Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz imrefos #4005 üzenetére
Operation system not found. Nem? Operációs, azaz működtető rendszert nem talál az adott hdd-n. Ez nem azt jelenti, hogy magát a vinyót nem látja, hanem, hogy azon nincs rendszer, vagy a rajta lévő rendszer sérült. ez nem elbírja, vagy nem bírja kérdés. A kérdésed feltevésének módjából úgy látom, hogy néhány alapvető számtástechnikai tudásra szükséged lenne. Javaslom, hogy e témában olvasgass egy kicsit. A neten is lehet nagyon sok információhoz jutni, nem kell feltétlenül rögtön könyvet venni.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz imrefos #6112 üzenetére
Sokat segítene, ha leírnád milyen géped van ("nagy, szürke" nem elég részletes)
Továbbá nem ártana, ha leírnád milyen cd-t vagy dvd-t akarsz bootoltatni.
Gyári bootolós cd-ről sem bootol be?
Biztosan jó forrásból, és megfelelően írtad ki a képet? Vagy esetleg te állítottál össze valamit, amit bootolni akarsz?
A hdd-ről bebootol a géped?És, utsóként, valóban sokat segítene, ha nem új hozzászólásként folytatnád a threadedet....
[ Szerkesztve ]
-
Zoolee19
senior tag
válasz imrefos #6170 üzenetére
A BIOS-osban kéne beállítani, én ugy szoktam hogy csak a dvd romot hagyom a boot részben és magától indul a telepítés. Vagy ha az sem segit van egy olyan módszer hogy meg kell nyomni a F10-et mondjuk és feljön egy ablak szerű és kitudod választani hogy honnan bootoljon, de ez minden alaplapnál másképp van.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
localhost
Közösségépítő
válasz imrefos #16208 üzenetére
Kérem szépen, nyugtass meg, hogy legalább Te értetted mi a gond.
Sajnos én nem tudtam belőle kihámozni semmit.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest