Hirdetés
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz IIIstIII #3248 üzenetére
A Seven topicban több sikered lenne. A 0xC004F074 hiba az azért van, mert a Volume Licence keretében a KMS -en keresztül tudnád az OS-t reggelni. valszeg vagy nem jó a reg kód, vagy a KMS-el lesz valami gond. (Key Management Service).
De találtam olyat is, aki azt állítja, hogy az is adhat hibára okot, ha az időzóna nem megfelelő, és a regionális beállítások nem stimmelnek a licencben megadottakkal.
Egy próbát megér. Sokallom a majd 2 giga ram megzabálását idle-ben a négyből.. . A hdd -t tekeri? nem megy a virkill magas priorításon állandóan keresztbe több szálon akár? Pölö..Vagy a spyware..vagy akármilyen hasonló jellegű program? Nem kapcsol be vmi defrag, vagy más időzített feladat? Máskor is csinálja, tehát reggel 8-kor, délben és este nyolckor is?
-
Geller72
veterán
válasz IIIstIII #3266 üzenetére
Vagy nem aktiválni nem tudta, hanem a frissítések után (gondolom a sokadik frissítés sokadik próbálkozását követően) fagytt ki, mert már ugyan felülírt egy rakás fájlt, de mégsem vol minden jóváhagyva, vagy nem volt szakszerű restart. Ne is mond meg, milyen progit szedtél le, nem is akarom tudni...
-
veterán
-
DV
senior tag
válasz IIIstIII #15594 üzenetére
Hali
Nekem Dell Studio 1535 gepem van HD 3450 VGA-val es csak 2 csatornat tud. Nalam jobb klikk a hangszoron - playback devices es ezt a kepet latom. Nalad is ilyen? A 2 jeloli a 2 csatornat. Elvileg a kartya tudna az 5.1-et de a Dell lekorlatozta. Az ICH8M chipsetem elvileg tudja a Sata300-as sebesseget, de gyakorlatilag Sata150-re van korlatozva.
[ Szerkesztve ]
-
DV
senior tag
válasz IIIstIII #15601 üzenetére
Nalam HDMI megy a TV-re es onnan optikai megy az erositobe(5.1). Letezik, hogy a tv vagna meg a csatornakat?
Az ac3 filterben a kimenetnel beallitottad az 5.1-et?[ Szerkesztve ]
-
DV
senior tag
-
veterán
válasz IIIstIII #15601 üzenetére
Na ezt most nem értem.
A HDMI-vel küldöd a jelet a TV-hez/erősítőhöz?
És úgy nem ad ki hangot 5.1-ben, csak 2.0-ban?
De a demo az 5.1-ben szól?DV:
Ezeken a notikon a jack dugón keresztül megy/mehet ki digitális (koaxális) hang, ezért nem 3 db Jack dugó van rajtuk. Csak ezt nem érdemes használni, mert ott a HDMI, ami egyszerűbb.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
DV
senior tag
válasz IIIstIII #15610 üzenetére
Sajnos nalam ez van, pedig azert vettem ilyen gepet, mert az asztali HD3450-es VGA-n kimegy HDMI-n a teljes 5.1 csatorna. Mindegy ennyit a Dell-rol, tobbre szamitottam. Legkozelebb mas lesz.
Nalad elvileg mennie kellene az osszes csatornanak, hogyha mar mindenhol beallitottad.
-
DV
senior tag
válasz IIIstIII #15616 üzenetére
Neked van valamilyen speci hangkartyad a gepedben az 5.1 miatt? Mert a manualt nezve az nem emliti, a 24. oldalon. Ott csak azt irjak, hogy van 1 mikrofon bemenet es 2 hangkimenet, hogy 2 fo tudja egyidoben hallgatni ugyanazt a zenet/filmet (bal oldalon).
"HDMI connector — Connects to a TV for both 5.1 audio and video signals.
NOTE: When used with a monitor, only the video signal is read.Audio in/Microphone connector — Connects to a microphone or inputs signal for use with audio programs.
Audio out/Headphone connectors (2) — Connect to a pair of headphones or sends audio to a powered speaker or sound system."[ Szerkesztve ]
-
DV
senior tag
válasz IIIstIII #15619 üzenetére
Talaltam megegy manualt. A 207. oldalon ezt irjak,
"Setting up the 5.1 Audio Connections
To set up the 5.1 audio connections:
Click Start →Control Panel→Additional Options. Run IDT Audio
Control Panel. In the Jacks tab, there are three connector icons. Follow the
instructions to finish the setup.
1 Click the microphone icon, select Device: Rear Speakers, and plug your
rear speaker cable to the audio in/microphone connector.
2 Click the middle headphone icon, select Device: Center/LFE Speaker,
and plug your center/woofer speaker cable to the middle audio
out/headphone connector.
3 Click the right headphone icon, select Device: Front Speaker, and plug
your front speaker cable to the right audio out/headphone connector."Ugyhogy nalad megis mukodnie kell.
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón - 2 akku +DJI RM500 Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest