Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
válasz #96302336 #7371 üzenetére
Nem lovaglok én semmin, nem vagyok semmilyen fan, nézd meg milyen VGA kártyám van, és nem tervezek egyelőre cserét mert mindenre elég amit csinálok. Egyik kedves fórumtárs hivatkozott az adott driverheavenes összehasonlításra, ámde nem tudta linkelni. Én meg linkeltem a két képet. Ennyi.
Üdvözletem
-
Sickboy25
addikt
válasz #96302336 #7533 üzenetére
na végre vki látja,hogy hozzájutni ezekhez a karikhoz itthon nem egyszerű vagy csillagászati árakon!!
mindenki előrendelés így meg úgy a kis csórikám meg hónapokat vár és közlik hogy majd legközelebb lesz!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
wid22
aktív tag
Szerintem a jól menö VGA piacot karácsonelött egyik gyártó se akarja megbojgatni se az ATI se az NV A 100 ezres kártyák foggyanak karácsonykor ha nem lesz más sokan ezt veszik.A mostani játékok miatt kellett bejelenteni ezeket. És ha azt mondjuk hogy nem megy a Crysis a régi kártyán? Ott vannak az ujak vegyük azokat. Ja hogy nem lehet ökett kapni? Ártatlan ebbe mindegyik mint egy ma születet báránka. Ök megcsinálták az egy dolog hogy nincs.
-
dokar
addikt
azért gyorsabb, mert az nv tápolja a játékfejlesztőket, hogy olyan játékot írjanak, ami az ő karijuknak kedvez. csak sajnos ez azt is magával vonja, hogy hiába DX10 a game, ha mindent a régi elavult dolgok szerint programoznak.
a HD3870 és a 8800GT esetét a következőhöz lehetne leginkább hasonlítani:
gyorsulási verseny van. egymás mellett áll a startnál egy ferrari (aka HD3870) és egy lovaskocsi (aka 8800GT). melyik fog győzni? a lovaskocsi, mert szabatálta, hogy kaphasson benzint a ferrari és így üzemanyag nélkül csak a söfőr által tolva nem sok esélye van.
extra - SEXRay
-
Sickboy25
addikt
válasz #96302336 #7547 üzenetére
mii az a 3d mark???
van olyan aki ezalapján a pontok alapján vesz vidikarit??
kemény nagyon!komoly grafikai programmal kell tesztelni autocad és 3d társai!!
nem 3d mark kamu az egész
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Andrew_31
Modder
válasz #96302336 #7545 üzenetére
Igen az AMD-ATI a Ferrari.
Mi van az F1-es Ferrari hátsó szárnyán? AMD
Amúgy én NV párti voltam sokáig, de ha valaki add egy NV karit 35K-ért ami 10400pont körül teljesít 06-ban egy 2magos procival ,akkor vissza váltok arra.
Ja és megy a Crysis rajta 1024x768-ban noAA High+Very High-on.
Erra azért egy 8600GTS nem képes.
A 8800GTS-em tudta ezt, örülök ,hogy eladtam 55K-ért pár hete.
Amúgy a Mustáng addig gyorsabb a Ferrarinál ,amig nem jön az első kanyar.
Ferrari befordul, a Mustáng meg elszál mint sz@ros gagya a centrifugából. -
Andrew_31
Modder
válasz #96302336 #7642 üzenetére
Örülök, hogy te is nevetsz ezzen az egészen,ezt nem is szabad komolyan venni.
Mindenki vegye ami tetszik neki.
Én is vehettem volna 8800GT-t, de azért se.
Sok ember aki megvette még 75K-ért is ,szépen felnyomta az árát.
Ez az ár nem csak az eladoknak köszönhető, hanem a várni nem képes embertársainknak is.
Mert ha nem veszik meg pl. bizniselek-töl 65-70K-ért, kénytelen lett voln eladni olcsobban.
Haver is vett 4DB-ot és 5-10K haszonnal adta el öket.[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz #96302336 #12962 üzenetére
Arra nem is mondtam , hogy nem jó .
#12961 Sárpac : 3850 vs. 8800 , 3500 e FT vs 60 e+hűtő .Elég érdekes összehasonlítás . Tudok jobbat , 2400 - hoz esetleg ? A crysis azért a gt -én sem igazán szakít , szerintem azt inkább hagyjuk .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz #96302336 #12967 üzenetére
Közepes beállításokkal szintén megy 1950-nel is tapasztalat /a demo legalább is / , viszont nekem nem igazán tetszett maga a játék . Egy játékért meg / ami ahogy olvastam nem is igazán hosszú/ érdemes új kártyát venni , csak összehozták ezek a marketingasek .
Halkan megjegyezném , ez nem a crysis topic .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
pisti
őstag
válasz #96302336 #13013 üzenetére
Te is elvakult vagy egy "kissé".
mert bármennyire is fáj az igazság, mindig az Ati kártyáin jön elő valamilyen grafikai BUG.
Miaz, hogy mindig? Magadnál vagy úgy egyébként? Tény, hogy mostanában több probléma van ilyen téren ATI-knál, de az Nvidia sem tökéletes ilyen szempontból. Ezt hinni elég buta és/vagy elvakult dolog.
Másik.
megyek játszani very high-on multiban sokszáz FPS-el, kristálytiszta képpel AKÁRMIT.
AKÁRMIT?
Te valaminek a hatása alatt állsz, valld be. Ez akkora hülyeség magában, ráadásul értelme se sok van.Úgy egyébként igazad van az elhajtással kapcsolatban, de azért maradjunk már a valóságban és ne szálljunk el ilyennekkel mint amiket fentebb idéztem...
-
leviske
veterán
Abban igazat adok, hogy a RV670 topikba sikerült összegyűjteni a szélsőséges ati-oldaliakat...még hajlamosak a HD2900 tulajokat is elűzni , de azt azért valljuk be, hogy ha valamiért nincs bug a nv karikon, az nem azért van, mert annyira fejlett, hanem mert arra fejlesztik az összes játékot.
Az az akármit meg jelenleg annyit jelent, hogy az összes nem teljesértékú dx10 játékot(ami jelenleg még a közeljövőben nem is lesz )...
-
FefeeX
veterán
Asszem az elvakultságod ellenére mások is felfedezték, hogy teljesen baromságokat irsz. Jó lenne ha már magadhoz térnél kicsit és elgondolkodnál. Az előttem szólókat nem ismétlem. Vegyél nvidiát, de ne gyere az ati topikba szidni az atit. Ez pont A TE SZELLEMI SZINTEDET MUTATJA BE. Erről ennyit.
-
dan31
csendes tag
válasz #96302336 #13050 üzenetére
NEM MERT TELJESEN FRISS A WIN.XP .
MOST EGY SZÁMOMRA ELÉG LEHETETLEN DOLGOT NÉZEK
MEG.LOGITECH DX110 ZSINOR NÉLKÜLI BILLENTYÜZETET ÉS EGERET HASZNÁLOK,
ÉS AHOGY ÉSZREVETTEM AZ EGÉR GÖRGETÉSE KÖZBEN VAN A FAGYÁS !!
MOST VISSZARAKTAM A RÉGI USB EGERET AZTÁN VÁROK. LEHETSÉGES EZ A HIBAFAKTOR ??? -
jetimokus
tag
válasz #96302336 #13050 üzenetére
csáó
egy kérdés: szerintetek melyik a jobb megoldás 1 db 8800gt,vagy 2db 3870 crossfire-ben? az ár különbséget tudom, nem azért kérdezem hanem a teljesítmény különbség, ha nézzük a dx10.1-et meg sm4.1-et ...szerintetek melyik lenne a jobb megoldás? 2db 3870 vagy 1db 8800gt? -
-
Bundás22
őstag
válasz #96302336 #16023 üzenetére
pont hogy az xbox nak van szebb képe(amiben ati gpu van )
de láttam ennél jobb videót
tessék ez abszolút meggyőzőcsak várni kell 1 picit
hiába a ps3-ban nvidia vanEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest