Hirdetés
Aktív témák
-
theboobaq
aktív tag
Hello
Bluray Tokkot keresek. Sajnos az itteni boltokban nem találtam. PS3 játkok miatt kéne mivel a mostani tokkjaim kicsit sz@r állapotban vannak és sokkal jobban néznének ki ha egy karcmentes tokkban lennének. Nem nagyon izgat hogy rajta legyen a Playstation felírat elég ha csak egy átlátszó fehér BluRay tokk lenne. Találtam neten csak az a baj hogy futár tudná hozni az meg nekem drága mivel rendelek 10 db-ot belöle és kb ugyananyiért hozná ki!
Valaki tud Budapesten olyan boltot ahol árúlnak ilyen tokkot? Másik kérdésem pedig az ,hogy szeretném már akkor ezeket rendesen tárolni. Gondoltam veszek hozzá egy Bluray tartót.(olyan mint a dvd és cd tartó csak blurayhez való). Ezt se találtam ithon szóval tudna valaki mondani boltot ahol esetleg lehet?Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
theboobaq
aktív tag
A következő gépnek a fogyasztására szeretnék rákérdezni.
Athlon II X4 630
Radeon HD 4550
2GB DDR3 RAM
2DB HDD
1DB DVD író
2DB 12cm hűtőValaki letudná írni mennyit eszik ez a gép Teljes terhelésen ( Cpu+VGA) Alap felhasználás közben ( Net , zene) és 1080P-s filmek nézésre közben?
Esetleg ha hozzá csapodna egy 22" LCD mennyi lenne a fogyasztása összesen?
Bocsi de sjanos nincs Wattmérőm és nagyon drága lenne egy.
Előre is köszönöm.
-
theboobaq
aktív tag
Ha berakom az új gépem a ház dobozába és nem fogom használni 1-2 hónapig akkor lesz valami baja? Tudom hülye kérdés de azért megkérdezem.
-
theboobaq
aktív tag
válasz Tomate #15416 üzenetére
Az a baj hogy volt egy HD4550-es vga-m ami megadta magát ( nem tudni miért). Miután már nem a gyári hűtő van rajta ezért a garanciát buktam. Most egy kölcsön vga van,de szeretném vissza adni. Lényeg hogy most nincs pénz vga-ra mert a gépvétel lenullázott. na addig vissza rakom az előző konfigom amin van integrált vga. Addig elrakom a mostanit a dobozába.
[ Szerkesztve ]
-
theboobaq
aktív tag
Hello
Szeretnék belső kártyaolvasót venni a gépembe.
Olyan kéne amit az alaplapra tudok rádugni és nem kivezetni a gép hátulján és úgy bedugni valami USB-be. Valamint szeretném ha kompatibilis lenne a leggyakrabban előforduló kártyákkal és nem leygen rajta semmilyen led.Valaki tudna ajánlani egyet? Esetleg ha az Iponba meglehet venni az lenne a legjobb nekem.
Köszönöm.
-
theboobaq
aktív tag
mi a külömbség az AC F12 és a AC F12 pro között?
Külsőleg látom de mégis mivel tud többet a pro? -
theboobaq
aktív tag
Hello
A gépem kb mennyi fogyazsthat egy full HD film nézése közben?
Athlon II X4 630
2X 2GB DDR3 RAM
Radeon HD4550 -
theboobaq
aktív tag
Hello
Most került hozzám egy MSI RG54SE II vezetékes+ vezetéknélküli Router. Kb másfél évet egy dobozban volt azelött tökéletesen ment. Viszont most beakarom állítani de nem megy. A böngészőbe beírom az átjáró ip címét majd felugrik az adminisztrációs lap ahol az alapértelmezet login/jelszó: admin lenne de nem enged be. Resetelni próbáltam de nem nagyon reagált semmire.
Valami megoldás?
Elöre is köszi.
-
theboobaq
aktív tag
-
theboobaq
aktív tag
hello
amikor lerakom a PC-m alvó állapotba akkor a gépben a hűtők ugyanúgy mennek tovább. Valahogy meglehet oldani hogy amikor alvó állapotba rakom a gépet a hűtők is megálljanak?
-
theboobaq
aktív tag
hi
Van egy gépem amivel szeretnék FullHD videókat vágni viszont amikor Premierben dolgozom a videókkal akkor komolyabb áttűnéséknél beszaggat a Preview. Esetleg meg lehet oldani ,hogy ezek a videók ne szaggassanak vágás közben? Vagy lenne valami mód arra ,hogy akadás nélkül tudjak 1080p-s anyagokkal dolgozni?
a gépem:
Athlon II X4 630
8gb DDR3 RAM
Radeon HD4550
Ha esetleg valamit cserélni kell akkor mit?
Előre is köszi -
theboobaq
aktív tag
válasz theboobaq #44802 üzenetére
Köszi a választ.
Elvileg ez az 5-s és ez már tud olyat. Viszont 5D mark II-s sample videókat használok lehet az a baj mert egy youtuberól leszedett mp4-be konvertált FULL HD videó nem szaggat be annyira. Jó lenne ha nem kéne semmit se fejleszteni a gépen mert a ram elég akkor max a Procit lehetne cserélni. Na de milyenre? Az alaplapom egy MSI 870A-G54 .[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest