Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz bendzso #11370 üzenetére
Jah,tehát pirított magyarok,hmm...De ők nem bűnöznek,értem... Mielőtt letámad valaki,"nekik" a stílusa ez.Tőlem egy harmincezres' ballagásra kapott órát vittek el,meg szerencse hogy akkor nem a 6260-asom volt velem,hanem a 1112-esem,azt nem vitték...Ők is hárman voltak,természetesen késekkel,rohadjon meg mind.Túlzásba viszik a bőnözést,és ez már csak rosszabb lesz...
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz bendzso #11372 üzenetére
Értem...Nem számít,egyre megy.Amikor engem kirámoltak,én is 15 voltam...Én is vékony,és magas.Akkor elkezdtem gyúrni.Azóta annyira nem vagyok vékony,csak magas,bandába járok,nem is mernek kötekedni... ennyit ér az aljanép.azért reménykedjünk,hogy lesz Neked még telefonod(legalábbis amlyiik volt)!Bár sajnos ezek hamar túladnak rajta...
-
zombinyul
addikt
válasz bendzso #11374 üzenetére
Tudtommal legális,legalábbis havertól nem kobozták még el,pedig lett volna a rendőröknek alkalmuk...Ahhoz meg szerintem nem kell gyakorlottnak lenni,hogy kivegye a SIM kártyát miután ellopta,az a leg természetesebb dolog úgy gondolom.SIM kártyával nem fogja eladni,pedig tuti eladásra kerül(t) a sor.És mivel az új tulaj bekapcsolja megvétel után...Itt jön képbe az IMEI számos bemérés,az egyik ismerősöm 6070-es Nokiája előkerült így...
-
zombinyul
addikt
válasz bendzso #11376 üzenetére
Kisütni az IMEI-t nem fogják.Nem szoktak ilyenekkel pöcsölni.Az első dolguk a telefonzár kiiktatása lesz,egy GSM boltban(vagy ha valaki nagyon igyekszik)megoldható,nem is túé macerás.Csak az ere alkalmas progi kell.Mindenképp használhatóra fogják "varázsolni", szóval okvetlen mondd be az IMEI-t,nem veszíthetsz semmit,sőt.
szóval légy nyugodt,nem valószínű,hogy az IMEI számmal szóakoznak,csak kiiktatják a telózárat,meg függetlenítik,és frissítik a szoftvert.
GSM boltba nem valószínű,hogy le merné adni,ott hamar rájönnek a teló lopott mivoltjára,sőt,ha ott adja le,akkor már kiderül a turpisság,mer az IMEI számot általában ellenőrizniük kell,szóval mindenképp add le a számot...Jópár százalékkal növelheted esélyeid!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
puttputt
őstag
válasz bendzso #11376 üzenetére
Sajnálom az esetedet... Ezek után, már félve teszem fel újra a kérdést: [link]
...
Ez kicsit más kategória. Sajnos, én is "félrenyeltem már pár pirítóst"..., de viszonylag szerencsésen kikeveredtünk belőle - mindkétszer más-más haverral. Egyszer a nyakából szakították ki menet közben a nyakláncot, másszor meg kifosztották az övtáskánkat (kemény 150 Ft.-os kár ért )... igen, ezek alá a pitiánerségek alá nehéz még jobban süllyedni. Sok sikert, amúgy... /Az IMEI tíltás-figyeltetés jól jöhet.../:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
addikt
válasz bendzso #11366 üzenetére
Szia bendzso! Szomorúan olvasom, hogy milyen szerencsétlen helyzetbe keveredtél. Én azt szeretném a történethez hozzá tenni, hogy ne legyen senkinek biztonság érzete a személyes adatai miatt, hogy be van kapcsolva a telefon zár. Én a saját Sony Ericsson telefonomon sajnos azt tapasztaltam, hogy nagyon könnyen ki tudom kerülni a biztonsági kódot. Azért nem írom le a módot, hogy a rossz embereknek ne agyak tippet, de a profik biztos mosolyognak most, mert ők biztos sokkal jobban tudják ezt, mint én. Ha a telefonomra bizalmas képet, videót, dokumentumot teszek fel a Moby Explolerer [link]titkosítom, pont ilyen események miatt, hogy a személyes dolgaimat ne lássam vissza a netten. A program nagyon egyszerűen kezelhető, csak egy a gond vele, hogy angol nyelvű. A kódolt fájlokat nekem nem sikerűt még PC-se vissza állítani, tudom, hogy nincs tökéletes biztonság, de nem árt ha meg nehezítjük a tolvajok dolgát.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
akos3
addikt
válasz bendzso #17160 üzenetére
Szia! Én nekem amikor az N78ba kellett cserélnem vmit, nekem is azt mondták a Nokiában, h hozott alkatrésszel nem dolgoznak. Viszont ajánlottak egy jó GSM-est, oda elvittem meg is csinálták
Nos a Pólus centerben van. Fenn a gallérián egy pirszinges (tetoválós?) bolt mellett. Nevét sajna nem tom, egy igen kicsi bolt, nem túl feltünő. De, ha nem találod akkor menj ott le a Nokiában és kérdezd meg tőlük, h hol van, mert nekem is ott ajánlották, szal tudnak segíteni. A GSMben korrektek, olcsón dolgoznak sztem és gyorsan. Érdemes megnézni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest