Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics325i
őstag
válasz dethroner #28154 üzenetére
Most öszintén. A srácnak az egyik legalapabb pio feje van.És még ennyit se szánnál rá?Mégis mennyit szánsz rá?
[ Szerkesztve ]
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
attila666
tag
válasz dethroner #28157 üzenetére
Előbb lementem neked kipróbálni és igen, leveheted az előlapot, kiveheted az USB-t, ugyanonnan folytatja. Addig megjegyzi, amíg egy másik USB-t nem nyomsz bele.
Ugyanebből a Pioneerból van CD mechanika nélküli, azt hiszem MVH-1400, az valamivel olcsóbb, az is biztosan meg fogja jegyezni. Elégedett leszel vele, az biztos, ez alá semmiképp se menj.
Nekem az egyetlen bajom vele, hogy 1 db RCA kimenet van rajta és az is elég alacsony feszültségű, így nem tudom rendesen kihajtani vele a Helix erősítőt, ezért akarom cserélni valami komolyabbra.
-
attila666
tag
válasz dethroner #28163 üzenetére
Akartam írni az MVH-150-est is, Pioneer közül bármelyiket megveheted, valószínűleg mindegyik megjegyzi majd, hogy hol hagytad abba a hallgatást és hangra, megbízhatóságra kiválók.
JVC sem lehet rossz. LG autórádiót inkább nem vennék.Én is leszedegettem egy ideig az előlapot, de most már nem szokom. 40 eurót sem érő fejegységért nem valószínű, hogy valaki kinyitja az autót.
-
attila666
tag
válasz dethroner #28169 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyit tudsz/akarsz rászánni, de elölre mindenképpen egy érzékeny komponens szettet tegyél, ha fejegységről lesz hajtva. Ajánlottak az Audio System MX165Plus vagy Hertz DSK165. Ajánlott az ajtószigetelés is, de nem olcsó dolog.
A kalaptartót felejtsd el, felesleges pénzkidobás, mindenképp mélyláda még ha elsőre nem is tudnál annyit rászánni, bár ha használtan veszed akkor majdnem egy egész jó ládát össze lehet hozni egy régebbi Alpine vagy hasonló erősítővel egy pár ovál árán.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz dethroner #28468 üzenetére
persze. kevesebb/rosszabb anyag van bennük, nem elég merev a membrán, nem elég erős a mágnes, gyenge a merevítés, nincs jó licensz, ami alapján gyártani lehetne, gyengébb a minőségbiztosítás, stb.
persze nyilván egy 30 ezres és egy 300 ezres hangszóró között már nem az anyag- és gyártási költségeket fizeted meg, de egy olcsó kínai vacak, és a normális belépőszintű eszközök között igen.
ha ennek ellenére mégis lenne valami kínai csoda, ami jó, arról már tudna a hifis közösség. időről-időre a kísérletezők mindig tesztelik a kínai cuccokat, tudnak már sok mindenben jót. de hangszóróban még nemigen...A vér nem válik VAZZE!™
-
Osynho
addikt
válasz dethroner #28470 üzenetére
Nem hiszem, hogy konkrét anyagösszetételt feltüntetnek a dobozon. A számok meg sose írtak le egy hangszórót, mivel annak a hangja a lényeg. Így pl a márkája se jelent feltétlenül minőséget (illetve jó ár/érték arányt). Meghallgatás nélkül mások tanácsára tudsz hagyatkozni, illetve teszteket keresni. A nehéz az egészben, hogy teljesen szubjektív, hogy mi a jól szóló. Van aki a részletező, lágyabb hangot keresi, és a hangszeres zenét élvezi más meg izomból küldi a rendszámtáblát és dábsztepet hallgat. Ezért is kell a hallgatott zenékhez keresni hangszórót, illetve rendszerben gondolkodni, mert más környezetben ugyanaz az elem mást fog produkálni.
-
zolikaDB
veterán
-
-
zolikaDB
veterán
válasz dethroner #28496 üzenetére
Ezek közül választasz egyet, nagy baj nem lehet. Fejről jól szólnak, mert érzékenyek, árban elmennek éppen, elektronikus zenére pl sokan szeretik ezeket. (nyilván neked nem a 6020 az ideális, de van itt olcsóbb is)
-
audi100td
nagyúr
válasz dethroner #28543 üzenetére
Szerintem is ez most a bestbuy a kategóriában, webshopban van már 13.800-ért is.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz dethroner #28803 üzenetére
Mindenképpen új fejegység lesz, mert a gyári nem képes kezelni a mappás rendszert, csak a kiegészítő cd tárat tudná kezelni. Ezt szimulálná le a Dension is(ahogy írta fotty), azonban ez csak 1+5 mappát jelentene. Ez pedig édes kevés. Kormányról vezérelhetőség megszűnik, ez van, belefér.
Mivel teljesen amatőr vagyok így szívesen várom a fejegység ötleteket. -
kigoi
senior tag
válasz dethroner #43817 üzenetére
Én azon a véleményen vagyok hogy az autó értéke nem befolyásolja a hifit,nekem is a hifi kb 2x annyiba van mint a kocsi.
Ha eladnám a kocsit akkor meg hifi ki,kocsi vesz és hifi beépítés.A DSK magasa azt hiszem elég bántó,legalábbis régebben erre panaszkodtak,az mx165 jobb.
-
kigoi
senior tag
válasz dethroner #43834 üzenetére
A dsk 165.3 már jobb magassal szerelt mint a dsk 165.
Az már 24mm-es nem 15,így lejjebb lehet engedni.Gyártó szerint 3000ig is.
Hangja ettől függetlenül még persze lehet túl harsány,róla még nem hallottam hozzá értőtől véleményt,személyesen sem találkoztam még vele.
Vásárlás előtt hívd fel a boltot mert sok boltnál 165.3 van névként de leírásban sima 165-ös adatai.
Hogy tartalmaz e rácsot a csomag? Én azt hiszem hogy nem adnak hozzá. -
kigoi
senior tag
válasz dethroner #43841 üzenetére
Mindegyikben van valami igazság,Zsolti mikor beült a kocsimba (cikk írója) egyből megjegyezte hogy bal magas nem jól áll forgassam be.
Nála is egymással szembe néznek mutatta.
Végülis utána lett aktív a rendszerem így végül a bal magas maradt abban a pozícióban viszont megfelelő mértékben vissza van hallkítva. Nagyábból 9-10dB el halkabb a két magas,bal mélyközép 0,jobb pedig -4dB el van hallkítva.
Vannak váltók amikben lehet csillapítanl i,kipróbáltam úgy is,-6dB-el igazábból javult de a probléma nem szűnt meg teljesen. -
PiciPeti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok