Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Neoteric
addikt
válasz Probber #18040 üzenetére
Hát látod a hűtővel lehet tényleg baj van, mert én egyszerűen nem tudok megbarátkozni a stock intel coolerrel. Ilyen elcseszett mechanikát rég láttam.. bepattintom 2 pontot átlósan, beakarom a másik 2-t is, aztán az előzőleg benyomottból kipattan 1 legalább, de van hogy mind2..
PSN: ne0teric_sAN
-
hekkerman
tag
válasz Probber #18313 üzenetére
Csáó, biosban nem találtam erre utaló nyomot, hogy le tudnám tiltani. Két lehetőséget tudok piszkálni:
-Init display first
-Onboard VGA itt két opció van, bekapcs, ha nincs peg vagy mindig bekapcsolva, és akkor nem használa a normál vgatMár csak arra tudok gondolni, hogy valami szoftveres baki lehet, de passz.
-
Intel fan11
őstag
válasz Probber #20176 üzenetére
és szted ez jó hűtő egy it 860as procihoz?Mennyire halk?A gyárim elég ganyé netezésd közben nem is hangos de játék közben úgy visít mint állat meg 60 fok körüli a proci is meg a vga kártya is!Ezzel a hűtővel hány fok körüli lehet játékközben?Ja és ebből a méretekből melyik az ami kifelé jön az alaplapból szóval olyan 19 centis a házem kívűlről mérve!Ebbe belefér?
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
enginev3.0
félisten
válasz Probber #20895 üzenetére
Nem tudom nem az enyém csak egy hirdetésben láttam, gondoltam megveszem olcsón és lehetne belőle kreálni egy jó vinyót, de a bios is 30GB-nek mutatja
Illetve érdemes ebbe befektet? Csak adattárolásra, kéne már igen sok napot ment
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
oba
addikt
válasz Probber #22592 üzenetére
és akármelyik hardver hibája okozhatja azt, hogy amint áramot kap a gép, magától bekapcsol?
én mint laikus a power gombra vagy az alaplapi power on csatlakozóra gyanakszom, de lehet hülyeség...hát így most hirtelen nem tudok kölcsön lapot szerezni máshogy nem lehet kiszűrni mi lehet a gond? lehet maga az alaplap szart be?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
válasz Probber #22594 üzenetére
lehúztam a powert és a resetet, és így is ugyanúgy elindul a gép
közben próbáltam kivenni cpu -t, ramokat, vga -t, hdd -t, dvd -t, és úgy magába indítani, de még így sem ad ki magából hibajelzést a speaker... ez normális?Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Peetry
senior tag
válasz Probber #23338 üzenetére
így van. 256mb az xp-nek nagyon kevés. A rendszer megeszik simán 512-t ezért gondolom folyton swappel a vinyód, és azért lassú főleg. Ha teheted tegyél bele 1 GB-ot. Firefox is hamar megeszik 100-200mb-ot. Az már valószínűleg érezhető különbség lesz, de annyit nem is tudsz 512-re mindenkép bővíts. Lehet itt hardveraprón is találni olcsón ramokat.
Progiról nem nagyon tudok, hogy húzni lehetne vele, ha a bios nem támogatja akkor szerintem nem nagyon lehet. Meg notiknál annyira nem is túl jó tekintve hogy a hűtése akkorára van kalibrálva ami kell neki. Ha meghúzod akkor hamarabb túlmelegedhet. Bár az IBM-ben gondolom van még tartalék. -
Satyricon
addikt
válasz Probber #23338 üzenetére
Probber, Manoarc: Ezt el is felejtettem írni: Azt tudom h memó bővítéssel le7ne gyorsítani a gépen, de... Az... 1. Nagyon nem éri meg venni bele(baromi drágák a laptop DDR ramok,amire most nincs felesleges 8000 ft-om )2. ez a laptop nagyon válogatós, nem éri be akármilyen DDR memóval...
Szóval... Egyelőre marad a proci/vga húzás, úgyhogy jól jönne, ha valaki adna olyan progit, amivel ezt meg lehet oldani.
Szerk.:Peetry:Igen, igazad van a hűtéssel kapcs.ban... Lehet megmurdelna a proci, vagy a memó... Úgyhogy marad a memó vásárlás...
Már csak azt kellene kitalálni, honnan tudom meg egy használt ddr ramról, hogy kompatibilis-e a laptopommal... Azért nem fogok az ország másik felébe elvonatozni, hogy kipróbáljam a memót...
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Readi
tag
válasz Probber #26016 üzenetére
Konkrétan kiszedtem a gépből és kiporszívoztam a ventilátor részét és a hűtőborda részét (4 éves por volt benne) Gondolom akkor meg kellene olajoznom a ventilátor részét de ezt hogyan csináljam le kell szednem a ventilátort is meg a borítóját a hűtőnek?
Amúgy a kari sapphire
[ Szerkesztve ]
g751jy
-
Readi
tag
válasz Probber #26019 üzenetére
na addig jutottam, hogy leszedtem a hűtőbordát leszedtem a venti alatt lévő matricát középen találtam egy aprócska jukat gondolom az a kupak amiről beszélsz tűvel akartam felbontani de egyenlőre nem nagyon sikerült szoval az a kupak h jön fel? ja és még műszerolajat is kell vennem.^^
g751jy
-
nagyúr
válasz Probber #27605 üzenetére
Ezaz amit nem tudok. Szimplán azokat a beállításokat alkalmaztam amit Lord Vader beállított ugyan ilyen gépével. Amikor megterhelem a CPU-t szokott ciripelni, az megszokott volt 3GHz-n is, de most, hogy felhúztam 3,6GHz-re 3D Mark Vantage alatt "nyöszörgött" is néha amikor játékot váltott. Nem hinném, hogy a táp mert eddig auto-n volt 1V körül és most 1.25-re van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ÉM
tag
válasz Probber #28781 üzenetére
Köszönöm, így már menni fog. Az a baj, hogy a legtöbb oldalon nem szerepel csak egy két mondatos leírás a termékeknél és így nehéz kihámozni, hogy melyik eszköz mit tud.
Az általad linkelt már egész jó, csak wifire és adsl modemre sincs szükség. Ha lehet ezekért nem fizetnék. De legalább most már valami mentén el tudok indulni.
Köszönöm még egyszer! -
Satyricon
addikt
válasz Probber #29538 üzenetére
Igen, tudom h csak 3gb-ot támogat a 32 bites XP. Am van valami hátránya a 64 bites oprendszernek a 32 bitessel szemben? Vagy ugyanolyan megbízható, gyors, mint a 32 bites XP? És a játékok? Szeretik a 64 bites oprendszert? (2002-2011-ig megjelent játékokról van szó)
Lenry: 1 sráctól vásároltam itt ph!-n, természetesen garival... Akkor lehet visszacseréltetem/gariztatom, ha a 64 bites XP-vel sem működik majd megfelelően...
Köszi mindkettőtöknek!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest