Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi91
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy az autóban elkezdett recsegni négyből három hangszóró. Szétszedtem és láttam, hogy a membrán szét van szakadva, megette az idő. Szeretném ezeket a hangszórókat kicserélni valami normálisra. Átlagos felhasználásra szeretnék venni négy újat összesen 10-15 ezer forintig. Elöl kb 140mm-es volt 20W-os hátul meg 120mm-es azt hiszem 15W. Az lenne a kérdésem, hogy ebben az árkategóriában van-e olyan hangszóró amit érdemes megvenni vagy ilyen szinten majdnem hogy mindegy hogy mit vesz az ember? A pénzemért a legjobbat szeretném. Illetve volna egy olyan kérdésem hogy honnan lehet kideríteni, hogy hány Ohmos hangszóróra van szükségem? Multiméterrel rámértem a hangszórókra és 3,8 illetve 3,5 Ohmo-ot mértem. Akkor ez azt jelenti hogy 4Ohmos kell nekem?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
oszi91
tag
Gondoltam, hogy valami hasonló választ fogok kapni, de nekem csak annyira kellene míg beérek a munkába, addig szól a rádió. Ennyit használom körülbelül. Azért meg sztem sok a 40 ezer. Nekem az is elég ha csak szól és nem recseg. Nincsenek nagy igényeim ilyen téren. Esetleg ha egy jobb zene szól adok rá egy kis hangerőt, de ez a max amire használom.
-
oszi91
tag
válasz tboy93 #58547 üzenetére
Egyébként azon gondolkoztam én is, csak az a gond h nincs garázsban a kocsi és sztem ez a -16 fok tett be a hangszóróknak most végleg. Aztán a bontott is lehet h ugyan erre a sorsra jutna rövid időn belül. Max nézek valami gagyit azt meglátom hogy milyen. 6500 ért már találtam egy párat előre sztem hátra is találok ennyiért azt majd látjuk mi lesz ha nincs jobb.
-
oszi91
tag
válasz simi811118 #58550 üzenetére
Ez egy 1999-es Citroen Xsara. Van itt helyben egy kis elektronikai bolt oda gondoltam, hogy majd becsattogok a kiszerelt hangszórókkal hogy megnézzük, hogy milyenek vannak. Meg hát akkor figyelni fogom a csavarkiosztásokat hogy hátha van olyan vagy hasonló. Esetleg neten gondoltam még szétnézni.
Ja és köszi a részletes választ. Így legalább körülbelül tudom, hogy merre induljak. -
oszi91
tag
válasz simi811118 #58552 üzenetére
Igen az igaz h sok az átfedés. Sajnos kimondott francia bontó nincs de van egy nagyobb ha más nincs majd kinézek oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs