Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gothic20
aktív tag
válasz BomiBoogie #18654 üzenetére
Nem találtam rá konkrét dolgot. És sajnos angolul se tudok túl jól a google fordító pedig nem nagyon ad értelmes fordítást végeredményt.
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
gothic20
aktív tag
válasz BomiBoogie #18656 üzenetére
Megtettem. Nem lett jó. A BIOS frissítésig jó volt csak azért frissítettem mert a C&Q nem akart menni. Az MSI oldalán néztem, hogy a jelenlegi bios nem támogatja a procit (legalább is a suport listában nem volt) ezért frissítettem előtte ment rendesen a C&Q leszámítva. De így még a régi verziót se tudom vissza rakni....
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
ToxLee
őstag
válasz BomiBoogie #18671 üzenetére
Leginkább játék és film kódolás.
-
hunadams
csendes tag
válasz BomiBoogie #18668 üzenetére
igen, többször is, de olyan mintha nem a szoftver fagyna le, hanem egyszerűen a hardver nem lenne hajlandó tovább szabályosan működni,
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BomiBoogie #18688 üzenetére
Szerintem alaplapot néz 60-80.000Ft körüli processzorhoz. Ha nem, akkor rossz helyen jár.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
ToxLee
őstag
válasz BomiBoogie #18688 üzenetére
[link] Válaszoltam a kérdésedre. Proci pontos típust nem tudok, de akkor induljunk ki abból a kettőből.
-
ToxLee
őstag
válasz BomiBoogie #18692 üzenetére
Igen, szeretnék tuningolni.
-
ToxLee
őstag
válasz BomiBoogie #18694 üzenetére
Gigabyte-ot preferálom. UD5H is belefér a 60.000Ft-ba, az nem jó? Egyébként nem kaptam választ az első kérdésemre. A két lap között van érdemi különbség sebességben vagy csak felszereltségében különböző?GIGABYTE GA-Z77X-UD5H és GIGABYTE GA-Z77X-D3H
-
draff
aktív tag
válasz BomiBoogie #18700 üzenetére
köszi!
Bár megnéztem előtte, hová kellene beírnom, de ilyen topikokat nem dobott ki a gép.
Végülis a pendrive-t szintén az alaplapba kell dugni, nem? -
The Exiled
tag
válasz BomiBoogie #18719 üzenetére
igen, egy g41m-e43 -at cseréltek egy g41m-p43-ra. Proci fölött ütött ki a tűz, olyan 4-5 centivel, elvileg nincs semmi baja. táp az egy 450w-os m-tech, pontosabban nem tudom megmondani, szervizben volt cserélve olyan 3 éve
[ Szerkesztve ]
-
The Exiled
tag
válasz BomiBoogie #18728 üzenetére
Xilence? dizájnos és még élhető árú
-
draff
aktív tag
válasz BomiBoogie #18775 üzenetére
Az oprendszer többnyire csak az alaplap-cserét nem szereti.
A többivel - hangkari, videokari, vinyók (kivéve, amin a winfos van), CD és DVD cuccok, modem vagy hálókártya, stb. valahogyan még elviseli.
Én ha videokarit cserélgetek, akkor bekapcs után mindjárt megy vele. Nem oszt, nem szoroz, nincs tök süket monitorom.
Vettem tavaly teszveszen egy videokártyát, meg is jött a postával, beleraktam a gépbe - oszt se kép, se hang. Na mondom magamnak, jól bevásároltam. Kiszedtem a kártyát aztán valami megérzésből, de újra visszadugtam. Akkor már rendesen beindult.
Ott nálad szerintem akár valami kontakthiba is lehetséges ...[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
válasz BomiBoogie #18775 üzenetére
oké, akkor ha nem oldódik meg azzal akkor visszatérek!
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
membrandj
nagyúr
válasz BomiBoogie #18843 üzenetére
Core2duo E8400-ról beszélünk.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
gyuszi 01
csendes tag
válasz BomiBoogie #18859 üzenetére
Igazából azért szeretném a procit cserélni jobbra,mert nem értek,és nem is akarom a mostanit piszkálni.
De gondolom egy quad procival azért érezhető lenne a változás? -
gyuszi 01
csendes tag
válasz BomiBoogie #18862 üzenetére
Értem.Akkor sok értelme nincs a processzor cserének.Hálás vagyok a segítségért!
-
jagyugyaerik
tag
válasz BomiBoogie #18869 üzenetére
Viszont akkor nincs tippem, mert már cseréltem hűtőt és semmi. Valami ötlete van valakinek?
-
Mr. Teddy
őstag
válasz BomiBoogie #18920 üzenetére
Igazából biztos nem lesz fejlesztve, mert fölösleges. Irodába lesz, a leghúzósabb dolog a photoshop lenne, de ahhoz szerintem nem kell sokkal durvább dolog. Lehet azért 4GB ramot belepakolok, mert abból nem árt.
Ez már nem ide tartozik, de gyakorlatban nagy különbség van az 1333MHz és az 1600MHz ramok között?
Ez max 1333-at tud, de emiatt szintén nem vennék drágábbat. -
törölt tag
válasz BomiBoogie #18925 üzenetére
semmi , csak kérdezem. Lesz később SSD is pár hét múlva aztán kéthetente wint telepíteni nem buli. Gyenge a netem a játékok meg magukat patchelik, tehát nem a win7-el van a baj hanem hogy utána két napig csak a letöltés megy.
De inkább akkor megvárom mire minden meg lesz és akkor cserélek.
-
Kityeszto
tag
válasz BomiBoogie #18927 üzenetére
szerintem nem feltétlenül mert énis most cseréltem alaplapot és énis ugy tudtam hogy ujra kell küldeni a rendszert a lényeg hogy kicseréltem ugyebár rendszer nemindult mondom berakom a win 7 lemezt mert azon ugyebár van a javitás meg minden és javitgatot pár dolgot felismerte az uj hardvereket stb és már indult is nekem nem kellett ujratelepiteni és azota is megy
Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
Kityeszto
tag
válasz BomiBoogie #18929 üzenetére
hát igen ez elöfordulhat deha csak addig akarja mig ugyis ssd is cserél vagy vesz akkor addig meglehet probálni
Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz BomiBoogie #18939 üzenetére
Természetesen win8 64 bit, próbálgattam a ramokat ha a 4gb-os van benne akkor is csak 3,25 Gb használható fel.
Az a sejtésem h a slotok csak dualban mennek,ha belerakok két különböző Ramot akkor abból csak az egyiket fogja felismerni. Nem értem miért lehet az alaplap szar... Lehetőséged nem is találtam biosban, hogy a dual üzemmódot kikapcsoljam. -
Solyom88
tag
válasz BomiBoogie #18948 üzenetére
HDD sentinel mindkét winyót 100%-ra írja.
-
Solyom88
tag
válasz BomiBoogie #18952 üzenetére
Chiftech 500w
-
tag
válasz BomiBoogie #19027 üzenetére
A füles USB-s elfelejtettem írni aki nem ismerné.
12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
-
pana0017
senior tag
válasz BomiBoogie #19031 üzenetére
Nem hiszem mert ha kinyomom az eloszot majd vissza akkor nem kapcsol be ill en sem latom
-
aram01
nagyúr
válasz BomiBoogie #19045 üzenetére
láttam én is, azért tettem fel a kérdést hátha megcáfoljátok, de nem
azért kösziIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
puhoska76
tag
válasz BomiBoogie #19043 üzenetére
Szétszedtem ujrapasztáztam mindent FurMark teszt 20 percen keresztül semmi gond majd elindítottam egy egyszerű játékot (mahjong) egyből kifagyott rózsaszines háttér........
-
tajcsi
őstag
válasz BomiBoogie #19070 üzenetére
Bocs eleredt az orrombol a ver aztan probaltam gepelni d eelolvasni mar nem sikerult..
Naszoval, a fent emlitett asrock laphoz letezik e waterblock, marmint chipsetre, NB-re, fet-ekre.MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
válasz BomiBoogie #19074 üzenetére
MErt az eredeti nem tetszik
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
bobokock
csendes tag
válasz BomiBoogie #19095 üzenetére
Nem feltétel a mATX.
Ha van jobb kb. ennyiért akkor lehet. -
bobokock
csendes tag
válasz BomiBoogie #19097 üzenetére
Sajnos már így is a keretem fölött vagyok egy huszassal.
Ezek serint az említett alaplapokhoz fölösleges egy ilyen proci?
Vagy a procit veszem lejebb, vagy az alaplapot feljebb? -
bobokock
csendes tag
válasz BomiBoogie #19099 üzenetére
Értem. Az igazat megvallva, sosem piszkáltam a gyári beállításokat.
Nem is értek hozzá, valószínűleg azért.
Viszont így gondolom nem kell a k-s proci meg a z-s alaplap ugye?
Egyébként Cad-re és photoshopra lenne a gép. -
bobokock
csendes tag
válasz BomiBoogie #19103 üzenetére
Márhogy ez?
ASROCK Q77M vPro 29.896 Ft (23.540 Ft)
INTEL Core i5-3570 3.40GHz 1155 BOX 53.419 Ft (42.062 Ft) -
bobokock
csendes tag
válasz BomiBoogie #19106 üzenetére
Köszönöm a sok segítséget!!!!
-
mézespálinka
senior tag
válasz BomiBoogie #19109 üzenetére
Hát kinézegettünk a segítségetekkel egy két lapot, és most vettem észre, hogy azon 4-es csatlakozó van. A kérdés, hogy ez jelent-e valamilyen érezhető hátrányt egy 8-as csatlakozóval rendelkező laphoz képest ( a lap egyéb tulajdonságait most figyelmen kívül hagyva)
-
Titinho31
csendes tag
válasz BomiBoogie #19115 üzenetére
Bepróbálkozhatok ott is de mivel alaplapra gyanakszom megpróbáltam ide írni!
-
Csaby25
őstag
válasz BomiBoogie #19132 üzenetére
Ertem, gondolom a Phenom II X4 945-el nem lesz baj.
Mondjuk ez a kod: hdx945wfgmbox kimondottan nincs a support listaban...A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
demars
addikt
válasz BomiBoogie #19161 üzenetére
4 db hátsónál és a 2 db gépházra kivezetettnél igen! ( hátul összesen 6 db van, de csak a felső 4-t próbálgattam )
Ez nem állandó jelenség. Általában jól működnek.
Mikor a telefonomat majdnem kinyírtam ezzel... kértem egy notit kölcsön. Átakartam vinni pendrive-on a cuccokat, s mikor rádugtam megállt a gép! Monitor power s módba kapcsolt, resetelni kellett!@jim bs: fent vannak igen. Ez az egér mizéria volt már sokkal korábban is... azt hittem xar az egerem vettem egyet! de utána is volt gondom vele!
WIN7 van fent... akkor ez bukó ugye?[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
aktív tag
válasz BomiBoogie #19173 üzenetére
elemnél lehet vagy hol?
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
őstag
válasz BomiBoogie #19223 üzenetére
Cimborámnak vettünk egy ssd-t itt az apróban, ami Sata3-as, így lenne még benne craft. Viszont a lap nem az, de akkor jól tippeltem.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
bigobert
tag
válasz BomiBoogie #19242 üzenetére
Köszönöm!
-
klgr
csendes tag
válasz BomiBoogie #19251 üzenetére
Nálam ilyen van, hogy "Load optimized defaults", erre rámegyek, akkor az alap értékeket írja, aminek lennie kell, de ha nyomok egy save&exit-et, újraindul a gép, rámegyek a cpuz-re, akkor ugyanúgy a húzott értékeket írja.
-
dragonfx
veterán
válasz BomiBoogie #19277 üzenetére
persze másképp nem látná.
jajj ne már ennyire nem vok setét.
ja satan molexen."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #19294 üzenetére
Szerencsém van.
Anno jó régen ugyanezt a kérdést feltette egy PH-s kollega. Nem kapott rá választ így kipróbálta.
Ez konkrétan az ő screenshotja"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
dragonfx
veterán
válasz BomiBoogie #19320 üzenetére
jajj várjál most nézem xar helyre írtam tényleg.sry..
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
demars
addikt
válasz BomiBoogie #19324 üzenetére
Hát igen... megtaláltam a 9. púposat... A CPU fan connectortól kb 2 cm -re!
Ebből is kijött valami barna porszerű cucc!
Égésnyomokat nem látok egyiken sem, valószínű emiatt is döcög még a lap.
Már írtam sms-t a tulajnak, gratuláltam neki az új alaplaphoz...Itt lehet látni a cpu fan csatit... Lehet, h emiatt nem indult a gép a múltkor.
Én személy szerint nem bízom a cserélt kondis lapokban. Ez egy elég régi lap. Új állja a helyét!
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Predator2
addikt
válasz BomiBoogie #19348 üzenetére
Gondoltam vannak még olyan álltalános dolgok amiket ilyenkor ellenőrizni/állítani kell/érdemes
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
TommyNagz
senior tag
válasz BomiBoogie #19427 üzenetére
Ismerem, használom is, de gondoltam azért itt is megkérdezem, ha már témánál vagyunk
encapsulation dot1q
-
sunci_02
aktív tag
válasz BomiBoogie #19443 üzenetére
Mert nem szeretnék úgy járni, hogy most beruházok egy 1155-ös gépre, majd 2 hónap múlva kijön egy új foglalattal egy másik és leesik az ára ezeknek a lapoknak. (2011-est nem akarok venni eszméletlen drága maikor néztem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen routert?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest