Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz Cucuska2 #30350 üzenetére
Leírtál 2 mondatot helyesen. Hazudsz kutya.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Cucuska2 #30354 üzenetére
Én ilyeneket nem tudok. Én nézem a sorozatot, nem elemzem.
Keresd EarL-t! Ő a nagy elemző. Biztos lefikázza.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
addikt
Vannak benne szexi vörösek?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
geprombolo
őstag
válasz Cucuska2 #30354 üzenetére
A tachion sugárzás a neten keresztül is fertőz? Fééleeek!!!!!!!!
Srácok, SWTOR-t lehet tolni LAN-ban? Valami lanszerverrel vagy ilyesmi? Tolnám a fiaim ellen LVL14 Jedi konzul vs. mittoménmi, amit kitalálnának maguknak.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
törölt tag
válasz geprombolo #30359 üzenetére
nem lehet LANban tolni, nincs hozzá server emulator. plusz a saját karidat ahhoz el kéne kérni az adatbázisukból.
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
-
törölt tag
válasz geprombolo #30361 üzenetére
de miért kéne LAN-ban tolni? hamarosan f2p lesz, akkor nyomhatjátok.
szerver emu EA/Bioware cucchoz? kb. soha. elég volt látnom azt külsősként, hogy miként fejleszt egy community WoW server emut.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Estét. Jó volt ez a 3 nap.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Na megint lehúztunk jó pár órát Hódmezvásárhelyen. 24 óra fenntlét után már kivolt a tököm.
am helyzet?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
westcoastog
veterán
Jónapot urak.
-
addikt
válasz westcoastog #30365 üzenetére
Bátyám elhozta nekem barátnője netbookját, hogy tegyem rendbe. Ekkor tudtam meg, hogy a Gigabyte-nak vannak netbookjai.
-
addikt
válasz westcoastog #30367 üzenetére
Amúgy rettentően fos. Két távtartó ki van törve, a zsnér műanyagfedőnél minden pöcök is. Továbbá a gép szét van kopva.
-
Varoz
addikt
válasz Cucuska2 #30368 üzenetére
Az össze netbook f.s. Bár a pálmát az MSI viszi. Benne van a ventilátor, de nincs összeköttetésben a hűtéssel. Tulajdonképpen csak hangot ad semmi másra nem jó. Logika rulez.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
yay, holnaptól RaiderZ CBT
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó estét, mi a szitu?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #30374 üzenetére
Ülnek az egyéni arcomon.
-
addikt
-
Varoz
addikt
válasz Cucuska2 #30375 üzenetére
Nem ülnek. 2 hét az elbírálás. Nyugavér.
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #30379 üzenetére
Az, hogy nem olvassa végig a kérelem szabályait, nem türelmetlenség.
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #30381 üzenetére
Lehetni, lehet.
-
addikt
Mondanám, hogy ugyanannyi közösségi hsz-em van mint szakmai, de ahogy leokézom a hsz-t, eltűnik. Viszont anélkül senkit nem érdekel. Bár most se.
-
westcoastog
veterán
Soha ezt az érzést senkinek, amikor az ember legjobb barátját akarja megütni..
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #30388 üzenetére
Csak olyan érzésem volt, amikor a "legjobb barátom" hirtelen 8 kategorizált állampolgárral ÜT.
-
westcoastog
veterán
válasz pckownz #30389 üzenetére
Azt hogy? Át állt a "sötét" oldalra?
Tegnap kicsit behullázott a drága, mehettem utána haverral, meg összeszedni a biciklijét mert elhagyta....
Annyira elment a kedvem a piálástól, hogy a 3 napos nyaraláson alig lehetett rajtam leerőszakolni bármit is, most még az ilyenek is elveszik a kedvet tőle, maximum szerintem már csak sörölni fogok.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Megjött a jogsim.
-
geprombolo
őstag
válasz #19617792 #30362 üzenetére
Igen, épp a tegnap olvastam, hogy f2p lesz lvl 50-ig! YESSSS!!!!! Addigra minden karim állig fel lesz fegyverkezve mindennel, ami a lvl15-nél elérhető ingyéééé. Tegnap alkottam egy sith karit is, majdnem pofánvágott a mesterem, hogy nem az ő szája íze szerint végeztem ki a rabokat . Jó kezdet! De megígértem neki, hogy nagyon okos és szorgalmas tanítvány leszek.
A jó oldalon meg az első karimmal elértem a max lóvét meg max XP-t, ami még lvl15. Szóval amikor bővítik a cuccost, akkor 5 XP elég lesz a lvl16-hoz! Vagy még az sem, hanem amint belépek, ugrok egy szintet.
És de jó lesz, amikor onlány tolom a fiúkkal csapatban a rancorok meg egyéb jóságok ellen!
Lassan kezdek azon csodálkozni, hogy ez a gém hogy fért bele 25 gigába!!! Először soknak véltem, de mostmár látom, hogy ez lehetne több is.
Varoz: grat a jogsihoz![ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Varoz
addikt
válasz geprombolo #30392 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy lesz-e magyarítás hozzá? Elég sok a szöveg benne, hogy bármit is értsek.
Köszke.
A 20km-re lévő településen voltam ocsmányirodában. Tesóm haverjával vitettem el magamat. Vissza fele meg én vezettem. Mazda 323P 2.0 dízel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz geprombolo #30392 üzenetére
25GB nem meglepő egy MMO-tól... bár átlagnál picit több. Aion 17GB, STO 15GB, a WoW összes kieggel bőven 25GB+. RaiderZ is 10GB+ lesz előreláthatlóag. a nagyon pre-beta Firefall is már 6GB-nál jár és még bőven lesz benne content... mondjuk utóbbinál kíváncsi leszek hogy fogunk játszani. PWE készíti, amerikát a PWE fogja kiszolgálni szerverekkel, európát meg a Frogster, aminek már van egy a RaiderZ-hez hasonló MMO-ja, a Tera, ami fizetős...
amúgy első MMO-d?[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #30395 üzenetére
Jó van már, kulákéknál jól megy. Nekem eddig vagy időm vagy pénzem nem volt. :/
westcoastog[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz #19617792 #30394 üzenetére
Abszolúte. Pl nem tudom, hogy kell táncolni, meg ilyenek, pedig az feldobná az élményindexemet.
Meg valahogy nem is vagyok az a fajta, aki képes hónapokig ugyanott cirkálni, csak hogy mindenkivel végigtoljon minden questet. Meg free-ben nem is fog menni minden.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #30399 üzenetére
Ja tényleg, te idősebb vagy. Akkor pofa súlyba.
Amúgy meg sofőr családban nőttem fel. Jól vezetek és imádok is vezetni. Tudod milyen szenvedés, hogy csak most tudtam megcsinálni?
Én letojtam azt, hogy kinek van és kinek nincs. Nem ez volt a legnagyobb bajom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest