Hirdetés
Aktív témák
-
b3er
aktív tag
hy! all lehet nem ide illik de nincs kedvem keresgetni a totyikot hozzá
meg tudná nekem vki mondani hogy ha az nTune van tuningolok akkor hol tom menteni h pl a következő indításnál úgy legyen minden ahogy beállítottam??dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Hy emberek!
Kéne 1 kis help.Adott 1 alaplap: ASRock Conroe1333-d667 (tudom nem 1 tuningbajnok meg minden) evvel kapcsolatba lenne 1 kérdésem.Pentium Dual Core E2160 van a lapban Kingmax mars 1GB 800mhz társaságába. Szóval az FSB-t felraktam 268-ra (itt stabila rendszer). Ienkor a biosba 667re van állítva a ram a húzástól 900on megy.Ha rámek arra h PCI-E async(ne legyen szinkronba az FSB) fel el se indul a gép. A kérésem lényege: hogy tudom nagyobb FsBre bírni a lapot?! A ramot visszaosztom semmi, ha a PCI-E fixre rakom (111,115) a akkor is fekete képernyő.A furcsa az h 268on megy a gép, ha viszon 269 már fekete képernyő fogad a POSTnál.Need help!!!!.(az oan hsz nem érdekel mint pl. CSerélj alaplapot v mittomén.) most nincs rá keret.
THX előre is.
Üdv.b3erdieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Senki se tudja mit lehetne csinálni???
dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Hello mindenkinek!
Plííz segítsetek! lenne 1 problémám, van 1 ASUS P5B alaplapom benne a core2 e6300al és sehogysem tudom 2.6ghz fölé tornászni a memória bírja 950 en is 1.9V al szval valami ötlet v tanács mit hogyan állítsak a Biosban...
előre is kössze
ÜDV.b3erdieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
ejj degáz xD akkor semmi orvosság nincs rá?
dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Róla van szó [link]
-
b3er
aktív tag
ennek a lapnak elvileg a tuningjával nincs baj
-
b3er
aktív tag
megoldódott a probléma, Overlocker kolléga segített a tuningban és sikerült is
-
b3er
aktív tag
Az volt a gond hogy ha beállítottam valamien CPU fesz értéket akkor annnál kevesebbet adott le a lap és még terhelés alatt drop olt is, és ezért nemment a rendszer, most belöttem 1.55v ra az FSB-t 1.3 ra memória időzítések 5-5-5-15 2T,és gyári hűtéssel eddig engedtem,mert innen már nagyon melegszik [link]
-
b3er
aktív tag
Hy! szerintetek megéri elcserélni a Core2 Duo e6300+asus p5b alaplapomat 1 Phenom x3 ra és hozzá 1 ht3.0 át támogató alaplapra?
-
b3er
aktív tag
Válasz?? [link]
-
b3er
aktív tag
Hy!
Lehet h nemide tartozik,de lenne 1 kérdésem, mivel szabályozzam a gép ventijeinak a fordulatszámát windows alól?a speedfan nemmüxik,próbálta,dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Hy! miért van az hogyha tuningolom a procimat akkor elkezd akadozni a hang és vele együtt a gép teljesítménye értem én ez alatt, crysis erősen szaggatt, stb, eddig is húzva használtam a gépet (adtaimnál , 3ghz-n) mostmár 2.5 ön megy úgy h nemszaggat a hang.
valaki valami megoldást esetleg?dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne, a Sata vinyómnál mire rakjam a Biost? ACHI? v IDE?. Nah meg a Memory Remap az Disabled v Enabled legyen?
Lehet hülye kérdések de nemvágom őket előre is köszi
Üdv. b3erdieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Hello mindenkinek!
Azt megtudja nekem valaki mondani hogy az ASUS p5b alaplapom fogja magát és csinál egy ilyet [link] és felpörgeti a coolert. Reset után visszaáll normál működésre
Valaki valami help?
Üdv. b3erdieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Hali!
Egy gyors kérdésem lenne: az abit AB9 QUADGT alaplap a legutolsó 17es revíziójú biossal megtámogatva tudja kezelni az e5200as Pentium dual core procit?dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
-
b3er
aktív tag
válasz Ninoka #19488 üzenetére
Van amelyiken a Rendszermemóriából vesz el ezek a régebbi integrált GPU-k és az inteles cuccok tuttommal, de most léteznek olyan integrált ati chipek amiknek van saját sideport memóriája az alaplapra forrasztva, szóval azthasználja, de lehet még pluszba is adni nekik a rendszer memóriából is.
-
b3er
aktív tag
Hali!
Lesz egy hülye kérdésem .
Először is nemtudtam hova írjak szóval ide sikeredett.
Az lenne a kérdés, hogy holnap lanpartyiznék a haverokkal, de kinti terasz van csak hely rá, és hogy mennyi az a hőmérséklet a levegőn, amibe még működhetnek a gépek attól félve h páracsapódás lesz a forró cuccok miatt, és lesz egy jóképű zárlat...
Mertugyebár nemlesz gatyarohasztó meleg holnap este...
Előre is köszi
Üdv.b3erdieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
b3er
aktív tag
Hali!
Ha mindenképpen e két alaplap közül kellene választani melyikre esne a választásotok?
Asus p5kpl-c v Abit AB9 Quad GT??
Előre is köszi, és még1x, csak ezek közül lehet választani!
-
b3er
aktív tag
Hali emberek!
Lenne egy durva problémám. Ha tudtok vmit segítsetek. Adott egy Asrock Conroe 1333-D667 1.0 alaplap legfrissebb biossal. Tegnap hoztam ideiglenes lapnak még nem veszek komolyabbat. Tegnap még a p35-DS3al ment a gép amibe benne volt a 8800GT-m, simán nyomatta az öcsém a wowot vele. Erre ma meghoztam a lapot, gép összerak, sekép sehang.
Ha bent a 8800GT bootol a gép az integrált karival. Ha azt letiltom akkor nincs boot. Valamit biztos csinál a kari, mert melegszik, és ha lehúzom a tápot róla akkor fütyül.
Érdekes módon egy Sapphire X1950Pro val pedig megy a gép.
Mit mondotok?
Előre is kösz. ( Ma elviszem máshova a 8800GT-t, ha ott jó akkor inkompatibilis a lap ezzel a karival?).
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest