Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
jpisti
senior tag
Ha komoly akadás van akkor el sem indul a gép, ilyenkor próbálkozni kell a különböző konfigurációk között. Elkezded kiszedegetni vagy cserélgetni a komponenseket és kiderül.
Ha beindul, csk nem működik rendesen akkor könnyen lehet, hogy csak hibás vagy nem megfelelően van driverezve valami. Ilyenkor talán egy re-install (átgondoltan és alaposan végrehajtott) segíthet, vagy marad a cserélgetés, hogy kiszűrd a hibás alkatrészt. (ha valamelyik integrált szekció a ludas pl.: hang kodekk; VGA esetleg hálókaresz akkor azokat csak BIOS-ban tudod letiltogatni.)
A következökben pár saját tapasztalat következik:
1,) integrált hálókaresz. Hiba: nem ment az internet és instabil volt a gép.
2,) Külső hálókaresz. Hiba: a gép nem indult. (elég volt átrakni egy másik slot-ba)
3,) Integrált hangkaresz. Hiba instabil működés (nem birta a húzást, amint békénhagytam működött rendesen vagy ha húztam akkor kapott egy SB hangkártyát.
4,) VGA slot. Hiba: instabilitás, csak W2k-val működött és akkor is hibásan 3D-ben. (az alaplap nem birta a 4x agp. Elégvolt letiltani a 4x-et ée 2x-ben ment mint a golyó)
5,) CPU hiba. Hiba: időnként instabilitás. (csak cserével gyógyult)
6,) Kicsi táp. Hiba: rendszertelenül volt instabil és volt, hogy nem indult de volt, hogy hetekig ment hibátlanul.A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
CSorBA
őstag
Hi!
Én úgy tudom, hogy ilyen felosztásnál akkor lenne probléma az IRQ 17 Megosztott Creative SB X-Fi -vel, ha nforce4es alaplapod lenne, ott ugyanis pattogna a hang, ezért kell külön IRQ-s pci slotba rakni a hangkarit.. De ha nem nforce4es a chipset, akkor a pattogó hangos probléma nem jelentkezik... ha helyesek az ismereteim... -
Csabee.
nagyúr
akkor valószínüleg a tápod adta meg magát! De ha teheted, akkor kérj kölcsön egyet és próbáld meg azzal! De manapság nem egy drága dolog egy tápegység csere! Vegyél jóó halk tápot, lehetőleg 1ventilátorosat! és minél nagyobb ventilátor legyen benne, annál halkabb mert az kevesebbet forog
Üdv: Csabee.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez érdekes, azt hittem, régebben csak én vagyok a hülye, de ezek szerint másnál is jelentkezik a probléma.
Az én gépemnél ez egy ratyi Codegen táp esetén jelentkezett, sosem jöttem rá az okára. Mondjuk egy idő után úgy elkezdett idegesíteni, hogy vettem egy teljesen új konfigot
Egy másik gépen egérmozdításkor a monitor bekapcsolt hangszórója esetén "hallható" volt az egérmozgatásEz a zaj-összeszedés lehetséges, de nem hinném, hogy feltétlenül a hangkártyától eredeztethető a dolog, mert nálam csak integrált hangkari volt annak idején.
A ferritgyűrű egyébként jó ötlet lehet, egy próbát mindenképp megér.Sk8erPeter
-
-
Speeedfire
félisten
miért nem jó neked az ha bedugod a notiba?
amúgy 1 kis p2-es p3-as gép bőven sok is lenne neki, valami linux os-sel pendrivról
az usb router dolog meg nem tudom h működne-e azt ki kellene valahol próbálni, mivel általában adatok mennek ott, nem biztos h a router felismerné h ott bizony nem zene akar jönni hanem net kapcsolatFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
Aktív témák
Hirdetés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest