Hirdetés
Aktív témák
-
batmab
senior tag
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
Imco
őstag
Open GL probléma nekem is volt. VGA és Dierctx driverekkel zsonglörködtem, a mohaa-t is le-fel tettem. Valamint találtam valami open gl telepittőt, javitót. Sajnos már vagy 5 éve volt. Nem X64 OS van véletlen?
Csak hogy biztassalak minden új VGA-val és géppel megy MX400-tól biztos. Az enyémen is fut és a lányaimmal nyomom lanon a COD2-vel együtt.Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Üdv! Imco
-
válasz Sátán44 #7267 üzenetére
Esetleg egy többszörösen bővített mondatban leírnád, hogy milyen oprendszer, mi a forrás (mármint melyik progi ami az 5.1-es hangot adja, mik a jelenlegi kártya beállítások)
Maga a kártya tuti 5.1-es? Merthogy létezik ilyen chip-el szerelt 4 csatornás verzió is.
A mélynyomó jó? Egy másik helyre dugva megszólal? Nincs átállítva digitális kimenetre?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
poffsoft
veterán
-
válasz Sátán44 #7280 üzenetére
Aha. Szóval ezzel a kareszzal 1x már működött. 1 tipp: A narancssárga mélynyomó része fordítsd meg hogy a másik lábra tegye a mélyhangot. Most úgy néz ki, hogy a jack középső érintkezőjére megy, és lehet a szélsőn várná a jelet.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
wiggen123
senior tag
válasz Sátán44 #7429 üzenetére
Gondolom a 30-as a rendszer particiód. Egy angol leírás van, de írják, hogy full backup kell a megahjtóról, mert adatvesztés lehet a vége: [link]
mod: ott volt a link a magyar windows support oldalra is: [link]
Persze mielőtt hozzákezdesz nevezd át a windowsban az adat partició betűjelét nem C-re Mert ha nem teszed az végzetes lehet Azt remélem tudod hogy kell, ha nem kérdezd meg.
[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
-
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Sátán44 #7994 üzenetére
Pedig ez ugyanúgy nem a Saját gépen tárolódik, mint ahogyan az MSN esetében sem, szóval meg kellene lennie a listádnak.
Másik gépről próbáltál már bejelentkezni? Akkor ha megvan, oda is "letölti" (inkább csak betölti ) Csak akkor veszhetne el, ha a regisztrációdat törölted volna és nem a progit.blabla
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Sátán44 #9871 üzenetére
Előfordulhat. Én az Asus monitorommal jártam így. A mikrokapcsoló rugója megadta magát és nem jött vissza alaphelyzetbe. Így összeragasztottam a mikrokapcsolót a benyomógombbal (ami kilátszik), mert az a feszítés elég neki, amivel az jön vissza az alaphelyzetbe...
Azóta nincs gondom vele, szóval lehet nálad is ilyesmi a gond.(#9870) pitepeti71
Én így néztem, de tényleg nem sok látszik.[ Szerkesztve ]
blabla
-
JoolsNOS
veterán
válasz Sátán44 #10163 üzenetére
Nekem is ez van egy program ami ugyanezt csinálja. Én sem tudom eltávolítani, mert sehol sincs róla bejegyzés. De elvileg nem okozhat problémát, mert ugye blokkolva van. De jó lenne valami segítség.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
fastleslie
senior tag
-
Újoncka
aktív tag
válasz Sátán44 #27031 üzenetére
CODEC nem hiszem mivel nekem youtube semmi codecel müxik!
Csak flashlejátszó kell hozzá codecet tudomásom szerint nem használ mivel FLV videókat olvas amihez csak a flash lejátszó kell! Egyébként nem tudok mit mondani ilyennel még nem találkoztam! Esetleg teszteld a videókártyád rakj fel új codec packot bár kötvehiszem hogy a codec megoldaná! -
moha21
veterán
-
megint én
őstag
válasz Sátán44 #28491 üzenetére
Neked is Kodeket kellene frissítened szvsz...
http://codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htm -
megint én
őstag
válasz Sátán44 #28491 üzenetére
Neked is Kodeket kellene frissítened szvsz...
http://codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htmNe ezt mé duplázta
Amúgy ebben a topicban pont az a lényeg, hogy nincsen olyan, hogy OFF...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Sátán44 #36915 üzenetére
Ez rendben van, de nem mindenki ugyanazt a szoftvert szereti, illetve nincs szüksége mindenre, ezért ez teljesen egyéni. Gondolom nem warez programokkal pakolod tele a gépeket. Egyébként, amit írtam az átlagfelhasználó igényeit nagyjából le is fedi, esetleg még egy GIMP meg valami ingyenes videószerkesztő meg egy e-mail kliens, bár tapasztalatom szerint a többség webről olvassa a leveleit.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest