Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Valami pontos adat már megjelent a kariról?
Ami érdekel engem:
gyártástechnonlógia
mem sávszélesség
mag Mhz
memMhz
memória mérete
újítások és azoknak előnye esetleg sebességbeli gyorsulásuk!És a 2950XT ára érdekel még!
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
keIdor
titán
válasz Hakuoro #1967 üzenetére
Nem biztos... a NetBurst procik is elérték a végüket és a mostani AMD K8 is órajelben... van egy határ amit már nem lehet átlépni... szerintem itt is hasonló helyzet lesz...
Kisebb hőtermelés meg az 55nm miatt van, nem a kisebb fesz miatt. (Bár kevesebb feszt kap a GPU)[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rocket
nagyúr
válasz Hakuoro #1967 üzenetére
Akkor ahogy eddig is volt mar ra pelda dual slot hutes 80%-os fordulaton magas feszen adjanak ki kartyat ami bruteforce, lehet OEM fronton ezzel a mentalitassal sikeresebbnek lehet lenni, de a HW forumokon a fejukre huzzak a vizeslepedot az biztos
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
korcsi
veterán
válasz Hakuoro #2395 üzenetére
"Az aritmetikai egységek közül négy egyszerű – csupán MAD (a=b*c+d) műveletre képes –, egy pedig összetett (AMD terminológiával transzcendens) műveletekkel (pl. szögfüggvények, logaritmus, hatványozás) is boldogul"
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Gaboman
nagyúr
válasz Hakuoro #2643 üzenetére
Érdekes volt a teszt annyi bizonyos,a végén a képeknél azt lehet látni hogy az 3870 képei szebbek mint a 8800GT-nek,részletesebb is nála,lehetséges hogy ebben rejlik inkább a GT előnye.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
keszegduda
őstag
Meglepőtem hogy hol jobb, hol gyengébb egy 2900XT-nél, a nagy felbontás egy kicsit zavart, de itt mutatják meg igazán mit utdnak valójában. Elfogadtam volna szívesen egy 1280-as tesztet is, de ezek után csak az ár fogja meghatározni hogy egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni...
-
Thrawn
félisten
Elég súlyos felbontásokban teszteltek
De az is lehet, hogy én vagyok maradi a 1280x1024-el...
Az árukhoz képest nagyon jól teljesítenek, kb ezt vártam.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
CséZé
őstag
Valamit észrevettem a tesztből, javítsatok ki ha tévedek.
Tehát Az ATi kártyák ugye DX10.1-esek és ha jól tudom ez azzal jár h a 4XAA kötelező elem. De pl. a CoD4-ben ki volt véve az AA tehát a 88GT anélkül ment vagy nem??? Vagy ez a 4X-es AA csak a DX10.1-es game-kban van így? És ezért lettek gyengébbek az ATi-k eredményei.
Pls világítsatok fel -
aginor
veterán
Jó lett a kártya, a teszt alapján, nagyjából ennyit vártam tőle, szerintem a 88GT-met nem fogom rá cserélni, de végre lesz igazi verseny. Ha jól láttam, akkor a tesztben az Inno 88GT OC szerepelt, jó lenne tudni, hogy milyen órajeleken futott.
A tunningpotenciája elég gyengusz, bár az ati-nak nem is ez szokott az erőssége lenni, olyan 10% van még bennük, de azért azt se felejtsük el, hogy lehet ezek válogatott példányok voltak(88GT-k se mennek annyit mint a tesztekben).
A végén a képminőségről meg csak annyit, hogy a gyártók már elég rég óta nagyjából hassonlót produkálnak, az a kis különdség ami Crysis-nél látszik, játékban észrevehetetlen(ablaknál meg nem láttam semit).Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest