Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy érdekes dolog történt a Toshi L500-ammal.
Ment a gép, akksi benne, táp rádugva, töltés folyamatban. Egyszer csak kialudt a töltést jelző led, meg az is ami a rádugott tápot jelzi. Nem kapott áramot. Mintha nem lett volna bedugva a táp. Ekkor kikapcsoltam, akksit kivettem. Rádugtam a tápot akksi nélkül, de semmi nem történt (ledek nem világítottak). Kb.5 perc múlva betettem az akkut, töltőt újra bedugtam és minden működik!
Mi lehetett ez???
Arra gondolok, hogy a töltő esetleg túlmelegedett? Lehet ilyen?
Valaki járt már így? -
törölt tag
válasz krisi047 #18235 üzenetére
Nekem hasonló problémám volt egér csere előtt. BT vs nano vevős.
Az volt a gondom az amúgy kiváló RX720-ammal(egy garnitúra elemmel elment vagy min. 4 hónapot napi min 8 óra használat mellett), hogy nagy volt a vevójének mérete. És macera volt minden elcsomagoláskor kihúzogatni. Namost először BT-set akartam, olyat amit te is néztél. De utánakérdeztem, sokan szidták, hogy ugrál, kihagy, wifi bezavarja, stb. Próbálgatni meg nem volt módom. Ezért maradtam egy nano vevős M705-nél. Ennél is extra hosszú elemélettartamot ír a gyártó... -
törölt tag
Sziasztok!
Ha már akkus téma...
Egy 26%-os elhasználódás mértékű Li-Ion akksit lehet esetleg "javítani" valahogy? -
törölt tag
Azt kérdezném, hogy fontos-e a Catalyst-ot felrakni (van e valami nélkülözhetetlen funkciója, szerepe?), vagy elég hogy a w7 felismeri a vidkarit?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még azt kérdezném, hogy az energiagazdálkodási lehetőségek/processzor energiagazdálkodása/minimális processzorteljesítmény-nél ha mondjuk 5%-ra van állítva akksinál, 100%-ra meg a hálózatnál, akkor az mit jelent? 5%-on megy a proci akksinál, 100%-on meg hálózat esetében vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sk8erPeter #18720 üzenetére
Ha csak egy driver volt a baja, akkor miért küldted vissza másodszorra is? Egy driverhibát nem lehetett volna otthon orvosolni?
-
törölt tag
Milyen hőfokok az elfogadottak egy notinál?
Csak azért kérdezem, mert az én fél éves L500-14z-mnél alapban a proc 50-55, gpu:50-55, hdd:41.
Ha terhelve van akkor proc:70-80, gpu:70-80, hdd:45
Ha befejezem a játékot, akkor visszahül könnyen.
Ez így normális vagy sem? -
törölt tag
válasz Sk8erPeter #18735 üzenetére
Khmmmm... „A stílus maga az ember"
Azért nem értek pár dolgot...
Ha nem tudod mi volt a baja, akkor a (#18720)-ban miről beszélsz? Inkorrekt azt kijelenteni, hogy feleslegesen, lustaságból, vagy épp bosszúból formázták a vinyót.
Nem a tied a gép. Oké, de akkor most hogyan mentegeted ki az adatokat? Kiugrottál spanyolba? Hogy hogy nem kérdezte meg nővérke informatikus tanonc öcsit mi lehet a wifi baja mielőtt frissiben visszaküldi?Lejárató kampányt indítasz, vádaskodsz, embereket becsmérelsz, olyan dolgot követelsz/vársz el tőlük, amire semmi nem kötelezi őket. Ugyan miért kéne felhívniuk a figyelmet szóban egy esetleges adatvesztésre, ha le van írva??? Feltételezik, hogy amit aláír valaki, azt el is olvassa és megérti.
Amúgy működik a noti? Hibát kijavították? Igen? Akkor szvsz a szerviz megtette a kötelességét!A szerviznek jelezted a problémát, tettél panaszt? Lehet, még választ is kapnál a kérdésedre, és nem a topikot kéne telefröcsögnöd briliáns stílussal.
u.i.: Nem vagyok szervizes, és az A-t, mint márkát sem tartom sokra…
Ja, és PEACE!!! -
törölt tag
A (#18734)-re tudnátok mondani valamit?
-
törölt tag
válasz Sk8erPeter #18762 üzenetére
...
-
törölt tag
válasz SocketA #18931 üzenetére
"Szükséges-e legális operációs rendszer (frissítési alap) a Campus szerződésben található Windows frissítés jogtisztaságához?
Igen. Új hardver vásárlása esetén az OEM (Original Equipment Manufacturer) konstrukciót javasoljuk, amely kedvező áron biztosítja az operációs rendszert (és így a jogtiszta Windows frissítési alapot) az új számítógéphez."
[link] -
törölt tag
válasz SocketA #18940 üzenetére
Arról nem tehetek, hogy nem érted azt, amit a (#18937)-ban linkeltem! Nem te vagy az egyetlen, aki tévhitben él. Sajnos sokan nem értik vagy nem akarják megérteni...
Akkor újra:
Azért mert ingyen megkapod, attól még NEM, még egyszer mondom, NEM lesz jogtiszta az ingyen kapott op rendszered ha felrakod pl. egy gyárilag MS opr. nélküli notira!
Miért? Lásd (#18937) hsz! Mert kell egy jogtiszta FRISSÍTÉSI ALAP! Pl.: 98, xp vagy vista ha w7-et akarsz tisztaszoftverrel.Amúgy meg mindenki azt csinál amit akar, úgy értelmezi ahogy akarja, csak nehogy ez miatt érjen meglepetés egyeseket. Én csak szóltam...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Telepítettem egy l500-1xp-re w7 64bit-et. Az eszközkezelőben maradt egy számomra ismeretlen eszköz, ami sárga felkiáltójeles. a neve: PCI egyszerű kommunikációs vezérlő
Néztem everest-el, stb, de nem jöttem rá milyen driver kell neki. Amúgy úgy tűnik működik a gépen minden, de zavar az a felkiáltójel.
Mi lehet ez?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Toshi l500-14z. Vettem mellé egy black-box-ot meg bele egy 640-es hdd-t.
Esata kábelen vagy usb 2.0-án egyforma a sebesség (40MB/s) ha másolok cuccot a gépről a külső vinyóra. Ha vinyóról gépre akkor meg olyan 20 MB/s. Ez normális? Nem kéne esata-n gyorsabbnak lennie? Oda-vissza nem egyforma a sebesség. Miért?Másik kérdésem, hogy a 640-es vinyóból csak 500-at lát a rendszer, ez így rendben van? Én keveslem...
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Asus Eee PC 900HA. Xp logo után kékhalál és újraindul. Safe módban, utolsó működőképes verzió, stb.-ben ha próbálom indítani akkor is ezt csinálja.
F8-ra előjön a recovery lehetőség, de van a gépen adat. A kérdés, hogy tudom lementeni ebben az állapotában az adatokat róla(kép, zene)? Mert ha le tudnám menteni az adatokat, akkor már lehetne alkalmazni a recovery-t. Van külső 2.5 -es rack-em. Kivettem a vinyóját, beletettem, de ha rádugom a notimra, akkor nem látom az eee vinyóját ami a rack-ban van. Mit csinálok rosszul? Hogy tudnám újra működésre bírni a gépet? -
törölt tag
Közben anynit változott a dolog, hogy látja a notim az eee vinyóját rack ban:
Ha az I:-re ráklikk(bal klikk) a sajátgépben, akkor formázni akarja... Jobb gombra előjön a lista, ott klikk a tulajdonságokra, de üresnek látja. aztán ha rányomok az ellenőrrzésre akkor meg hibaüzi jön, hogy nem tud a win hozzáférni a lemezhez, ezért nem tudja ellenőrizni...
F:-en egy ilyen nevű mappa van:"ae204f7cebb575ed751e05bab74c04"
Szerintem a H: lesz a recovery partícióMost hogy tovább?
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy ha a biosban található hdd pass-t(nem bios pass-t!) beállítom, akkor az azt jelenti, hogy minden indításnál kérni fog egy jelszót hogy hozzáférhető legyen a hdd? Ha a gép hdd-je átkerül egy másik gépbe, akkor is kérni fogja a kódot?
-
törölt tag
válasz Thunderzolee #20748 üzenetére
"És érdekes, h a 15.6"-os gépen 4 USB van, a 17"-osra meg csak 3 "fért rá"..:S"
E-SATA az egyben USB is... -
törölt tag
válasz nagypasztor #21238 üzenetére
Nálam egy Acer csinált ilyet régebben. Később kiderült, hogy egy driver miatt. Le lett cserélve a kérdése driver és működött minden.
-
törölt tag
válasz nagypasztor #21243 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor webcam driver volt a ludas. Több féle volt az adott géphez és csak egyikkel ment rendesen.
-
törölt tag
válasz nagypasztor #21251 üzenetére
működött, csak épp a gép nem kapcsolt ki
-
törölt tag
válasz spidersoft #21535 üzenetére
"Valahol olvastam, hogy elég instabil a win7 x64"
Ez hülyeség. Semmi gond nincs vele... -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Thunderzolee #21768 üzenetére
Szarinted érezhetően gyorsulna a gépem ha beraknám a samut?
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest