Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz P@trick #11718 üzenetére
az nincs.mds van meg nfo.ennyi.a másik lemezen meg csak egy md0
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zsolesz010
senior tag
-
tupacamaru
veterán
válasz P@trick #17510 üzenetére
A WinRAR is meg tudja nyitni.
Szerk: Engem is de rendesen.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
válasz P@trick #17591 üzenetére
Az a baj, hogy előttem már valakinek sikerült szotveres raid5-be pakolni 4db 200gb-os vinyót
Most ezt próbáljuk lementeni két db 500-asra, viszont az eredeti gépben már nincs elég sata csatlakozó, úgyhogy marad az, hogy egy másikban megcsiholjuk a raid5-öt a két 500gb-osból, backup, utána csere -> megmarad az eredeti fileszerkezet, és remélhetőleg át is lehet rakni.Ez lenne a cél, csak biztosra szeretnék menni, mert ha nem lehet átpakolni, én meg két napig csakmentek feleslegesen, akkor nem lesz nagy sikere a tervnek a többieknél asszem
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
tupacamaru
veterán
-
-
-
JColee
őstag
-
ruhk
tag
válasz P@trick #17682 üzenetére
Mert a router LAN portjai csak 10/100Mbs-t tudnak, a switch pedig 1Gbs-t...gondolom igy gyorsabb lesz ket gep kozott az adatforgalom (az egyiket szeretnem otthoni fileserver-kent uzemeltetni), internetre pedig boven eleg a 100Mbs is...de szoljatok, ha rosszul gondolom!
-
-
ronaldo
őstag
válasz P@trick #17970 üzenetére
Van itthon egy 22-es Samsung LCD. Azért ha VGA-val rákötve a gépre, durván látni a különbséget közte és a digitális jel között. Én egy 24-es SPVA paneles LG monitorra akarnám rákötni a Lenovot, HD filmnézés ürügyén. Szóval ott is szerintem lenne érezhető különbség ezek szerint.
A dokkoló meg azért nem 2 forint. De nem is 10.000
-
jerry311
nagyúr
válasz P@trick #18027 üzenetére
Értem én, de 1400 W? Vinyó például nincs benne, mert hálózatról bootol. Jóhogy az egész enclosure erről a 13500 W-ról megy, de mi eszik ebben ennyit?
8 blade szerver van benne, mindegyik 4x Quad-core Opteron 2300 MHz, 32 GB RAM, FC kártyák. Enclosure-ban néhány 10G hálózati kártya. -
zsolesz010
senior tag
válasz P@trick #18173 üzenetére
160GB-os vinyóról van szó, 52 perc lett volna a GDB NTFS
De pár perce találtam egy ilyet [link]
Már másolom a cumókat, és töröm a fejem, hogy lehetne feléleszteni a vinyón a rendszert.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
-
Draut_HeV
tag
válasz P@trick #20017 üzenetére
Nem, ez abból ered, hogy a HDD-k mindenképp rezegnek valamennyire, és ha a rezgések frekvenciája csak egy kicsit is különbözik, akkor lebegés jön létre, tehát hol hallod a zúgást, hol nem (periodikusan váltakozva). Kb így néz ez ki:
Szal a #20016 -ra valaki?
"Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
Teszla_
senior tag
válasz P@trick #21919 üzenetére
Csak az a baj, hogy két gépben próbáltam ki eddig a vinyót, de egyik se indult el vele. Vagyis a windows nem tudott felállni Így addig se jutnék el, hogy elindítsak valamilyen programot. Vagy ezekkel esetleg boot előtt is meg lehet oldani a dolgot? (ha hülye kérdés, akkor sorry érte )
-
zsolesz010
senior tag
válasz P@trick #23762 üzenetére
Kapsz egy értesítőt a postától, hogy mehetsz felvenni a pénzed.
Szerk.: pumuklipepe Bizonyára mindenki téged szívat... Kicsit el vagy te tévedve. Eszedbe sem jut, hogy esetleg az idelátogatók nem tudják a választ? Vagy úgy gondolod, hogy a te kérdésedre kötelező itt valakinek válaszolni? Hát nem az.
Szerk.2: pumuklipepe Állj már le ember! Mi bajod van?
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
DeFranco
nagyúr
válasz P@trick #29811 üzenetére
Az elbaszás tündére látogatta meg az autótokat. Legközelebb azért ha lehet olvasd el a rádió használatiját szerelés előtt. Annyi történt, hogy ezek a rádiók úgy vannak lopás ellen védve, hogy ha áramtalanítják őket (kiszerelik, vagy lehúzzák az akksiról, de megtörténik az ilyen egy sima akksicserénél is), akkor bekérik a kódot következő indításnál. Ezt a kódot elvileg megkaptátok az autóhoz ha újonnan vettétek. A helyzet ugyanaz, mint a telefonod sim kártyájánál, háromszor elronottad, zárolta magát. Csak itt nincs PUK kód. Elvileg a szervíz meg tudja oldani, de gyakorlatilag egy magyar szervíz ennél egyszerűbb problémákat sem tud kezelni.
Megoldás: 1: szervíz, hátha... 2: neten keresgélsz, de nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű dolgot megtalálsz 3: van aki ezzel üzletszerűen foglalkozik, de én nem mutatnám meg neki az autómat
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest