Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Üdv! Egy ILYEN kialakítású, hűtésű 3870 kb milyen tuningpotenciállal rendelkezik?
Ha nem ez, akkor melyiket ajánljátok? Lehet más release is, nem feltétlenül Sapphire... thx -
cizoe
őstag
Sajnos hétfőig nem vagyok a játékos gépem közelében, épp ezért kérdezném a 3870 tulajokat, a héten-múlt héten kijött új gémek hogy hasítanak a vason? Gondolok itt FC2, Clear Sky új dx10.1 patch, stb. thx
-
cizoe
őstag
válasz Májsztró #37080 üzenetére
Viszi-viszi, viszont a 3870ben is legalább ekkora tartalék van, nameg gddr4 (bár gyakorlati haszna kérdés van-e ). 3850es helyett már 4670ben gondolkozz szerintem, jóval kevesebb energiával beéri és hozza ugyanazt a teljesítményt. Ha telik picit többre akkor 3870. ;)
2600xt-nél mindegyik nagyságrendekkel erősebb, az kb 8600gt szint ha jól emlékszem, 3870 majdnem 8800gt. Viszont időtállóbb mint az Nv-s ellenfele.
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
válasz Chaser #37088 üzenetére
"Van gddr3-as 3870 is..."
Tudom, de én még speciel nem találkoztam vele. Még a lite verzió is gddr4. Nem hinném hogy sokat gyártottak volna belőle.
Májsztró: 1024ben a vga-d még gyorsabban leszámolja amit kell és mégjobban kell várni a procira, következésképp ha 38xx sorozatot választod, felejsd el az 1024et, legalább 1280ban gondolkozz. Vagy cserélj procit. Viszont akkor is bolondság 1024ben tolni.
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
-
cizoe
őstag
Nekem a viszonylag gyenge proci (5200+@3ghz) mellett dx9 és dx10 2xAA Minden Very High (kivéve a real tree, meg a shadow csak high) jól megy Windows7-en. Xp-n szerintem valamennyivel jobban. Multihoz viszont csak minden sima "high-ra" raknám. Mindez 8.11 preview catalyst-tal.
[ Szerkesztve ]
-
-
cizoe
őstag
Üdv.
Visszaraktam az xp sp3-at, feldobtam a 8.11-es catalyst-ot, erre jó óránként 2-dben és 3d-ben egyaránt vpu recover-re ledobja a rendszert. Újraindul a kari, de befagy 2-3-4 mp-re, és elég idegesítő. Kikapcsoltam az overdriveot, mert azt hittem a tuning miatt volt, de nem. Kártya nem melegszik, ~30-35 fokos. A kártya egy sapph. 3870 gddr4 AC S1-gyel és 12-es ventivel. Mitől lehet? Újraraktam a catalystot, a helyzet ugyanez. 8.11 óta műveli ezt.
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Manli GeForce RTX 3080
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest