezni nem nagy ördöngősség. Mondjuk az jó lett volna ha leirod, hogy milyen típusu a gép. Szerintem pucoltasd meg kicsit, hogy ne látszanak a víz nyomai, ha látszanának. Asztánnék küld be garba, hogy nem jó a billentyű... Majdcsak megcsinálják.
-
vilmaboy
őstag
válasz SkyLaci #38355 üzenetére
egy jack aljzat cseréjen nem nagy vásziszdász. Keress egy szervizt, ahol van egy értelmes ember, aki tud bánni a forrasztóval. Akár mikroelektronikai szervizt, vagy tv szervizt. nem gondolom, hogy 2-4000Ftnál drágábban úsznád meg. /privát vélemény/
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz kromatika #38396 üzenetére
lehet szalagkábel is. megmagyarázná, hogy a kijelző miért nem megy, de miért megy a külső port. Keress valakit, aki szedett már szét ilyet. ő gyorsan kideríti, hogy kábel e. Amúgy ha itt írsz, akkor SzaboZe kollega biztosan tud majd neked javasolni, illetve meg is tudja javítani nagy valószínüséggel.
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Ez a Intel Wireless Display Connection Manager mire is jó pontosan?
-
vilmaboy
őstag
válasz mateee10 #38412 üzenetére
hát szerintem sokad magammal együtt kijelenthetem, hogy ilyen barmolás még nem jutott eszünkbe Nem tudom mit jelent, hogy tönkrement a táp bemenet, de ha maga a dugalj hibás, akkor az legalább 2000Ftos kérdés. ha a töltést vezérlő hardver ment el, az már más kérdés. Őszintén el sem tudom képzelni, illetve csak nehezen, hogy hogy mehet tönkre maga a dugalj, hacsak nem külső behatástól, vagy a nyákra való csatlakozásnál...
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz mateee10 #38423 üzenetére
hát az van, hogy nem hiába vezetik átt a töltőáramot egy áramkörön, hogy töltse az akksit, majd az akksi leadja a feszt a laptopba... Ezzel a módszerrel max azt fogod elérni, hogy ha elcseszed, akkor lesz egy szépen kiégetett alaplapod. Ha letört a csatlakozó, de maga a hardver jó mögötte, akkor azt még egy tv szerelő is megcsinálja 2000ft-ért kb, vagy egy elektronikai műszerész, aki látott már forrasztó pálcát. szerintem vidd el egy laptopszervizbe és meglepődsz, hogy mennyire olcsón is meg lehet ezt oldani...
-
vilmaboy
őstag
hát ettől most nem bővültek az ismereteim tudom, hogy nem a szputnyik pálka kell hozzá és nem gázrózsás forrasztó. De azért nem gondolom, hogy a nasa-ig kéne mennünk egy normális pontforrasztóért meg egy ónszipkáért az alaplapi forrasztások ippen ugyanolyanok mint a mikrosütőd nyákján, vagy a tálmixer power gombján lévők. ezt bármelyik szerviz megoldja, ha csak a csatit kell forrasztani. egy service manualt pedig 3,5 perc alatt lehet találni neten. 2,5 alatt youtubon. Na mindegy... akkor sem taknyolunk tápot akksi érintkezőre
-
vilmaboy
őstag
válasz mateee10 #38429 üzenetére
Szívesen ha valaki azt mondja, hogy van, akkor zavard el nincs. nem szaxerű local nem piszkált csak ha kérdezel és segítőkészen válaszolnak, akkor nem mindig szeretik ha firtatod a választ itt sokan gépszerelésben magas szinten jártasak vagy ippen szervizesek, rendszergazdák magas beosztásokban... "Gondoltam a mai világban csak van olyan megoldás, hogy az akksi csatiján keresztül működtetjük a gépet." Nincs!
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
látom nem bírodd ki tudod mit... igazad van... ha lehozza megcsinállom, de ha kell már lassan a töltőt is ráforrasztom neki az akksi csatlakozó lábaira vagy 3 hónapja nem láttam már elfüstölni semmit.
Azért szerintem enyire nem drasztikus műtét egy nyamvadt táp csati csere... Végül is nem videochipről van szó. Na minegy... nektek van igazatok...
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz uvegesm #38505 üzenetére
megsérült a belső képernyő? tehát akkor a külső megmaradt? Van itt PH-n pár szerelő aki figyelik ezt a rovatot és értik a dolgukat. Szerintem jelentkeznek majd... Mondjuk azt leírhatnád, hogy Barcson - Debrecenben vagy Gyula környékén lax...
-
vilmaboy
őstag
válasz papper20 #38510 üzenetére
nem lehetm, hogy az xp nem kezeli már normálisan az alaplapodat így a hűtést sem? milyen régi vagy új a laptop? Amúgy mi az oka annak, hogy xp-t tettél vissza? utána meg vistát? amin elmegy, azon elmegy a win7is és jelentősen jobb mindegyiknél...
-
vilmaboy
őstag
válasz papper20 #38517 üzenetére
én még mindíg azt mondom, hogy az xp a ludas... Még mindig tartom, hogy tegyél fel win7et... Ha anyira kell az xp, akkor azt javaslom tegyél fel virtuális xp-t és azon szinte mindent ki tudsz próbálni és fut 99%ban minden... egyedül a játékokra nem hegyezték ki...
-
vilmaboy
őstag
válasz papper20 #38519 üzenetére
tutkó hogy minden alaplapi drivert stb feltettél rendsesen az ujrahúzás után, mint a régi vistában volt? gyanús nekem hogy abszolút nem indítja el csak a tojásfőzési hőmérsékleten... vagy ott sem... láttam valamelyik fórumban egy progit, amit javasoltak fun control-ra. csak azt kéne megtudni, hogy mi pontosan a probléma. hardveres vagy szoftveres... mert lehet ugyebár extrém esetben az is, hogy kukás a hőfokérzékelő, vagy a hűtés maga...
-
vilmaboy
őstag
válasz papper20 #38521 üzenetére
arra nagy az esély amúgy si cserélted volna, vagy csak emiatt? Mert ha csak emiatt, akkor inkább tegyél fel valami fun control progit. hűtés topikban tuti mondanak valamit... én csak ez miatt nem dobnék el egy lapot, hacsak nem feltétlen muszály.
-
vilmaboy
őstag
válasz praicseemuce #38524 üzenetére
valahol be lehet konfigolni, hogy melyik programokhoz mit használjon. mármint megadhatod neki, h pl a wow-hoz ne használja csakis kizárólag a dedikáltat.
-
vilmaboy
őstag
válasz papper20 #38525 üzenetére
nem volna jobb feltenni csak viccből egy win7et? hátha megoldódik a probléma? tény hogy az uj lap nem haszontalan, de minek költeni ha nem muszály... Így is úgy is új oprendszer kell ha új lapot teszel. akkor meg már win7. akkor meg már inkább elsőnek azt próbáld, mint az új hardvert... szerintem
-
vilmaboy
őstag
van olyan minialkalmazás féleség amit ki lehet tenni win7ben és mutatja a proci, video, alaplap, stb... fontosabb hőmérsékleteket?
-
vilmaboy
őstag
válasz papper20 #38536 üzenetére
őőőőőőőő... hát ez jó kérdés... volna ötletem, de nem akarok hülyeséget mondani. szerintem várd meg inkább, hogy jöjjön egy nálam szakibb szaki ebben. nem nagyon ismerem annak a típusnak a belit...
-
vilmaboy
őstag
van valakinek Targus márkájú laptop táskája? vagy ismeri valaki őket? Kinéztem magamnak a vostrohoz egyet. De nem ismerem anyira a márkát. Mondjuk imponáló, hogy élettartam gart bevállalnak rá...
-
vilmaboy
őstag
válasz haromegesz14 #38560 üzenetére
na hogy a win7 telepítésnek a bios eléréséhez abszolút semmi köze, abban teljesen biztos lehetsz. A bios felbootol majsd betölt az oprendszer. Amikor a biosba be tudsz lépni, akkor a win7nek még köze nincs semmihez...
-
vilmaboy
őstag
válasz christofer #38573 üzenetére
én az ebay-el kezdeném, majd vatera és utána google. Én nem szoktam gyárit venni, de ezért sokan lehurrogtak már... szerintem a made in mindeféle is megteszi. nekem nem volt még velük gondom, de lehet csak szerencsém volt.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest