Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
-
Thrawn
félisten
válasz JetiRulez #356 üzenetére
Na most meg az ASUS honlap tart zárva felújítás miatt...
Máshol megtaláltam a lapot, elvileg 6 USB 2.0 van rajta. Próbáld meg eszközkezelőből eltávolítani őket, hátha restart után rendesen felismeri őket a Win.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz JetiRulez #7949 üzenetére
Milyen újratelepítés után csinálja? A Firefoxot, vagy a Windows-t telepítetted újra? Nem mindegy. Általában egy Win-újratelepítés után, ha feltelepíted a hálózati kártya driverét, és normálisan beállítasz mindent, nem szokott gond lenni.
Változtasd már meg azt az iszonyatosan nagy intelligenciáról tanúskodó aláírásodat, a kedvemért!
Sk8erPeter
-
JetiRulez
őstag
válasz JetiRulez #8002 üzenetére
Volt alkalmam jobban megnézni a Firefox-ot (még mindíg nincs meg mit csesztem el) és rájöttem, hogy főleg csak tömörített fájlokat nem lehet letölteni és megnyitni se.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
-
ML320
senior tag
válasz JetiRulez #11244 üzenetére
A kék csatlakozóra (USB56 jelzéssel) kell ráhúzni a 2db 4-es csatit.
Az 1-es jelzésnél legyen a piros szál. Mellé ugyanúgy tedd be a másik 4-est.
Ha jól csinálod, a különállót nem feltétlen kell bekötni, azt spec hagynám, had lógjon.[ Szerkesztve ]
Ember tervez, Isten perverz...
-
CSorBA
őstag
válasz JetiRulez #11321 üzenetére
most hogy állsz vele?
1, van net?
2, ha nincs, ezt eltudod érni? http://192.168.2.1/
3, mindkét gép el tudja érni?utána folytathatjuk
-
CSorBA
őstag
válasz JetiRulez #11407 üzenetére
1, nem lehet bontani, hát nem is az az egyik lényege (többek között) a routeres megosztánsak, h. korlátlanul legyen minden gépen, mindig
2, ez a router konfigurációs menüje
3, az a jó, ha minden gép eléri, mert akkor a hálózat elméletileg jó4, a 3as pontból következik h. vmi konfigurációs beállítási probléma lehet...
tűzfal esetleg? xp2 belső tűzfala? fájl és nyomtatómegosztás engedélyezve van? mivel próbáltátok egymást megnézni, totalcommander? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz JetiRulez #12203 üzenetére
Ez mekkora baromság... Miért égetted volna le a procit? Akkor már nem is jutnál el az XP-ig sem... (Bírom, amikor valaki nagy meggyőződéssel állít hülyeségeket...konkrétan a haverodra gondolok...)
Egyébként nézd meg ezt: [link].
Kb. 5 másodpercembe került rákeresni Google-ban... (Ehhez képest te már harmadszor szólsz hozzá a saját hsz.-edhez, ennyi idő alatt le is tesztelhetted volna a RAM-ot, vagy a vinyót...)
Csinálj memtestet, és valamilyen segédprogrammal csekkold le, hogy a vinyóval minden rendben van-e.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy haldoklik a vinyód, mint a RAM, de ez kiderül, ha leteszteled.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz JetiRulez #12317 üzenetére
"Egyébként a Google-ban nem nagyon találtam ilyesmit (talán mert nem tudom milyen néven keressem)"
Nem értem a problémázásodat, dobtam egy linket, nem?? KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR.
Tudod, alá van húzva pirossal, és oda van írva, hogy [link].
Legközelebb gondolkozz, mielőtt írsz egy hsz.-t: "leégettem a procit"...Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz JetiRulez #14429 üzenetére
Vírus, spyware biztos nincs?
Pl. NOD32 + CounterSpy hatékony lehet együtt.
Csökkentett módban is érdemes kipróbálni a keresést, mert így a biztos...
Az a hacker elég kitartó lenne, ha ő csinálná... (nincs egy kisöcsi a közelben, aki turkál a gépedben, amikor nem vagy ott? )
Milyen oprendszer? Újratelepítés már történt azóta?
Cookie, temporary, registry rendszeresen tisztítva van?
Elég furcsa a hiba. Gondolom nem szoktál titkosítani.Sk8erPeter
-
kételkedem
addikt
válasz JetiRulez #15580 üzenetére
A ZA beállításainál tiltsd le, h bekapcsoláskor keresse a frissítéseket a neten, vedd ki a pipát a kémprogram írtó modulból. Ha még ráadásul vírusírtód is van az is a winnel indul, átnézi a gépet, fellép a netre frissítésért. A ZA ritkán, de akadhat néhány vírusírtóval.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest