Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ent
őstag
Sziasztok
Hülye kérdés, de felteszem:
Adott egy xp sp2 firewall, adott egy router, 2-3 spájprogi, adott egy nod32 (jogtiszta! ), kérdés: kell nekem egy symantec firewall?
thxWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
Sziasztok!
Hgy lehet a nero 7.7 progit úgy installálni, hogy az exe önkicsomagoló fájl ne a C:\ re hanem a D:\ re csomagolódjon ki?
thxWEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
tenx evribádi Próbálkozom akkor memtest86 majd reinstall. Úgy emléxem mikor feltettem neki xp, nem volt hiba telepítés során, majd mikor elvittem hozzá gép, rá 2 napra szarakodott, csak nem volt időm próbálkozni vele.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
asztok
ha egy hardver akad másikkal, honnan tudom meg melyik?
-
ent
őstag
sziasztok
Mostanában megmagyarázhatatlan kékhalál sorozattal "büszkélkedhetek"!
Bad Pool Header
ICQ not... or lessEzek mikre utalhatnak?
-
ent
őstag
hi
Ez a felosztás teljesen jó????
IRQ 00 Exkluzív Rendszeridőzítő
IRQ 01 Exkluzív Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet
IRQ 04 Exkluzív Kommunikációs port (COM1)
IRQ 05 Megosztott Intel(R) ICH9 Family SMBus Controller - 2930
IRQ 06 Exkluzív Szabványos hajlékonylemez-vezérlő
IRQ 08 Exkluzív A rendszer CMOS/valós idejű órája
IRQ 09 Megosztott SCSI/RAID Host Controller
IRQ 09 Megosztott Microsoft ACPI szabványnak megfelelő rendszer
IRQ 13 Exkluzív Numerikus adatprocesszor
IRQ 16 Megosztott Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2937
IRQ 16 Megosztott Intel(R) G33/G31/P35 Express Chipset PCI Express Root Port - 29C1
IRQ 16 Megosztott Intel(R) ICH9 Family PCI Express Root Port 6 - 294A
IRQ 16 Megosztott NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
IRQ 17 Megosztott Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
IRQ 17 Megosztott Creative SB X-Fi
IRQ 17 Megosztott Intel(R) ICH9 Family PCI Express Root Port 1 - 2940
IRQ 18 Megosztott Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2936
IRQ 18 Megosztott Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2939
IRQ 18 Megosztott Intel(R) ICH9 Family USB2 Enhanced Host Controller - 293C
IRQ 19 Megosztott Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2935
IRQ 21 Megosztott Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2938
IRQ 22 Megosztott Intel(R) ICH9 2 port Serial ATA Storage Controller 2 - 2926
IRQ 22 Megosztott Intel(R) ICH9 4 port Serial ATA Storage Controller 1 - 2920
IRQ 23 Megosztott Intel(R) ICH9 Family USB Universal Host Controller - 2934
IRQ 23 Megosztott Intel(R) ICH9 Family USB2 Enhanced Host Controller - 293AEszközkezelőben sehol sárga felkiáltójel.
[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
sziasztok
logoutos téma, hogy kerülhet ki a főoldalra?WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
cső
A windows live mail hol tárolja a fájlokat?WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
cs all!
Betettem rendszerbe két raptort raid0ba. Azóta ha mozgatom egeret, naon halkan de mintha sípolna, ciceregne mozgatás közben a vinyók.
Más változás csak annyi, hogy 2 mm van a vgatól a két vinyó.Szentetek?
-
ent
őstag
Cs all!
Olyan progit keresek (létezik e?), amelyik egy honlap minden változásait azonnal mutatja (olyan mint egy RSS). Csak nem időközönkénti frissítés, hanem a változásoknál küld infót.
(lehet lami kérdés) Van ilyen?
-
ent
őstag
Táppal kapcsolatos kérdésem lenne: vki találkozott már olyan jelenséggel, hogy ha mozgatja az egeret, de csak akkor, egy nagyon éles cicergés hallatszik a tápból. Mi lehet a baj vagy okozó?
-
ent
őstag
válasz Csabee. #25870 üzenetére
Tuti tápból jön. Hallgatózom ezerrel, még gyereket meg asszonyokat is megkérdtem, hogy hallgatózzanak már picit.
Olyan hang mint az ellenállásoknak van pl VGAnál... De 100, hogy tápból.
Ha biosban bekapcsolom full phase opciót akkor meg a HDD működése mellett is ilyen hangot ad.
Akkor kipróbálom egy másik táppal...
-
ent
őstag
válasz Csabee. #25873 üzenetére
Táp cicergéshez még vmi.
Más hardveres cimbim azt mondja, hogy nem biztos a táp bibi. Azt mondja lehet a hangkártyám kavar, mivel hosszabbítottam tegnap a tápkábeleket és ezek felvsznek vmi zajt, állítólag. Régen adtak házhoz árnyékoló fém gyűrűt edit: az új házakhoz, talán vmi mágnes tartalmút, azt kellene ráhúznom 8pines 12V kábelre. Első körben, mivel nincs másik táp, egeret átdugom monitori usb-be, ha ez sem segít, akkor vgat (mint sarkalatos energia zabálót) kicserélem otthon fekvő 7200gt vel. Ha ez sem segít, akkor kiveszem elméletileg nem alaplapi de gyakorlatilag alaplaphoz kapott külön nyákon lévő "xfi" hangkaresz. Ha ez sem segít, a tápkábel hosszabbítókat kiveszem, tápot a ház tetejére és megnézem úgy csinálja e az eredeti hardverrel. Ha ez sem segít, elmegyek cimbihez (700W szervertáp), letesztelem másik táppal. Ha ez sem segít, akkor nehogy vegyen vki tőlem eladó hardver ha meglátja apróhirdetések között!Ha vmi lehetőséget kihagytam, szóljatok!
[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
válasz toth_janika #25879 üzenetére
Akkor lehet, hogy nálad is az alaplapi hangkaresz zavar be. Tápkábeledet toldottad mostanában? vagy hosszabb az eredetinél?
-
ent
őstag
válasz Sk8erPeter #25883 üzenetére
De ugye a gyűrűt a 8pines 12V os ágra tegyem?
Elméletileg az én xfi kártyám is úgymond integrált. Külön hangkártyára lennék kíváncsi, hogy akkor is csinálja e.WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
Mo on mi is van? PAL vs. NTSC
Mindig elfelejtem...
-
ent
őstag
Sziaszok!
Vmelyik naon okos embör mondja le nekem, hogy lehet Excelbe lapfüleket sorba rendezni? A hajamat tépem már... HELP! és VeriTHX.
-
ent
őstag
Sziasztok.
Adott egy usb stick (mobilnet). Milyen megoldások vannak, hogy wifin keresztül kapjam a notimra netet erről a kütyüről? USB-s router, másik gép beiktatása? Van egyáltalán vmi megoldás?
-
ent
őstag
válasz Speeedfire #47707 üzenetére
Köszi...
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest