Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.R.Ewing
tag
köszi szépen, én is ilyesmire gondoltam. kérdeztem is tőle, hogy nincs vmi telószám, h amodem, de nem tudta.
srác kérte a kollégáid segítségét, csak rossz helyen csepel plázás pannonos balhéban
ők nem tudnak segíteni, mert nem értenek hozzá, "bízzon meg egy programozót, vagy kérje meg egy barátját, aki ért hozzá"szó szerint ezt mondták neki
és ha csinálok egy ilyen kapcsolatot vezérlőpult > internet alatt, akkor a PC SUITE-ban ha a connect to the internetra klikkelek, nem fogja azt írni, hogy nincs modem?
az a gáz, hogy ott nem talál modemet, és a listában sincs 1 sem.pedig eszközkezelőben a modemek alatt 3 is van: a sima kábel 2 gép között, a noti modemje, és a 6288.
PC SUITE is írja status bar-ban, hogy 6288 connected on USB. minden megy a menüben, adatmozgatás stb. de ha a connectre kapcsolok, akkor ott ugat, hogy nincs modem...
de most googliztam kicsit a témára, és látom hogy rengetegen szenvednek ezzel
-
J.R.Ewing
tag
köszi
én is ezzel próbálkoztam, de nem vágtam a telószámot, aztán arra jutottam, hogy gprs, nem is lehet szám tévedtem.
szal *99#a következőt is írja a pdf, amit adtál, és az oldal, amit találtam az is:
+CGDCONT =1,"IP","apn.address"
mit írjak az apn.address helyére? internet.vodfone.net van a vodánál, pannonnál?
amúgy, ha máskor is lenne vele problémája, hova érdemes bemenni vele, hogy ne azt mondják neki, amit a tahóplázában?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest