Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
stoki82
csendes tag
Azért írtam hogy választ kaphassak egy egy kérdésre amely abban merülne ki elsőre,hogy adott ( GA-7N400E-L ) ha valaki nem tudná Gigabyte a gyártó,alaplap,és az a kérdésem hogy erre a hibaüzenetre mi a jogorvoslat? --> Cant not found Bios ez jelenik meg a monitoron!
Ha elszált a gyári Bios mert erre tudok gondolni elsősorban akkor azt hogy tudom vissza állitani,mert tök mindegy mi van rá dugva ,ez az üzenet jön,persze az előtte levő sor az Scanning drivers,detecting drivers de semmi,és jön a hibaüzenet!
Várom a hozzáértő válaszokat aki már találkozott hasonlo dologgal!
üdv! -
stoki82
csendes tag
Feltenném ujra az égető Kérdésem!
Hogy választ kaphassak egy, egy kérdésre amely abban merülne ki elsőre,hogy adott ( GA-7N400E-L ) ha valaki nem tudná Gigabyte a gyártó,alaplap,és az a kérdésem hogy erre a hibaüzenetre mi a jogorvoslat? --> Cant not found Bios ez jelenik meg a monitoron!
Ha elszált a gyári Bios mert erre tudok gondolni elsősorban akkor azt hogy tudom vissza állitani,mert tök mindegy mi van rá dugva ,ez az üzenet jön,persze az előtte levő sor az Scanning drivers,detecting drivers de semmi,és jön a hibaüzenet!
Várom a hozzáértő válaszokat aki már találkozott hasonlo dologgal!
üdv! -
stoki82
csendes tag
válasz joe2005 #38723 üzenetére
Szervusz!
Nos nem,nem akartam rátenni uj biost! Hanem a jelenség akkor jött elő ,és tart is a lapnál,miután belett üzemelve,biosban be lett állitva minden normál értékekre,majd save and quit,és ugyebár ujraindult a gép,de már ezzel fogadott hogy.Search harddrive not found Bios..Can not found Bios.
És már probáltam másik procival,másik vga karival,másik memoriával,de egyenlőre ugyan ez!
Nos,van valami ötleted rá,hogy mit kellene ,lehetne csinálni,hogy a bios elérhetővé váljon,mert ha az egész lap elszállt volna akkor elsem indulna,nem irná ki a procit,a mem-t vga tipusat bal felső sarokba...
Várom megtisztelő Válaszod!
-
stoki82
csendes tag
A teljes hiba üzenet!
Scanning Bios Image in Hard Drive....
Can not Find Bios Image In Hard Drive or Diskette!Akkor hogy is kellene kiviteleznem az általad megadott opciot???
-
stoki82
csendes tag
válasz énvagyokAdam #38744 üzenetére
Pendrivra oks megcsinálom,de minden legyen rajta,proc ,mem,vga!
na majd jelentkezem!
üdv! -
stoki82
csendes tag
válasz énvagyokAdam #38746 üzenetére
ja elfelejtettem kérdezni, a bios hogy legyen fent?????
ha rárakom a pednrivra...egy 7zip-es cucc jön le...
azaz hogy legyen rajta a pendrivon -
stoki82
csendes tag
válasz joe2005 #38756 üzenetére
Jóreggelt!
Szóval 1.44-es lemezre a letöltött Bios tömöritett fáljt ,kicsomagolva rakjam föl rá,és ugy inditsam el a gépet,csak a proci,a memoria,és a vga kari legyen rajta, vinyo ne,majd ha ezek után a Bios visszatenné magát vagy vagy csak kijavítaná akkor azt én ugyebár láthatoan érzékelném, a monitoron,és ha végez akkor Bios menüje elérhetővé válik ismét elvileg!
Na go melo!
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest