Hirdetés
Aktív témák
-
Seren1ty
tag
Sziasztok.
Használ valaki P5B Deluxeot 1226-os biossal ? Nálam előjött egy igen érdekes jelenség vele: kicsit tuningoltam a gépen és sikerült olyan beállításokat találnom, amivel nem indult el (valszeg ram kap túl kevés feszt ) nah és ugye elöször nem indult el a gép, jó táp le.. vissza... semmi, nem indul, megismétlem még párszor, semmi... jó, CLRTC, megcsinálom szakszerüen, ugyanúgy semmi. Néztem érintkezéseket, pci-os vga-t is de semmi. Pedig bekapcsolásnál látom a ramokon, hogy van adatmozgás meg minden (ledes Crucial). Egyszerüen nem értem, nincs valakinek valami ötlete, hogy hogy lehetne életre kelteni a lapot ? -
Seren1ty
tag
próbáltam már, de az az érdekes, hogy mikor bekapcsolom, lekapcsol és újra bekapcsol, akkor szokott így viselkedni mikor új hardvert talál és a ramokon is látom, hogy van valamiféle adatmozgás... nagyon érdekes. Mondjuk ezzel az új biossal (1226) csinált már érdekes dolgokat, szervíz lesz...
-
Seren1ty
tag
válasz Andrewhouse #4542 üzenetére
de a frissített bios nem parás ? nem tagadhatják meg a garit ?
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Manjaro Linux
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ASRock h510 pro btc+
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest