Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekelek
csendes tag
Sziasztok! Megpróbálom röviden leírni a problémám. a configom így nézne ki:
Asrock B75 PRO3-M
Intel Pentium G2030
Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz
Sapphire 7770 1GB DDR5 11201-17-20G
Samsung HD502IJ 500 gbA következő amit csinál: Nem sikerült elindítanom, csak a vga nélkül a gépet, ha benne van, akkor nem ad egyátalán képet, még csak a bios sem jön be, ha kiveszem akkor minden szép és jó, megy vígan. Ma délután így raktam rá egy win7-es rendszert. De most jön a csavar... ha leveszem a hdd tápkábeljét és a cd olvasóm tápkábeljét, akkor elindul maga a gép, bár ilyenkor is csak az alaplapról sikerül képet küldeni a monitorra. ha már a cd olvasóm be van kötve a vga mellé, már akkor sem ad képet. Bár egy pár napja amikor megérkeztek az alkatrészek, emlékeim szerint sikerült képet csalnom a vga-ból hdd nélkül, talán akkor indult be a gép 2. jára.
Nem tudom melyik topicba kellet volna írnom, de hátha tudtok legalább segíten, hogy melyik irányba érdemes elindulni.
-
mekelek
csendes tag
válasz Wiz Khalifa #25443 üzenetére
pörög a vga, másik konfigom meg nincs egy régi ratyi gépem van, kb 8-9 éves
-
mekelek
csendes tag
válasz Wiz Khalifa #25445 üzenetére
megpróbálom akkor haver gépével megcserélni őket
-
mekelek
csendes tag
válasz Wiz Khalifa #25464 üzenetére
szerintem kedden sikerül, utánna jelentkezek itt a fórumon a tapasztalatommal
-
mekelek
csendes tag
Esetleg a pci sínt nézd meg, nekem dettó ugyan ez volt, az utolsó érintkező el volt hajolva. Ma sikerült rájönnöm hogy mi baja van, már a szervízest akartam hívni hogy jöhetnek mert feladom. ez volt a bajom
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest