Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #14812 üzenetére
Kiszereltem a házból, kitettem az asztalra, kötöttem rá tápot, beindult. Sőt most a led sem villogott, hanem folyamatosan világított. Kezdjek aggódni? Gigabyte vadi új alaplapomnak volt már ilyen hibája, annak a memóriaslotok alatti csavarját nem szabadott becsavarni, mert rövidzárat csinált, ha megint kifogtam egy ilyet, akkor falnak megyek
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
ravail
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #14818 üzenetére
Szia!
És az nem lehet, hogy az az egy csavar túlér az alaplapon számára kialakított felületen? Ha igen, akkor a távtartó csinál zárlatot. A régebbi hézakhoz volt különböző méretben műanyag távtartó. (Volt közöttük mindkét végén "bedugós, bepattanós", és volt olyan, ami az egyik végén "bedugós-bepattanós", mig a másik végén menetes volt.) Esetleg, keríts ilyen műanyg távtartót arra az egy helyre, vagy tegyél a távrató és az alaplap közé (akár mindkét oldalra) szigetelő alátétet. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #14949 üzenetére
Kiszereltem a házból, kitettem az asztalra, csak tápot kötöttem rá és monitort, a hiba ugyanúgy jelen van. Pedig még a táp is másik, a házból nem akartam kiszerelni, azt hiszem ezzel minden más hibát kizártam, még a proci lehet a ludas esetleg, de azt is most vettem..
Tudom minden gyártónál vannak selejtek, de valamiért bosszant, hogy én mindig belenyúlok, és még 1x sem tudtam megúszni gépfejlesztést selejt kifogása nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #14952 üzenetére
Én nem hiszek ebben, láttam a produkciódat a fórumon, szerintem te cseszted el. Nem körültekintő szerelés, lezárod testre az alaplapot, azután csodálkozol, vicc az egész. Bolt is csak szív miattad.
Nehogy azt hidd, hogy én is eladással foglalkozom, csak szervizmunka során láttam már ezt-azt... fakezű emberek munkáját, ismerős a téma.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Sanyi19
őstag
válasz A_ScHuLcZ #15299 üzenetére
Nem lehet beállítani, hogy folyamatosan fel legyen csatlakozva?
Biosba nincs valami olyan beállítás, hogy wake on lan? Azt ha kikapcsolod? Vagy nincs bekapcsolva?A router tűzfalát, ha kikapcsolod akkor is csinálja?
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Ruszki
senior tag
A Bios-ban próbáld letiltani a lan beállításokat!(lanról bootolás,meg ilyenek)
Csak azt engedélyezd,hogy használatban legyen!
Hátha!Érdekes!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
cinkoxid
senior tag
A BIOS-ban lesz ott valami opció. Nem biztos, hogy a wake on lan, mer az mást csinált, de érdemes azt is kikapcsolni, hátha. Szokott lenni még néhány hálókártyás beállítás, azokat is érdemes letiltogatni, kivéve azt ,hogy működjön Ha más nem, raksz bele egy sima hálókártyát, az alaplapit meg letiltod. Gondolom neked is van belőle jópár feleslegbe
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz A_ScHuLcZ #20711 üzenetére
Valamit csak felraktál, mert nekem ugyanilyen lap-proci párosom van és nincs ilyen a feladatkezelőben.
(#20715) joccadoki
Alapelvek.Regisztrációddal elfogadtad őket, ne magyarázkodj, nincs semmi gond, csak a jövőben légy erre figyelemmel.
4.
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.Többet erről ne legyen szó ebben a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz A_ScHuLcZ #28732 üzenetére
Nincs sw megoldás. Maximum ha induáskor a bootképernyőn kiírja. De ahhoz meg le kel tiltani a Full Screen Logo-t, ahhoz BIOS-ba kell lépni, vagy bootkor nyomni egy Tab-ot, és figyelni. Aztán vagy megtalálják rajta 1-2s alatt az információt vagy nem. Persze a Pause megnyomásával leállítható ott a bootfolyamat.
akoska23: Kérdés milyen az a hálókártya. Mert ha egy Realtek RTL8139-es, akkor ahhoz mindennek van saját drivere, fel is fogja rakni automatikusan. Mert driver mindenképpen kell hozzá. Újabb hálókártyák esetén lehet probléma.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #47659 üzenetére
Az amd nagyon jófej, ezért az am2+ és az am3 foglalat között annyi a különbség, hogy az első csak ddr2 ram, míg a második csak ddr3 rammal kompatibilis. De mivel jófej az amd, az összes am3 cpuban van ddr2 memória vezérlő is, így vissza fele kompatibilis, tehát ha a tdp keret megengedi, akkor beletehető. Am3+nál már ez nem igaz, mert ezekben a cpukban már csak ddr3 vezérlő van.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #48030 üzenetére
Lehet megtaláltam a megfejtést, bootolható USB meghajtó segítségével, ez a módszer kell nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELADÓ!
- MSI B150M MORTAR
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó SK Hynix HMCG66MEBSA092N RAM Pár - 16GB (2x8GB) DDR5 4800MT/s SODIMM (Laptop Memória) 4800Mhz
- TG T-FORCE XTREEM DDR5 8000 2x24 GB CL38
- RETRO!!ASUS P5E X38-chipes alaplap eladó! Olvasd el figyelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest