- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darken
aktív tag
fel, hátha...
-
Darken
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. A probléma egyszerű:
Nem tudok audio cd-t lejátszani. Semmilyet!!! Pedig van jónéhány!
- se Winamp (felismeri a track-eket, de olyat ír ki hogy pl. a szám hosszánál = 4567.45 stb)
- se Mediaplayer
- se az Audigy 2 ZS Mediasource playere. Az alábbi hibaüzenet jön fel:
''There is another process holding on to the CDROM device. Try again after the process has completed''
Na most elkezdtem sorban kilőni a progikat a feladatkezelőben se semmi. Továbbra sem tudok lejátszani
3 cd/dvd rom-om van jelenleg. Mindhárommal kipróbáltam, és mindnél ez a probléma. A jelenlegi Pioneer 110D másik gépben szépen lejátsza az audio cd-t.
ja és igen: minden mást olvas rendesen adat, dvd stb...
Ha valaki tud segíteni, előre is köszi! -
tomcsi23
veterán
Hali!
Nálam az olyan audió cd-t nem tudom sehogy sem lejátszásra bírni, amire még egy pár file is rá van véve. Klipp, képek, akármi. Itt szívok, mert a vindóz csak ezeket a file-okat látja, semmi cd track. Asszem, ezek a mixelt cd-k, audio+adat.
Valami ötlet? -
KovacsUr
addikt
Nem. Jó lesz neked a CDex.
(Egyébként általában grabbeléshez EAC-t szoktam használni, csak akkor nyúlok a Feuriohoz, ha valami firnyákos másolásvédett CD-t sikerült vásárolnom, amivel az EAC nem boldogul ésszerű időhatárokon belül. A CDexet sohasem használtam, de másoktól csak jót hallottam róla.) -
Pala
veterán
most ki-be rakosgatva a cd-t, a winamp is csak minden másodikra játssza le....úgyhogy grabbelés lesz asszem.
KovácsÚr: amit ajánlottál, grabbelőt, az jobb, mint a cdex? érdemesebb azt használni? -
Pala
veterán
nah, most szól tökéletesen gépben, de azért még valami nem gömbölyű....
winamp lejátssza, ez nekem elég, de amúgy ha sajátgépben meg akarom nyitni a cd-t, akkor tekeri mint a güzü, majd kidobja a cd-t hibaüzenettel (????), ha egyből winamppal nyitom meg, akkor ilyet nem csinál
van még egy philips discmanem, az lejátssza -
KovacsUr
addikt
Na ugye.
Ilyen előfordul néha. Nekem a My Dying Bride — Turn Loose the Swans CD-mmel játssza ezt a meghajtóm. Néhányszor meg kell próbálni újra berakni, minden x-edik alkalommal felismeri.
A javaslatom: ha egyszer felismerte, grabbeld be, és hallgasd vinyóról (vagy írt CD-ről) a zenét. Az eredetit pedig tedd el valami biztonságos helyre. Én minden CD-mmel ezt csinálom. -
Pala
veterán
rajta van a logo
de most őrülök meg......tegnapelőtt vettem a cd-t és beraktam, kipróbáltam mindkét meghajtóban és egyik se olvasta, többször is próbáltam...most meg kínomban beraktam az előbb és gyönyörűen szól a zene
most már csak arra lennék kíváncsi, hogy akkor miért nem olvasta be -
fokukac
nagyúr
filctollal? ne próbálkozz ilyen baromságal!
ez ilyen másolásvédett cd lehet, ha nincs rajta a compact disc logo.
szedd le ezt a programot :
Exact audiocopy. (EAC)
Bővebben: link
ez beolvassa a másolásvédett cd-ket, (akkor is, ha a windows fel sem ismeri, hogy van lemez a meghajtóban)
a begrabbelt wav-okat írd ki egy cd-re, és lesz egy bárki által, bárhol, bármivel lejátszható audió cd-d....
Ui. az EAC-ot célszerű Safe / v. biztonságos módban használni. egyébknt ez a legjobb grabbelőprogram. -
Pala
veterán
Hali!
A napokban vettem egy audio cd-t (komolyzenei, de ez most talán nem lényeg) és mielőtt megvettem, megnéztem rá van-e írva hogy számítógépben olvasható-e, és nem találtam rajta ilyet......meg is vettem, berakom a gépbe, és nem olvasta...se az Asus cd-íróm, se az LG dvd-olvasóm, mindegyik csak pörgette, hol lassan, hol gyorsabban.....
1 kérdésem lenne:
olvastam régebben vhol, hogy az ilyen cd-ket, amelyeket nem lehet gépben beolvastatni, olvashatóvá lehet tenni, ha filctollal a belső gyűrűt lefestjük. ez igaz, vagy ne próbálkozzak???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest