Hirdetés
Aktív témák
-
Geller72
veterán
Mappán jobb klikk-->Tulajdonságok-->Általános fül-->Alul attributumoknál speciálisra klikk-->És legalul: Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében. Ez csak akkor aktív, ha a fiokod is jelszóval van védve.
Ha erre gondolsz. De vannak szoftverek, úgynevezett folder lock programok, vagy olyan progik, amik akár egy egést particiót védenek..úgy, hogy nem is látszanak..akár..de ez már egy másik téme...
-
WildBoarTeam
senior tag
-
doc
nagyúr
elmeletileg megoldhato (a VirtualBox tud 3D gyorsitast, ha rakotsz ket USB-s egeret/billentyuzetet, elvileg meg tudod mondani a VBoxoknak hogy melyik melyiket hasznalja, meg ket monitort), de embertelen teljesitmeny kell hozza...
bar egy jo combos 4 magos procival meg lehet probalni alacsony felbontasban -
waithEard
őstag
-
Probber
őstag
válasz Koczka #22299 üzenetére
A Firefox-ot használsz, akkor a legegyszerűbb ha letöltöd hozzá a DownloadHelper kiegészítést. Nagyon egyszerű használni.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Lompos48
nagyúr
válasz Koczka #35229 üzenetére
Hirtelen ennél jobbat nem tudok ajánlani:
Az Adobe Acrobat-ban megnyitott állományt exportálod jpg-be, vagy bmp-be, ezeket pedig könnyen át lehet tenni negatívba. Kipróbáltam... megy! Csak kell hozzá az Acrobat. A képfájlok kezelése már egyszerű, akár IrfanView-ben is. Sajnos oldalonként meg kell ismételni a műveleteket.
Biztos van egyszerűbb megoldás is.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Koczka #41074 üzenetére
tedd fel a directx et (vagy frissítsd)
Kezdő vagyok: Én sem tudtam volna jobb megoldást... Esetleg simán lehúzni és kész.
A víruskeresők aktív védelme tudtommal megmarad addig is, amíg keresgél, úgyhogy lehet közben netezni."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Koczka #41076 üzenetére
Ez valamilyen programi indításnál dobott üzenet? Milyen progi? Nincs vmi olyan rendszerkövetelménye, ami neked nincs meg?
3 dolog lehet sztem
-vmi chipset driver nincs fenn
-vga driver frissítés
-directx frissítés...[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Koczka #41082 üzenetére
Már a telepítésnél? Akkor lehet, hogy NetFrame kell neki...? Bár ez nem valószínű... Eszközkezelőben nincs vmi felkiáltójeles HW? Directx 9c van fenn? A microsoft honlapjáról töltve? Esetleg próbáld meg másik vgaval, vagy driver nélkül... Nekem nincs más ötletem.
:Trunks: Vagy táp, vagy meleg. Szerintem más nagyon nem lehet... Esetleg vmi memtestet lefuttathatsz.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest