Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
-
csabyka666
veterán
Én naivan azt gondolom, hogy lenyomom, és kiakad a kapocs, ezáltal le tudom venni a lefogatót. Ezt megcsinálom a másikkal, és már le is jött.
Persze nem így van a gyakorlatban.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
-
Kobold190
aktív tag
-
enginev3.0
félisten
sajnos nem tudom kicserélni, jelenleg ez van és semmi más
eddig egy hd4870 volt, az ment tökéletesen, de el kellett adnom, ezt pedig már nekem is hibásként hozták, de gondoltam egy próbát mindenképp megér, mert így driver nélkül a képe szörnyű, és ki tudja meddig lesz ezA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Sixty21
aktív tag
Egy megbízható pg tagtól van és rajta keresztül zajlott a gari. én neki küldtem a lapot és ő meg le adta a szervizben. Onnan is előbb neki ment a lap aztán hozzám. De ezt neki tuti látnia kellett vagy csak csomagolta és kész bele sem nézett.
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Revolut
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest