Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsics
senior tag
Bocs ha nem idevaló,de hirtelen nem tudom hova kellene írnom ezzel.Adott egy pár hetes asrock h61m u3s3 alaplap.Eddig is kaptam pár kékhalált,de miután frissítettem a biost abba hagyta.Ám tegnap este sorra kaptam újra,mad lefagyott a gép és nem bírt elindulni.Volt mikor kírta h nem olvasható a merevlemez,volt amikor megállt a bekapcsolási képnél.Tettem egy telepítő lemezt,volt h megállt a betöltés közben.Néha eljutotam odáig hogy látta a merevlemezt,de amikor formázni akartam,nem tudta leformázni,mert akkor újra nem látta.
Át dugtam egy másik sata portba a lapon és simán elindult.De ahogy felállt a rendszer egyből kékhalál.Kivettem az egyik ramot majd próba.Megint kék halál betöltés után.Átraktam a másik slotba és most már megy vagy fél 2 óra hossza és eddig nem kaptam kéket.
A merevlemez tuti jó mert sentinel szerint 100% és több mint 1000 nap van még neki.
Szerintetek a lap a hibás vagy a win7 kezd begajdulni??De ilyeneket nem produkálna a win nem??
Köszi░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
válasz atti_2010 #389 üzenetére
memtest-el csináltam,kb 1 óra alatt végzett és nem talált hibát.Először én is arra gyanakodtam.Amúgy 2*4gb kingmax an a gépben.Ha bent van mindkettő akkor kb 1-másfél óránként szokott jönni a kékhalál,ha az első slotban van csak egy akkor ahogy felál a rendszer egyből kék.Valami memory-t ír ki meg elszámol kb 60tól 100ig és újra indul.De így hogy csak 1 db van bent és a 2-es slotba már megy egyhuzamba több mint 2 órája.
Realradical:A naplóban 0 van.Próbáltam másik kábellel is de arra sem reagált,csak azután hogy a lapon átdugtam egy másik sata portba
[ Szerkesztve ]
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
válasz Realradical #392 üzenetére
HD Tune-ba a Health fül alatt van egy piros.Ezt írja:
Spin Up time 83 1 25 5211 Fail.
Ez a felpörgetési idő nem?Akkor ezzel van valami gond?░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
válasz Realradical #395 üzenetére
Ezért csinálta azt hogy a sata 2-es portban ment eddig és tegnap vége.Átdugva egy másik sata portba elsőre megy?Meg a kéket is ezért dobálta?Ahogy átraktam a memoriát a másik slotban onnantól semmi gond nincs vele most.De holnap megpróbálok kérni egy másik hdd-t is azért hogy biztosra menjünk.
-
tomsics
senior tag
válasz Realradical #399 üzenetére
Tegnap elött csináltam memtestet.Végig ment mindegyiken,de nem írt hibát.Próbáljak egy újat megint?
Csak nem átkoztak meg
Kb 1 hónapos a komplett konfig kivéve a hdd,mert azt apróról vettem.Megbízható embertől és még azon is van gari░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
Visszaraktam a másik slotba a memoriát.Restart majd betöltés után kb 5 másodperc és kék halál.Újraindult de most rányomtam a csökkentett mődra.Csökkentettben nem volt kék h.Újra indít de most normál módban.Betölt a rendszer de a tálcát átváltoztatta ilyen xp szerűre.Viszont most nincs kék h.Na most ez megint mi??Szar lehet a win7 rajt?
HD Tune-ban lefuttatam az error scan-t,minden kiskocka zöld nincs hiba.░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
válasz DJ WOKKY #426 üzenetére
Most benne van mindkét modul és most sincs kék h.Kezdek begolyózni
Az lesz,sajnos nem eredeti de még nem is MSDN-es.Most megpróbálok egy MSDN-t hátha azzal nem lesz gond.
Egyébként azt miért írja ki bekapcsoláskor,mikor eltűnik a boot utána,hogy Can't find any devices.Miket nem talál?░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
Pár napja írtam nektek,hogy kék halálokat kapok,meg a hdd-t sem akarta felismerni a gép.Azóta újra raktam a win7-et.1 napot ment minden tökéletes volt.De ma már kaptam 2 kék halált.Mind a kétszer neteztemmjad az explorer hirtelen leáll.Akk próba újra,be se tölti és megint leáll.Ezt eljátsza kb 2-3-szor majd kék halál.
Ezt a hiba üzenetet küldi:
hibaTudtok valamit segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
tomsics
senior tag
válasz Realradical #510 üzenetére
Nincs semmi tuning,nem élek ilyenekkel.Minden új kb 1 hónaposak.Közben kaptam megint egy kéket,de másik hiba üzenettel.Azt csinal h netezés közben az explorer leáll.Akkor ugye megkérdi h keressen megoldást a neten vagy újra.Rá megyek h újra,de be se tudja tölteni mert leállt megint ,és ezt csinálja pár alkalommal majd kék halál.Feladtat kezelőben kiakartam lőni az explorer.exe-t de akkor kiírta h a fealadkezelő leállt.
Nem tudom mi a fxsz van már vele,de eléggé idegesít.Tesom gépjén ugyan ez a win7 van már majd 1 hónapja és ő még 1 kéket sem kapott.░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
Realradical:tudom nem te írtad a tuningot,csak bele írtam azt is,hogy nem tunigolok.Bocs
Ha a virágboltos azt jelenti,hogy nem eredeti akkor virágboltos igen.Akkor sorban:
Újra rakás elött firefoxal is ugyanezt csinálta.
Avast-ot használok az nem jelzett semmiféle vírust.
Memtestet futtatam végig ment mindegyik de nem írt hibát.Hd sentinellel és HDTunal is megnéztem a winyót.100% kondició,0 hibás szektor.
Tegnap raktam újra a gépet,már komolyan nem tudom mihez kezdjek vele.[ Szerkesztve ]
-
tomsics
senior tag
válasz Kobold190 #526 üzenetére
Megint kaptam 2-őt,különböző hibakódokkal vagyis az egyik 1A a másik sima A végződésű.Csak akkor kapom ha neki állok netezni és nem bírják betölteni az oldalt.Most próbáltam chrome-al azzal is ugyanaz a jelenség mint explorerban.
Ha külön tesztelem a memokat,ugyanabban a slotban vagy egyik ebbe másik abba?░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
Szó szerint ugyanezt produkálja nekem is a gép.Oldalak nézegetése s kék halál.
Memtest egyenként is hibátlannak mutatta a ramokat.Most átraktam tesom kingstonjait és várok
Ha megint kapom a halált akkor kivehetjük a hibalistából a memokat igaz?
Ha tesom gépe fog halálozni akkor pedig mehet gariba egyből?
Ipon nem szokott kekeckedni ilyenekkel??░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
tomsics
senior tag
-
tomsics
senior tag
Már majd 1 órája netezek és eddig nincs kék halál.Tesom haza ér őt is ráállítom a témára,remélem nála lesz halál
-
tomsics
senior tag
Srácok az lehetséges lenne, hogy az Astock h61m/U3S3 lapon nem kedveli a 2*4giga 1333-as Kingmax ramot??Egy huzamba kékhaláloztam.Újra raktam a win7-et erre megint kék.Kicseréltem tesom 2*2giga 1600 Kingston Hyperblue-ra és azóta semmi,egy kékhalál sem volt.
Ő gépébe beraktuk az én Kingmaxaimat és neki tökéletesen megy,nem kap kéket.
Lehetséges lenne,hogy nem tetszik neki a Kingmax??xutrius :Minek másoltad be ugyanazt mégegyszer?!?!
[ Szerkesztve ]
-
tomsics
senior tag
Alaposabban átnézve a listát,lehet meg van a bibi.
Nekem 2*4gb 1333-as van.A listában csak 2 gigás van 1333-as.4 gigásból pedig 1600-as van csak kingmax.Nem tudom ez számít-e??░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest