Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #48089 üzenetére
Igen sajnos az nincs jó lenne de gondolom nehéz szerezni ilyeneket. Sok ilyen huaweis videó van fent amúgy youtubon ahol ezzel a problémával küzdenek. Kinek mi lett a megoldás.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #48147 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
Iphone 6 plus bedugom a töltőt felvillan az alma jel aztán semmi,jól gondolom,hogy meghalt az aksija?
-
Pityu.
nagyúr
Ez meg,hogy lehet ,hogy az elméletileg egyforma kijelző nem egyforma?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A02s A025G telefonomhoz aminek betört a kijelzője vettem egy Samsung Galaxy A02s A025F kijelzőt mert sehol se találtam A025G számozásút de elméletileg a két telefon méretei meg kijelzője is ugyan az.
https://www.phonemore.com/compare/phones/samsung-galaxy-a02s..Viszont a vásárolt kijelzőnek az alsó pereme kisebb mint a gyárinak amit kivettem a keretből ,működni működik vele a telefon de van egy gyanúm,hogy a samsung galaxy a20s telefon kijelzőjét küldték ami picit kisebb de vásárláskor meg ez szerepelt még a számlán is,hogy Samsung A025F Galaxy A02s gyári lcd kijelző érintőpanellel fekete 164mm verzió
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10603&idPhone..
Hasonló kijelzője ennek is.itt a különbség a két kijelző alja között
https://drive.google.com/file/d/1IeF9jA_MRiLDIG5sjf-eNzM6VEX..Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Hát ha az usb hibakeresés be lenne kapcsolva akkor csak gépre dugni és fájlkezelőn keresztül mindent ki lehetne nyerni amúgy meg szerintem ilyen otg átalakítón keresztül monitorra vagy tv-re dugva,ha jól emlékszem úgy működhetne bár lehet ott is kell usb hibakeresés anno én samsungról mentettem egy ideig félig befolyt képernyővel kellett szerencsétlenkednem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz AlyrArkhon #48407 üzenetére
Hú de ismerős ez anno egy samsung s8 fél kijelzőn kellett megtanulnom hova nyomjak,hogy eltaláljam a menüpontokat időbe telt de megcsináltam.
-
Pityu.
nagyúr
Esetleg megsérülhetett az akkumulátor?
Telefonból szedtem ki óvatosan beragasztott akkumulátort mire kivettem a külső burkolata az alján kicsit laza lett meg van egy pici fura szaga.De gyors merülést nem látok,miben mutatkozna meg ha megsérült a burkolata?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Huawei p8 lite 2017 mi lehet a gondja töltésre nem reagált viszont ha gépre dugom ezeket írja ki.
Ha mozgatom a kábelt a csatlakozásába akkor ez fel fel ugrik.Érdemes ilyenkor aksira meg kijelzőre költeni,vagy esetleg a töltő porttal is gond lehet?
Törött e kijelzője de elmondás szerint anno még volt rajta kép.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy nokia G21 cserélt kijelzővel a kijelzőn tökéletes kép van de atz érintés nem működik lehet,hogy a vezetékben van megtörve egy szál?Vagy a kép alapján mit jelent a lakat nyitva az nem a feloldást jelezné?Lehjet olyan,hogy szoftveresen meghal a telefon és esetleg egy factory reset után működik rendesen?Vagy lehjet most csak én gondolok túl egy szalagkábel problémát
-
Pityu.
nagyúr
válasz ubyegon2 #48991 üzenetére
Logikát ne keress szerintem én pl csak xiaomit tudom hírtelen felhozni,hogy xy dologban az újabb verzió néha gyengébb.Szóval,hogy jobb vagy ugyan olyan az még nem garancia rá,hogy ugyan olyan jó is vagy jobb egy termék.
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #49011 üzenetére
Ismerősöm telefonja én csináltam meg neki és most azt mondja ő nem csinált neki semmit gariztassam le de valószínű ahol vásároltam a kijelzőt ugyan ezt mondanák,hogy ütődéstől van a sérülés így garancia nincsen.Azt tudom mikor én átadtam neki tegnap a telefon kijelzője sértetlen volt mert előttem kapcsolta be meg én is átnéztem párszor.
Én is ütődéstől láttam még csak ilyen sérülést,ez így tuti,hogy kiesik a garancia alól.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Pont ezt mondtam ismerősömnek mert az ő telefonjába lett beépítva odavittem neki tökéletes éállapotban másnap már jött a panasz,hogy ez történt ő semmit nem csinált.Márpedig ez szerinztem is ütődés,mondta a bolt szedjem ki a kijelzőt és küldjem vissza de mivel szerintem ők is mechanikai sérülésre jutnának macera meg költség lenne.Mondtam ismerősömnek rakjunk rá egy full cover üvegfóliát és békéljen meg a dologgal.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cblacksmithc #49017 üzenetére
Igen,de ismerősöm nem értem miért nem vállalja a felelősségét. Mindegy full cover üveg lesz rá.
-
Pityu.
nagyúr
Mondjuk fura is,hogy jó pár kijelzőt kicseréltem már embereknek egyszer volt panasz ott a ragasztóval volt gond aztán hirtelen jön egy ilyen eset úgy,hogy átadva a telefont semmi baja nincsen.De különben szerintem érzi,hogy hibás mert nem kardoskodja túl azért a dolgot mert belement szépen az üvegfólia dologba is.Elsoroltam neki a lehetőségeket költségeket időbefektetést meglátásomat és úgy ment bele az üvegfóliába.Tanulság neki,hogy jobban figyeljen a dolgaira és vállalja el a felelősségét mert ha én hibázok el is vállalom.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Melyik a nagyobb kamera szenzor 1/1.52" vs 1/2.0" telefonban?
-
Pityu.
nagyúr
Ez így biztos gyártói garancia?
"A készülék garanciája az gyártói mivel itthon javítja a TMX, viszont hozzánk kell visszaküldeni mert mi állunk velük szerződéses kapcsolatban."
Nem úgy van ha gyártói garanciát kap za ember akkor mag is intézheti a garanciáztatást?Nekem egyszer volt egy ilyen és az itthoni szervizet én kerestem fel nem a volt helyettem.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #49087 üzenetére
Nekem még nem vált fel fólia a kijelzőről pláne nem izzadságtól.Mondjuk nem folyik rólam annyira az izzadság.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Viktor0610 #49164 üzenetére
Akkor tök ugyan az mintha külföldről rendelnél...
-
Pityu.
nagyúr
Én két éve a pocó X3 pro-t rendeltem sufni GSM től egy miatt küldtem vissza mert török rom volt a telefonon de ettől függetlenül visszakűldtem megtörtént az elállás a pénzemet visszakaptam. Garanciáról nem tudok részem nem volt benne.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ati888 #49177 üzenetére
Megeshet ha nullára levolt merülve az aksija és úgy tároltad az már megdöglött.Előtte nem volt a telóval semmi gond sem?Egyébként az aksikat olyan 50%-ra töltve szokták tárolni.
Érdemes szerinted azzal a telóval szenvedni?Hardverileg nem valami nagy durranás meg értéket se nagyot képviselhet már.Szerintem haveros jobban járna ha venne egy másik telefont mint szívni ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Inkább ezt vedd meg olcsó és jól szól na mondjuk biztos nem annyira mint az a 200EFt-os de árához képest többet tud és tényleg nem gagyi mint sok ennyiért kapható.
-
Pityu.
nagyúr
válasz maxika2004 #49235 üzenetére
Nálam egyszer volt egy csúnyán összetört kijelzős samsung s8 egy ismerőstől sikerült kölcsönkérnem azt hiszem otg-nek hívják usbc hdmi átalakítósat,monitorra kötöttem és átvitte a telefon képét a monitorra aztán a monitoros kép alapján próbáltam az alig látszóü kijelzőn eltalálni a dolgokat.Pár óra alatt lementettem a dolgokat.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz dellfanboy #49306 üzenetére
Nem vészes itt egy videó amiben mutatják,hogy kell leszedni és átrakni a gombokat.Egyszer régen én is csináltam egy ilyen telefont.Sajnos van olyan mikor komplett házzal cseréled a kijelzőt akkor nem adnak hozzá gomb részt hanem átkel építeni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz dellfanboy #49309 üzenetére
Én leginkább 98%-os alkoholt használok oldásta,tosztításra. De ha megmelegíted a ragasztást hajszárítóval és óvatosan valami vékony kártyával vagy ilyen gitárpengetővel ha van alányúlsz óvatosan. Mindent át lehet építeni receiver szerintem a füllnél való kishangszzóró azt is át lehet rakni csak ragasztva van,meg melegíted kicsit óvatosan megfeszegeted.
-
Pityu.
nagyúr
válasz dellfanboy #49311 üzenetére
Ellenőrízd a kijelző csatlakoztatását,meg ha kell vedd le a keretet és úgy is próbáld
-
Pityu.
nagyúr
válasz dellfanboy #49313 üzenetére
Ez megesik néha én is jártam már hasonlóan,és igen a lényeg,hogy ezután normálisan működjön.
-
Pityu.
nagyúr
válasz aprokaroka87 #49321 üzenetére
Google fiók jelszavat lehet újat csinálni,akkor már nem lenne akadály a google fiók.
-
Pityu.
nagyúr
válasz aprokaroka87 #49323 üzenetére
Sose volt benne akkumulátor cserélve?Esetleg kilehet olyast próbálni rendelsz aksit a netről 14 napos elállás van megjön az aksi szétkapod a telefont rákötöd az új aksit ha jó akkor öröm és boldogság ,ha nem akkor meg visszaküldöd az aksit.Töltést egyébként veszi a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz aprokaroka87 #49325 üzenetére
Na igen az nem acélos,meg ma már nincsenek az appok se annyira optimalizálva.Na meg az avultatás is játszik.
-
Pityu.
nagyúr
válasz metalstorm #49422 üzenetére
Ahogy lent is irják frekvencia probléma pl B20 azt hiszem nincs náluk meg van,hogy silányabb minőségű a telefon mint más piacra. Legalábbis xiaominál volt ilyen.
-
Pityu.
nagyúr
Nincs mit 🙂
-
Pityu.
nagyúr
válasz peugeotmate #49507 üzenetére
Hú ha ezt fél évvel előbb olvasom ,egy ismerősöm azt hiszem ilyen telót adott ide nekem,hogy passzoljam el,nem sikerült eladni aztán elvitte lehet még megvan neki mindig
-
Pityu.
nagyúr
válasz FireShadow #49583 üzenetére
Lehet valami kevésbé gagyit kéne használnod,én pl adobe scannel szkennelem a dolgokat. Igaz itt kell egy adobe regisztráció de tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Proxmox VE
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik