Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Ez miért van? -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Nem lehet valamilyen programmal nézni az egész gép fogyasztását? Mert érdekelne hogy mennyi mondjuk egy 3DMark közben meg akkor amikor semmi nem megy csak bekapcsolva van. -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Nem lehet valahogy programokat letiltani vagy olyat hogy a netet ne tudják használni?
(skypot kéne hogy a másik gépen ne használják ) -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mi ez a hang?
Akkor szokott lenni mikor a processzor leterhelve van de a venti nem lehet mert mikor megállítottam akkor is ment lehet hallani mikor vége van a tesztnekLehet az alaplapon valami?
[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek az hosszútávon nem gáz ha a hdd mindig tele van?
ezen van minden fontos dolog[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
válasz 800.henrik #57050 üzenetére
A 8 gyorsabb
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Van már olyan cpu ahol van L4 Cache? -
Milgram1
aktív tag
Üdv!
Lenne egy olyan problémám hogy ma este skypoltam meg nezetem és egyszer csak elkezdett befagyni minden program és semmire nem reagált a gép <ok, gépresi. Azóta ha újraindítom akkor mindig befagy mikor már beléptem és tölti be a programokat de csökkentett módba működik jól. Lehet haldoklik az a hdd ami c-nek van beálíltva?hdd sentinel nem írja hogy bármi hibája lenne
[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Prime95-nél elég ha egy éjszakán át megy? -
Milgram1
aktív tag
köszönöm
-
Milgram1
aktív tag
Hello!
Egy AMD X4 A10 6800K-ban a Radeon HD 8670D mennyivel jobb egy GeForce 9600GT-hez képest? -
Milgram1
aktív tag
Hali!
Ha két játékkal szeretnék játszani egyszerre két külön 1080p-s monitoron hogy lenne jobb, 2db HD7850 vagy 1db valamilyen erősebb vagy 7850CF? és egy 4GHz-es i7 860 elég hozzá? -
Milgram1
aktív tag
Ha beviszek egy kártyát garizni ami hibás/egyátalán nem megy van olyan lehetőség hogy az árát visszakapom nem?
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Meglehet nézni valahol hogy mikor lett az op rendszer velrakva? -
Milgram1
aktív tag
válasz amdathlonxp #60118 üzenetére
Megvan,köszönöm mindenkinek.
-
Milgram1
aktív tag
Hello!
Volt egy gépem:
Intel Core i7 860
Gigabyte P55 US3L
4x2GB Kingmax Semicondutor 1333MHz
Chieftec CTG500 80+
HD7850 1GB
WD Caviar Blue 320 7200rpmMúlt hétvégén volt egy kis probléma és azóta az alaplap,hdd nem működik meg egy új ház kellene, és ez az egész olyan 50k-ból jönne ki és alaplapot már csak használtan lehetne amiért nem vagyok oda. Szerintetek megéri foglalkozni még ezzel? Vagy vegyek akkor már teljesen új gépet? (videokártyán kívül mindent) A régiben a cpu 3,8GHz-en ment ami miatt a fogyasztása is megnőtt kicsit.
Ezt írtam össze:
Intel Core i5 4670K
Asus Z87-K
Kingston HyperX 8GB 1600MHz
Corsair CX500M
WD Black 500GB SataIII
Cooler Master Elite Knight 350
Ez olyan 150k, ha nem hagytam ki semmit -
Milgram1
aktív tag
Mibe tudnák tartani cpu-t meg ramokat? nincsenek már meg a tokjaik.
-
Milgram1
aktív tag
Hello!
Rákötöttem Dell XPS M1530as gépem eg HDMI-vel Asus VS228H monitoromra és nagyon szép a kép meg minden de az ilyen sötét részeknál villog vagy vibrál Nem tudja valaki hogy miért? -
Milgram1
aktív tag
Hello,
Egy Artic Freezer 7 Pro jó LGA1150-hez?[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Hello,
Ha mostanába veszek egy sima i5 4670-et az kb hány évig lenne jó? Még játszok elég rendesen meg streamelem is de később nem tudom mi lesz meg az is lehet hogy 1-2 játéknál leragadok (cs:go,dota). -
Milgram1
aktív tag
Hello,
Van egy gep
Intel Celeron D430 2,2GHz
Asrock G31M.. nem tudom tovabb
1,5GB CSX DDr2 800MHz
Gigabyte GeForce 9600GT
WD Caviar Blue 500GB 7200RPM
M-Tech 420WTudom szar az egesz ugy ahogy van de meg eleg rendesen hasznalava van es szeretnem kicsit felujitani mert most eleg lassu. Azt terveztem hogy hardveraprorol kesobb vennek bele egy C2D E6xxx/7xxx-et meg tobb ramot. Az lenne a kerdesem hogy melyiket kellene eloszor kicserelni? Ketto egyszerre nem megy most mert a gep nem a sajatom meg a sajat gepemre is kell kolteni eleg sokat
-
Milgram1
aktív tag
Hello!
Letezik hogy HDMI-vel szebb a kep mint DVI-vel? Van egy ASUS VS228H monitorom amire az asztali gep DVI-vel van rakotve. Rakotottem a monitorra a Dell XPS m1530-at egy HDMI-vel es szinek szerintem szebbek rajta. Az asztali gepben win7 van es egy hd7850, a laptopon meg win8 es GF8400M GS vagy lehet hogy oprendszer vagy kartya miatt szebb? -
Milgram1
aktív tag
Hello,
Prime95-be Blend testbe két hiba volt, ez azt jelenti hogy akkor rossz az egyik ramom? -
Milgram1
aktív tag
Hello!
Ma kipróbáltam az ATI Eyefinity-t 3840x1080-on, az egyik egy asus monitor a másik egy lg tv.
Elindítottam a Crysis Warheadet és system service expection BSOD. Ez lehet az Ati Catalyst miatt? vagy azért mert Prime95-be pár napja Blendnél volt hiba, de Memtest86-ba 2 óra után nem volt, meg még sosem volt eddig bsod.[ Szerkesztve ]
-
Milgram1
aktív tag
Ha a memória modulok szarul vannak berakva attól lehet kékhalál meg hiba memtest86/prime95-be?
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam ezt a minőségtelen hulladék win8-at azt remélve hogy majd most működni fog. Álíltanám be a hátterem de nem állítja be, marad ugyanaz a virágos szar. Nem tudja valaki hogy ez miért? -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
WD Green kikapcsol ha nincs használva? -
Milgram1
aktív tag
Köszönöm mindenkink!
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Létezik hogyha egy hibás memória modul van a gépbe akkor a speaker a bekapcsolásnál nem szólal meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen processzort vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok