Hirdetés
Aktív témák
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Pedig az vagy kh, vagy valami rossz beállítás." Bocs, ha értetlenkedem, de mi az a "kh"?
Azt tudom, hogy a SATA2 eszközök támogatják a hot plug funkciót, ez rendben is lenne. Csak nem 5 percenként kellene, hogy rájöjjön az oprendszer, hogy jé, ez is csatlakoztatva van?
A SATA-vezérlő engedélyezve van, szvsz ha nem lenne, akkor nem is látná a vinyót. A Native Mode Disabled-re van állítva, és a SATA-eszközöket elvileg úgy ismeri fel, mintha IDE-sek lennének, de ez eddig is így volt, tehát ez normális.
Az Energiagazdálkodási lehetőségeknél a "merevlemezek kikapcsolása" le van tiltva.
Ezek után még mindig nem tudom a megoldást.
Esetleg más ötlet? Amúgy amikor ez a jelenség előfordul, akkor hallatszik is, hogy a vinyó "megszólal", mintha épp elindulna... Lehet, hogy esetleg a vinyóval van gond? Bár még szinte új a HDD, mindössze 1 hónapos, és eddig semmi gond nem volt vele.beltram: hiába vagy megsértődve, előfordul, hogy az ember nem figyel oda rendesen, hogy mire mit is válaszol... De írtam, hogy azért kösz.
Sk8erPeter
-
KisCobiii
aktív tag
Amugy igen ez az amit mondasz, minden be van kapcsolva, de azt írja ki a 2-es gép amire akarom a hálozatot kiépiteni, hogy helytelen v. rosz IP cím, utána rákérdez hogy megujitom-e de nem segit, a 2 gép látja egymást, de semmi fáljmegosztás.... ez miért van???
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- Eladó Synology RT6600ax Router WiFi6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest