Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
kizcar
tag
Szerintetek mivel lehet probléma?
A gépem bekapcsolására felpörög a procinak és a videókártyának hûtõje, de ezen kívül nem csinál semmit, a monitoron nem jön be semmi, az alaplap nem csipog egyet mint ahogyan szokott. Még a bootscreen sem jõn be. A gép nem kapcsol ki magától.
Kipróbáltam egy másik 100%-osan mûködõ tápot, de ugyanazt csinálta azzal is. Reseteltem a biost úgy, hogy levettem a jumpereket aztán vissza, de semmi.Lehet meghalt az alaplapom? Decemberben lenne meg 6 éve.
-
kizcar
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem új alaplapot és ramot 4 gigát. Ugye ahhoz, hogy mind a négyet használja a gép 64 bites windows kell, nekem viszont 32 bites van. Újraraknám én a windowst, de van két játék,(az Oblivion és a TDU) amiket már igencsak moddingoltam és nem akarom, hogy újra kelljen rakni a játékokat, a módokat meg újra keresgélni a neten, majd egyesével felrakni.
Szóval a kérdés az, hogy ha csak egyszerűen átmásolom a két játék mappáját egy másik winyóra, majd a már újratelepített windowsra visszamásolom ugyanoda, akkor azok működhetnek majd, vagy felejtsem el, esetleg van ilyen problémára valami program?
-
kizcar
tag
Sziasztok!
Van két nagy problémám.
Az egyik az, hogy nem bootol a gép DVD-ről ahogy kéne.
Azt tudni kell, hogy két partícióm van. Az egyik 130 gigás és a másik 50-es. Gondoltam talán ez lehet a probléma. Jó lenne ha ezt a két partíciót egybe lehetne vonni. Régebben próbáltam, de nem tudtam. Hogy lehet egybe vonni?A boot problémáról egy kép:
www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest