Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz siebener #51276 üzenetére
HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / Current Control Set / Control / Class / {4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} / 0000
Ha idáig eljutsz, bal klikk a 0000-án, a jobboldali mezőben jobb klikk, Új, Duplaszó, és a megjelenő sorba vagy beírod, vagy "bevágod" a Display1_DownScalingSupported szöveget, ENTER. Vigyázz, a nagybetűk számítanak, pontosan másolj. Utána ezen a szövegen jobb klikk, Módosítás, beírod az 1-et, ENTER.
Reboot.Ha az indulás után nem érted el azt, amit akartál, akkor megkeresed az új kulcsot, (amit csináltál,) jobb klikk, törlés.
Reboot.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
TaylorXIII
őstag
válasz siebener #51276 üzenetére
Szimplán az adott mappában ahol kéne lennie a fájlnak oda létrehozol egy duplaszót azt elenevezed ahogy kell és adsz neki egy 1-es értéket De ezt írtam is, hogy én is csináltam duplaszót Nekem még megy a gép Pedig paráztam tőle és csináltam Win telepítőt pendrivera ha baj lenne Nekem semmi sem változott de nekem alapból elérhetőek ezek a felbontások mert nekem 4:3-as felbontásom van és mosti s 1024x768ban van De attól még nálad lehet változás De akkor ezt is megpróbáltad?
hozzászólás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- LEGO klub
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Suzuki topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest