Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz kosarob8 #2744 üzenetére
Pár napja nekem is hasonló gondom volt. Nem indult a gépe, bár a ventik pörögtek... Szétszedtem működött, újra összeraktam, megint nem ment. Gőzöm sincs hogy/mitől, de pár óra kitartó szétszedés és összerakás után végül is jó lett... Most sem tudom miért volt ez és szerintem nem is fogom tudni...
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz Sk8erPeter #3108 üzenetére
Tudtommal nem. Ugyanolyan a csatija csak lassabban forog... (de majd megerősítenek)
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
16:10-es vagy 16:9 monitorok a támogatottabbak, vagy nincs ilyen? Mindegy?═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz Bootyhunter #3128 üzenetére
Igazság szerint azon kívül semmi...
-
RootRulez
félisten
válasz Bootyhunter #3132 üzenetére
Hmm.. Viszont nekem a Vista 64 bitnél még a Win7 32 bit is gyorsabb volt...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz kozel30 #3611 üzenetére
Vááá! Sulinetes?
Látom magam előtt az SP házikót és benne a Codegen tápot vagy ami még jobb: Dana vagy Mercury...
Vegyél valami minőségi(bb) min 400W-os tápot.
Amit ajánlani merek és még később is jó lehet az a GIGABYTE superb 460 "csak" 8-9 ezer, de elég jófajtamod: hopp, éjfél előtt frissítettem utoljára, mint megfigyelhettem azóta zajlottak az események..
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Ti szoktatok úgy járni, hogy kilépve/kidobódva egy játékból összekuszálódnak az ikonok? Csak gondoltam megkérdezem... Nálam csoportosítva vannak az ikonok és nem mindegy mi hol van. Egyébként nem igazán hatna meg...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Szerencsés esetben csak nincs neki betűjel adva.
Start menü -> Futtatás, ide beírod hogy "diskmgmt.msc" (idézőjelek nélkül) És bejön a lemezkezelő, kikeresed a betűjel nélküli meghajtót. Jobb klikk rajta és "Meghajtó betűjelének és elérési útjának módosítása" És itt tudsz neki betűjelet adni...mod:
Utána megformázod/particionálod, ahogy tetszik...[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz COLORBAR #4089 üzenetére
Hát igen, ez van ezt kell szeretni... Én is megrökönyödtem, mikor anno a 750-esem, 600GB se volt, tudtam hogy kevesebb de bíztam benne egy XP partíció mellett, nekem olyan 6-8GB, marad még adatnak 700GB, hát nem maradt, de be kell tudni osztani...
mod:
Örülök, hogy ennyivel megoldódott![ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Selettra #4133 üzenetére
Ha gyorsabb lenne, akkor mindenképp cseréld ki. Ha működik nem telepítesz újra, ha nem akkor telepítesz, ennyi... De eleve a csipszet is más (gondolom) Szóval mindkét gépen csinálj előtte biztonsági mentés a cuccokról. (C:\-ről ami elveszhet...)
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Egy 6-7 kilós 54cmx46cmx22cm méretű csomagot mennyiért visz el nekem a posta és miként kell feladnom?
Ha jól tudom az belefér a Standard csomag kategóriába(<20Kg és <2000mm), ami egyéb extra szolgáltatások nélkül 990Ft
Jól tudom ezt? Ha nem okítsatok!
Jááj, Kg helyett elsőre Kb-ot írtam
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! HTML vagy PHP kérdésem lenne. Nem tudom, mert csak érintőlegesen vágom ezeket a dolgokat... Szóval azt szeretném, hogy az oldalnak ikonja legyen, mint itt PH-n:
Na szóval ezt htmlbe is meg lehet csinálni vagy php vagy mi kell hozzá? Éh hogyan?
Köszi: RR
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz #91905024 #4515 üzenetére
Ha valóban elkeveredett akkor a srác értékbiztosítás nélkül is visszakapja a feladás 15x-ösét, ez durván 400Ftx15 (sovány vigasz tudom) Szóval olyan 6K-t visszakap, így a"felét" könnyebben oda tudja majd adni neked, ha benne lesz...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Milyen program, ami szól, ha e-mailt kapok. Eddig a POP Peeper-t használtam, de újabban bugyutaságokat csinál, mindig azt írja ki, hogy új levelem jött, holott már rég olvastam őket stb.
Szóval őt cserélném, a levélírás másodlagos, elsősorban arra kéne, hogy ha levelet kapok egyből szóljon, esetleg még el tudjam olvasni. freemail.hu és postafiok.hu-s címeim vannak, amiket figyelnie kellene.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, nem tudjátok-e, hogy a sport1-et tudom-e nézni az interneten és ha igen, hol?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Vettem egy monitort, de elég rövidecske a DVI kábel, amit adtak hozzá. Most nézelődök aprón. Eddig CRT monitorom volt, így nem nagyon vagyok jártas, mire kell odafigyelni DVI kábel vásárlása esetén. Árnyékolás, ha van ilyen, miegymás...
Köszi a tanácsokat: RR
-
RootRulez
félisten
válasz FRENK1988 #4707 üzenetére
Létezhet (mivel még én is meg tudnám írni...) Bár legutóbb, ilyen értesítési területes víruist láttam, odatette az ikont, hogy megfertőzödtél vmi vírussal, katt a bubokérka, hogy letölthesd a vírusirtót, és akkor még komolyabb kártevőket telepítesz
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért