Hirdetés
Aktív témák
-
nova001
senior tag
válasz localhost #4170 üzenetére
gondolom felkerült valami szar progi ami lehúzza a memoriát...mit tudom én nem vagyok programozó...csak egy ötlet volt
igen eredeti biztosalapba menyit kéne ennie ennek az alkalmazásnak ?
hfrankee:
tudom h ezekeért felel csak miért huzza le ennyire a dolgokat
[ Szerkesztve ]
-
-
P100
senior tag
válasz localhost #5047 üzenetére
De akkor most a vizsgabizottságnak mit mondjak?
Ez így jó? "A sín topológia esetén a számítógép-hálózatba kapcsolt gépek t-csatlakozókkal elosztott kábellel csatlakoznak egymáshoz."
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
-
DreaD88
tag
válasz localhost #5074 üzenetére
A liveCD-ről próbálkozás nekem is tetszik, ne mtudtam, hogy így is lehet kivitelezni.
A legnagyobb problémám, hogyan telepítem fel a letöltött programokat... :/#P100
És hogyan telepítem?
Mert még netbean-s akartam pendrive-on rárakni egy (internetkapcsolat nélküli) gépre és nem tudtam telepíteni."INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
dudika10
veterán
válasz localhost #5587 üzenetére
Egyet volt már szerencsém kipróbálni és USB-n keresztül működött monitorként, csak az a baj, hogy az 25k. Reméltem, hogy olcsóbban is megúszhatom mert annyiért már teljes értékű monitort kapni. Az eszköztárakat, email-t meg még 1-2 apróságot szeretném kitenni a képből, de akkor nézek valami használt kisebb méretű monitort.
köszönöm a segítséget!
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
JoolsNOS
veterán
válasz localhost #5609 üzenetére
Hidd el hogy szerkesztettem már durvább dolgokat ami működött
De nem az a lényege a keresztkötésnek hogy az egyik sor a másik végen fordítva kezdődjön?
Illetve mi történne ha ezt bedugnám? Max semmi? Nem?[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
kételkedem
addikt
válasz localhost #6028 üzenetére
helo!p4 3.06 os gepban, 1gb 533 as ram a vaganyabb vagy ha ehez hozzadobok meg 512 400 as, p3200 ast?szal 1.5 gb ram ,de lassabba valva?vagy az 1 gb de 533 on?!? valaszt koszi!
Köbükiből fordítva:
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik konfiguráció az optimálisabb? 1 GB memória 533 MHz-en, vagy 1,5 GB 400 MHz-en? A gépemben egy 3.06 GHz-es P IV processzor van.
Köszönöm!
Tudom, hogy te is érted, csak gondoltam hátha más nem
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz localhost #6864 üzenetére
Így van.
Főleg Word-nél tud nagy kalamajkát okozni, mivel ott bekezdésenként rak sorba. Ha a fogalom neve és leírása is külön sorban van, akkor valószínűleg el fogja keverni egymástól.
Ezt az ún. "lágy enterezéssel" elkerülheted (SHIFT+Enter-t nyomsz a fogalom neve után nem sima entert, így együtt kezeli a leírásával). Ez arra jó, hogy a szövegben új sort kezd, de egy bekezdésnek számít az előzővel.Szerk.:
Természetesen Excelnél könnyebb a helyzet, mert ott kijelölsz minden rendezni kívánt oszlopot és utána rendezed sorba.[ Szerkesztve ]
blabla
-
törölt tag
válasz localhost #8274 üzenetére
Pl a Media Center. Illetve a Total Media. Feltéve ha valaki Frontend-re vágyik.
PVR/DVR témában ott a Presto! PVR, DVB Viewer, DVB Dream...
Az akadozó vagy nem is megjelenő kép lehet akár a gyenge jelminőség miatt is.
-
localhost
Közösségépítő
válasz localhost #8695 üzenetére
Van pozitív tapasztalatom velük, bár a lányom kijelzőhibás elromlott gépét 12.000-ért inkább nem csináltattuk meg, de ez nem a cég hibája.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest