Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz19910
tag
válasz Byga007 #56664 üzenetére
szerintem ne frissítsd még a biost. mert a proci lehet hogy nem szereti a legfrissebbet hiába támogatja.
sajnos én is megszívtam ugyanígy egy gigabyte GA-z77 D3H lappal és egy i5 procival.. felraktam az f12 -es biost gép resi se kép se hang... visszaraktam az f9-et és ment minden...[ Szerkesztve ]
Chuck Norris elkapta a koronavírust.. azóta a koronavírus karanténban van...
-
atesz19910
tag
válasz Byga007 #56671 üzenetére
ahhoz már a biosig el kellene jutni a lapnak
addig amíg nincs bios addig nem szabad flashelni mert nem biztos hogy ami most van rajta jól van e rajt.. bármi hiba adódhat.. olvasási irási és elég egy ezredmásodpercnyi áram szünet ahhoz hogy pont bios frissités közbe nyíródott ki a lap (később aztán bios chip cserével lett javítva)
ezeken már túl vagyok sajnos azért írom le
szal meg kellene bizonyosodni valahogy arról hogy a lapon van e jelenleg bios.de ha van garancia a lapra akkor sztem vidd be és meg fogják csinálni ha tudják..
Chuck Norris elkapta a koronavírust.. azóta a koronavírus karanténban van...
-
Attila2019
tag
válasz Byga007 #75168 üzenetére
Frissíteni kell a windowst és már megy is a telepítés. Ha nem akkor hibás az alaplap.
Ha nincs internet a frissitéshez vagy nem tudod másik gépről megoldani isoként letölteni akkor én pl rádugtam a telefont usb keresztül osztottam neki netet és win update assistantel frissitettem utána tudtam telepíteni a lan drivert.
Z590 f gaming lap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- MSI B85M-G43 + I.O Shield eladó
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest