Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Köszi, ezeket én is megtaláltam. A vindoz rendben bezárja a progikat, kijelentkezik, de a leállásnál áll vagy fél percig. Hogy rohadna meg.
Pár progi ment fel, tűzfal, antivírus, offisz, utóbbi után vettem észre, de ennyire nem kéne....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom, hogy mennyire csúszik. A filmem NTSC, 23,976fps-el, míg a felirat 25fps, ezenbelül van-e egyéb eltérés, nem tudom. SubResync-et kipróbálom, mivel ha elég lenne NTSC-re beállítani, az sokat segítene. Az idx fájlt nézegettem, de nem világos, hogyan vannak benne az időzítések, nekem úgy tűnik, mintha a feliratnak csak a kezdő ideje látszana, az eltüntetés ideje nem.
SubResync-ben hogy lehet az időzítést állítani?Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Khaal
őstag
Nem tudtam, hogy rossz a lap (most se értem mi mehetett tönkre rajta, lehet szerelés közben sértettem meg valamit rajta), ezért vettem bele memóriát meg hdd-t vadi újat boltban, ha ezeket most eladnám nagyot buknék rajta. A memória egy darab 512-es NCP márkájú, egy fél napot teszteltem két fajta memtestttel nem dobott hibát egyik sem. Közben lebeszéltem egy NF7-S2-t ez az amit gyorsan és viszonylag elfogadható áron (6k) be tudok szerezni.
-
Biomokus
tag
Köszi az infót,sajna MPlayerrel is megmaradt a para. Egy Csillagkapu résszel teszteltem,azt nem tom,milyen kódolású. A vga-m GALAXY 7600 gst, 91.47-es driverrel. Ezek szerint vga driver para lehet? Jah,ugyanis pl ha letöröltem a codec pack-ot,és Power DVD-vel néztem egy filmet,ott is para volt.
Üdv: Biomokus
-
Pety
senior tag
igen ezt szerettem volna írni bár nem ért célt
Valószínűleg ez a hiba állt fel nála is.
Ezt csak az ügyfélszolgálaton tudják megmondani,őket kelleni telefonon zaklatni valószínűleg van ilyen és tudnak is segíteni."A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
Dr. Romano
veterán
Hali!
Szétnéztem (van 5 féle mód, de egyik leírása sem utal ilyen lehetőségre), de nem találtam sajna olyan módszert ami kifejezetten az üres területeket is töredezettségmentesítené.
Nem tudom hogy melyik program lenne erre képes[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
04ahgy
nagyúr
Nah, ezzel már én is jártam pórul. Akkor használtam utoljára a FlashGetet. Normális progi legalább megkérdezi, kikapcsolja-e a gépet, és elkezd visszaszámolni. Például a Nero.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
AtHoS
nagyúr
Na, mod idő közben lejárt
Áramtalanítás nélkül is indul egyből a gép rendesen pár perc állás után és nem sípolja le a 9200-est.
Ez valahogy nekem eléggé VGA túlmelegedésre utal, de a VGA működik, míg le nem állítom a gépet Igaz drivert még nem raktam fel hozzá a hiba miatt.
Mod:
degu
Az Invitel neted ADSL kapcsolat? Ha igen, akkor a hálókártyánál szedd ki a TCP/IP eszközt. Így nem fogsz várakozni win induláskor a hálóra illetve nem teszi az arcodba a korlátozott kapcsolat ikont sem.[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Blaze71
őstag
Valami 3 Mbit/sec csomag, a franc tudja a többit. Nem az enyém. Elvileg nem nyúlkált senki a TCP/IP beállításokban az én gépemen, de a másikon totál szűz az XP, így ott semmi nem lett babrálva. Se segédprogi, se Office, de még driver sem lett feltéve rá.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
Blood Mage
senior tag
Sztem 1es megoldás tökéletes lesz
2b. sem rossz... router is van természetesen... az mindenképp kell a nethez nem? (úgy általában kérdem)A 2b megoldáshoz olyan kábel kell mint ami a routerből megy a gépbe? (tudom amit linkeltem, de csak kérdem mert nem látom a különbséget pl a tied meg az én általam linkelt kábel közt sem)
mod:Még vmi. A routert a modemmal ugyan az a kábel köti össze ,mint ami a routert a géppel?
mod2: 2ér... aha kössz... (sokkal nem lettem okosabb) a lényeg, hogy mások
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs