Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
PuMa_
tag
Alaplap lehetságes ugyanis tegnap halt meg
Hétfőn lesz uj szóval kiderül, hogy az úl lappal is megmaradt e a probléma...
Ha igen akkor jön a ramos dolog!
A tápban vastagon állt a por, de kipuculás óta még nem tudtam kipróbálni a lap miatt szóval hétfőn lesz mit csinálni
Köszi az 5leteket![ Szerkesztve ]
Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
Dr. Romano
veterán
A progi leuninstall megvolt, de nem segített még újra is tettem, de az sem
Az XP reinstallról meg hallani sem akarok Nehogy már emiatt újrategyem a rendszert...
Szerintem valami a rendszerleíróban állítódhatott el, de nem tudom hogy hol és mi.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
rii
nagyúr
még nem csináltam vele semmit
az otrhost futtatam rajta vagy 45 percig
majd ha lest jobb hűtés, akkor fog menni 2-3 hétig egy folytában is akár
a reinstalltól enyhén szólva is sírva fakadok
meg helyem sincs rá, hdd-m nmondjuk volna dögivel
hétvégné megynúzom a drágaszágotés amúgy valami LOG-ot nem lehet nézni, hátva valami végső halálsikoly bele lett vésve ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
4d
aktív tag
Időközben kiderült, hogy a tesóm már próbálkozott ennél a vinyónál mélyformázással sajnos sikertelenül. DE! Liksoft fórumtársunk sietett a segítségemre: a rendszer saját lemezkezelőjével pofonegyszerűen ment a partíció törlése és utána a formázás mindent megoldott! A partition magic előzőleg nem boldogult vele.
-
csigaADSL
tag
igen nekem is ezt mondták, hogy a jumpert vegyem le (PSWRD) ami a táp mellett van és akkor a jelszó megszűnik de a quick boot az enabled vagyis be van kapcsolva. (vagy legalább is volt)
Alig várom hogy haza érjek és megnézzem, ha vkinek lenne esetleg ötlete hogy mi lehet a gond továbbra is várom az ötletét.
-
benneddeck
tag
és egy ien ultrahangos tisztitás kb mennyibe kerül?
meg érdemes-e ennyit költeni rá... k750, egy éves sincs...
am csak annyi baja van perpill h ha beteszem a memkarit akkor elkezd resetelni folymatosan... de kari nélkül tökéletesen megy minden...
am kb mennyit kapnék érte egészben vagy alkatrészként? (kijelző beázva de nem vészes, csörgő recseg)[ Szerkesztve ]
''...Still Lowride in the West Coast...''
-
Studiossrác
aktív tag
Sehogy se jutok előbbre. Eleve az miért van, h kise írja, hogy a cd-ről való bootoláshoz nyomjon egy entert? ő ilyeneket kihagy, magától cd-ről bootol. Úgy, hogy a cd csak a 2. a bootolási listában. A másik amit nem értek: gép beindul,bios bejön, átlép rajta. Olyan 5 percig fekete képernyő(monitor lede zölden világít, úgyhogy nem dobja á magát készenlétibe), és csak utána indul a win telepítője, amit ahogy már leírtam, formáz, telepítőfájlokat felmásol majd újraindít. És itt meg is hal, az egész folyamat újrakezdődik. Más ötletetek nincs arra, hogy mi lehet a gép baja?
-
Studiossrác
aktív tag
Igen, a winyó külön kábelen van. Particionálással az elején próbálkoztam csak, mostmár úgy vagyok vele, hogy csak menjen fel rá az xp, nem partíciózgatok(nyílván 1 db ntfs partíció kerül rá )
Ezt a kérdésedet nem értem: Vagy ugyanolyan felállásban (ugyanazzal az optikával, kábel végén ugyanúgy, stb.) volt jó a másik gépben?
De az 1 teljesen más gép, más kábelekkel, más alaplappal, mindene más. Csak a winyót tettem át bele. Olyan létezik, hogy bizonyos alaplap nem kezel rendesen egyes winyókat? Tudom akad ilyen egyes alkatrészeknél, de winyónál még nem hallottam ilyen problémáról. Másra már egész egyszerűen nem tudok gondolni. -
Sk8erPeter
nagyúr
Köszönöm a linket!
Azt hiszem, EPP-ben van. Viszont most elbizonytalanodtam - hol is kell megnézni?
Arra jutottam, hogy driverhiba nem lehet, mert akkor meg se nyikkanna a scanner, nem? Hallatszik, hogy megpróbál elindulni, és látszik is, hogy ugrál a leolvasófej ide-oda egy darabig, de aztán abbamarad, és kiírja az említett hibaüzenetet. (Scanner cannot start scanning. [UI32.dll] Egyébként fogalmam sincs, mire vonatkozik ez az ui32.dll.)Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát azért az igencsak érdekes lenne, ha másnak a személyijével csak úgy fel lehetne venni tíz milkát... Azért egy ilyen összegű hitelhez egy kicsit több adatra van szükség (pl. adóigazoló szám, stb.).
BKV-ellenőrzéskor már szívás van, ez igaz. Ilyenkor jól jöhet a rendőrségi jegyzőkönyv arról, hogy akkorra már elveszett az irat.
Sk8erPeter
-
Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest