Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
-
-
AtHoS
nagyúr
1-2 info melyik mit is csinál ill. plussz még 1-2 dolog hozzá
read-only mode on the forum
-
oba
addikt
Kell egy regisztráció előtte mindeképp, aztán bejelentkezel, és megnyomod az upload gombot. Két lehetőség van vagy feltöltesz videot vagy vmilyen eszközről felveszel (webcamera, tuner...stb.). Gondolom te meglévő videot akarsz, akkor kiválasztod hogy upload video és onnan már minden egyértelmű. Szinte minden videoformátumot megeszik a youtube.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
ML320
senior tag
Lemezellenőrzés? Külföldi fórumokon is előjött hasonló jellegű hiba (legalábbis a hibakód ugyanaz), és ott leggyakrabban a HDD hiba volt a ludas, illetve rendszervisszaállítást javasoltak.
Az update működik? Másik hibajelenség, ami szintén hasonlatos dolgokat művel.Ember tervez, Isten perverz...
-
Jofi81
őstag
Értem. Esetleg még azt tudnád tenni, ha van kéznél egy másik számítógép, hogy abba átrakod a vincsesztert, arról bootolsz be, és így nem ez lesz a rendszerpartíció, tehát minden fájlhoz hozzá fog férni a Nod. Bár az ismeretlen vírussal akkor sem tud mit kezdeni, csak el lehet küldeni analízisre.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Érdekes dolgokat csinál ez az agyonsztárolt, tökéletesnek tartott NOD32... És mit kaptam, amikor kétségbe mertem vonni egyszer, hogy ez a legjobb vírusirtó... (Mivel olyan nincs.) De most látható,. hogy annyira mégse überfasza.
Egyébként miért "nem fér hozzá Vista alatt"? Bocs, ha értetlen vagyok, de most ezt nem vágom.Sk8erPeter
-
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
-
zsolesz010
senior tag
Ezt benéztem, nem Recode lesz az Vmi Nero progira emlékeztem. De már megoldották.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
tupacamaru
veterán
Szinte gondoltam hogy emiatt írtál. Nero Vision Express-el meg lehet csinálni, itt egy kis leírás hozzá, bár nem olvastam el azért szerintem jó lesz. Nem egy ördöngős dolog.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
looser
addikt
Nem fogja sajnos. Az enyém egy Pio 2650-es, kb négy-öt éves darab, csak mp3/wma és dvd. Jelenleg is keresek alternatívát (asztali lejátszóra), nekem wmv és wav támogatás kellene, de kicsi az esély reá...
Itt mazsolázhatsz fizetős és freeware cuccok körében is!Mindent tudok a rákászszakmáról...
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest