Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
senior tag
válasz Sk8erPeter #18710 üzenetére
Kulfoldon nem tudom, hogy megy ez, de Mo-n az Asus egyertelmuen leirja, hogy mentsd le az adatokat!
Sajnos ezt el kell fogadni, hogy barmit csinalhatnak a geppel, barmit kicserelhetnek benne, akar tetszik, akar nem.
Legrosszabb esetben pedig fenttartja a jogot arra is, hogy nem tudja megcsinalni a gepet, cserebe levasarolhatod a gep arat... Ezeket el kell fogadni sajnos...
Sot, van egy ceg most (hadd ne nevezzem meg, amelyik egyaltalan nem tudja javitani az egyik modelljet es ezert mindenkinek visszafizeti a gep arat, akinek meghibasodik a gepe -
senior tag
válasz Sk8erPeter #18714 üzenetére
En tokeletesen megertem az allaspontodat, de valljuk be: mindnyajan azt szeretnenk, hogy 2 perc alatt megcsinaljak a keszulekunket. Rengeteg laptop van forgalomban, rengeteg alkatresszel, nem lehet mindenbol keszletet tartani.
Amugymeg az is lehet, hogy pl. szereles kozben leejtettek a winyodat, es masikat kaptal, vagy tudomisen... Tapasztalat alapjan azt mondom, hogy nem szoktak csak ugy viccbol torolni a wincsiket. Es azt meg vegkepp megertem, hogy nem Te tehetsz a gep meghibasodasarol, megis Te szivod meg.
De hogy megnyugtassalak: Asusnal most pl valaki ugy jart, hogy beszart a gepe (alaplap hiba) es igy nem tud adatot menteni, mert ha kiveszi a wincsit a gepbol, akkor ugrik a garancia...Ózon: Nem akarom lejaratni a ceget, az emlitett gepbol nincs magyar lokalizacios, nagyon korlatozott szamban kerult Magyarorszagra (par 10 darab). Mindenki visszakapja a penzet, es vehet belole most egy ujabb, jobb gepet Ne aggodj
-
legenda
válasz Sk8erPeter #18720 üzenetére
nem csak az asus szervizben van ez, mondhatni minden szervizbe csak olyan merevlemezt illik küldeni, amin nincs pótolhatatlan adat - sőt, inkább semmilyen -, mert adatmentéssel nem foglalkoznak - és ez a vonatkozó szabályozásban is írva vagyon!
ez a szervizes részéről nem ész kérdése, pont ellenkezőleg, nem buta ő, hogy esetlegesen adatok mentésével hosszabbítsa és/vagy nehezítse a saját munkáját, ha egyszer semmi sem kötelezi rá, sőt...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz Sk8erPeter #18720 üzenetére
Ha csak egy driver volt a baja, akkor miért küldted vissza másodszorra is? Egy driverhibát nem lehetett volna otthon orvosolni?
-
veterán
válasz Sk8erPeter #18722 üzenetére
Hát már ne haragudj de ha ilyen a stílusod akkor ne csodálkozz,hogy beleszarnak az arcodba,
Nálunk sincs adatmentés csak ha az ügyfél kéri,és az is pénzbe kerül,mivel a garancia csak a Hardware-ra vonatkozik,a HDD-n tárolt adat az az ügyfél tulajdona.
A munkalapon rajta van olvashatóan,hogy a HDD-n tárolt adatokért nem vállal felelősséget a szervíz.
Nekem az Asus szervízzel csak jó tapasztalatom van(Már ha HRP-röl van szó)
És hidd el nem kávéznak dohányoznak,hanem melóznak,mert azért kapják a fizetésüket,és nem szoktak bosszút állni senkin.
Persze ha a stílusodat ott is megcsillogtattad akkor lehet,hogy berágtak rádduree54
-
veterán
válasz Sk8erPeter #18710 üzenetére
Bocs az elöbbiért,de csak most olvastam el a legelsö hozzászólásodat.és látom,hogy nem a magyar szervízzel van gondod.
Portugál szervízet nem ismerem,de az tudom a a magyar szervízközpontban ilyen nem fordulhatot volna elö.duree54
-
ro_bert17
őstag
válasz Sk8erPeter #18736 üzenetére
De tényleg. Miért beszélünk egy portugál szervizről?? Ennyi erővel beszélhetnénk az indiai tej utánpótlás kérdéséről...
-
ro_bert17
őstag
válasz Sk8erPeter #18742 üzenetére
De úgy őszintén. Megértettük a problémád....de mit tudunk még hozzá szólni?
Együtt érzünk, sajnáljuk, meg minden.
Szum: Legközelebb, ha valakinek driver problémája van Portugáliában, mentse le előtte a winyóját (asus szerviz esetén)
De ha már itt tartunk, a Te evős, ivós, cigizős szervizesek összeesküvés-elmélete sokkal életszerűbb, informatív hozzászólás volt. -
törölt tag
válasz Sk8erPeter #18735 üzenetére
Khmmmm... „A stílus maga az ember"
Azért nem értek pár dolgot...
Ha nem tudod mi volt a baja, akkor a (#18720)-ban miről beszélsz? Inkorrekt azt kijelenteni, hogy feleslegesen, lustaságból, vagy épp bosszúból formázták a vinyót.
Nem a tied a gép. Oké, de akkor most hogyan mentegeted ki az adatokat? Kiugrottál spanyolba? Hogy hogy nem kérdezte meg nővérke informatikus tanonc öcsit mi lehet a wifi baja mielőtt frissiben visszaküldi?Lejárató kampányt indítasz, vádaskodsz, embereket becsmérelsz, olyan dolgot követelsz/vársz el tőlük, amire semmi nem kötelezi őket. Ugyan miért kéne felhívniuk a figyelmet szóban egy esetleges adatvesztésre, ha le van írva??? Feltételezik, hogy amit aláír valaki, azt el is olvassa és megérti.
Amúgy működik a noti? Hibát kijavították? Igen? Akkor szvsz a szerviz megtette a kötelességét!A szerviznek jelezted a problémát, tettél panaszt? Lehet, még választ is kapnál a kérdésedre, és nem a topikot kéne telefröcsögnöd briliáns stílussal.
u.i.: Nem vagyok szervizes, és az A-t, mint márkát sem tartom sokra…
Ja, és PEACE!!! -
törölt tag
válasz Sk8erPeter #18762 üzenetére
...
-
loki22
tag
válasz Sk8erPeter #32928 üzenetére
Sorry, ha rosszul írtam le.
Az hogy 120GB-os a lemez és 111GB a valós azzal nincs problémám ez tudom, hogy így normális. Ami a bajom, hogy Felraktam a windows 7 64bit home premiumot és ha rámegyek a helyi lemezre azt látom, hogy 81GB szabad hely van tehát a 111GB-ból elment 30GB pedig, ha belemegyek a windows mappájába akkor ott csak 17-18GB-ot foglala Windows.
Tehát a baj, hogy 10-12GB-tal( 30-18) nem tudom mi történt. Mi történt azzal a kb 10GBtal?
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest