- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Cardinella #21 üzenetére
Egyetértek, még egy ellenőrzésénél sem szóltak, hogy mért nem nyaltam fel a szélvédőre (pedig mint mindannyian tudjuk csak így lenne érvényes...).
[Szerkesztve] -
Cardinella
aktív tag
Egyszerű..., nem kell felragasztani, és kész.
Úgyis a rendszámod alapján kameráznak lefelé és a sz.gépes adatok alapján azonosítanak; ha meg megállítanak, és nem elég a bizonylat és matrica bemutatása; megmondom nekik, hogy felragasztom, ha utána levakarják...
Mekkora problemma ez, tényleg... -
Newl
tag
Na Hali [w]!
Az előbb egy kicsit sem akartalak megbántani, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy EZEN a területen abszolút nem vagyok otthon. Vicc voót éted?
Nincs harag.
Ok, akkor legyen biztonsági üveg. Annyi fogalmam azért van, hogy valahol a keresztmetszete közepe táján lehet benne egy átlátszó ''szintetikus izé'' amire a külső és a belső formázott táblákat ráragasztják. Jó megfigyelő létemre ezt sikerült az útmenti árkok tartalmának vizslatása közben észrevennem.
üdvözlettel:
Newl -
CRX
csendes tag
Én az alkoholos rongyal való áttörlést javsolnám, lehetőleg propanol, bár megy a gyógyszertárban kaphatóval is. Ezután biztosan nem marad vissza folt a szélvédőn és a karc sem jöhet szóba.
-
iC
tag
A szélvédő edzett üveg (aprópicidarabokrahullós) vagy fóliára ragasztott üveg (egybenmaradós).Tehát Üveg. Újabban egyesek próbálnak eladni polikarbonát szélvédő technológiát, de kevés sikerrel, egyik autógyár sem veszi meg egyelöre. Karcolódik. Plexi nincs
[Szerkesztve] -
Newl
tag
Köszi a sok hozzászólást, nem gondoltam volna hogy ilyen kreatív ötleteket fogok kapni.
A legjobb szerintem a kárpitos - előtesztelős.
Otthon a meglévőket megpróbálom a hajszárítós eljással leszedni, az újakkal meg majd elbánok a kárpit segítő közreműködése által.
Kedves [w]!
A plexi úgy jön ide, hogy nem akartam üveget írni a szélvédő anyagára....mert nem az. Hogy pontosan mi azt nem tudom és nem is érdekel, ugyanis nem vagyok polimertechnológiai kandidátus egy egyetemen
u.i.: Kicsit paráztam a topicnyitás előtt, hogy nagyon le leszek hurrogva a téma miatt.... De úgy látom közel 100 ember már érdeklődött és ez nem rossz!
üdvözlettel:
Newl -
iC
tag
Én hanyagul szoktam a szélvédőre nyomni, a sarkai nem is érik el a szélvédőt. Rásimítani eszembe sem jut. Egy ujjal nyomd rá!
A szélvédőfűtés is jót tesz neki.
mint műanyagiparban dolgozó meg kell jegyeznem, hogy a szélvédő nem plexi, ha motorozol akkor lehet az, ezesetben sorry -
[w]
őstag
de hogy jön ehhez a plexi?
vagy csak nekem tűnt fel?
nekem általában simán vagy csak minimális kaparással lejön. se karc, se folt, csak a szikrázó haj... -
Versus123
aktív tag
Én is a tenyeremre ill. a kárpitra szoktam ragaszgatni előtte,összeszedi a sok szöszt/zsírt és máris nem ragad annyira,simám le tudod majd húzni....
-
Mert eleve úgy kell felragasztani, hogy amikor leveszed a papírt a fóliáról, akkor nem egyből az ablakra ragasztod, hanem egy párszor a kárpitra kell ragasztani-leszedni-ragasztani-leszedni, és amikor elég szöszt összeszedett, akkor tenni az ablakra. Utána ha lejárt az érvényessége, akkor simán lel lehet szedni...
-
Newl
tag
Sziasztok,
Ti hogyan szeditek le a régi lejárt matricát a szélvédőről? Én már nekiálltam többször, de folt maradt utána vagy karcos lett egy kicsit a plexi stb.
Van valakinek tuti módszere?
Már alig látok ki előre! Segítsetek!
üdvözlettel:
Newl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest