Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz monosz #40462 üzenetére
Szeretem ezt a kérdést paraméterek nélkül... És még az adtalapon sincs monitor...
A mostani rendszered elég, ha 1920x1200-as felbontást használsz, maximum grafikával (szűrők is). Ha kisebb felbontású a monitorod, akkor egy E8400 körüli proci (azonos órajelen kb 10-15%-kal jobban meghajtja a VGA-t), szükség esetén pedig semmi gond a tuninggal.mirkokovi: Talált, süllyedt. W-ban elég, de A-ben lehet, hogy kevés. Ha 12V ágra csak 14-15A jut, akkor érdemes a cseréjén gondolkodni. De mindenekelőtt meg kellene nézned egy erősebbel, ha tudod.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz monosz #40467 üzenetére
Hát, abba a felbontásba tényleg állat kell alá. Ha jól emléxem, még a 4GHz is kevés volt neki anno. Akkor E8500, az nem sokkal drágább, és a magasabb szorzónak hála nem fog olyan sokat fogyasztani tuninggal. Amúgy én inkább átruháznék egy 4850-be a helyedben.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41616 üzenetére
3870 CFXről leginkább subaruék tudnának nyalatkozni, járt náluk a VGA-m e célból! őkis panaszkodtak vmiről, csakmár nem emlékszem miről! milyen driverekke lpróbáltad?..hmm...
hamár lejárt a gari, akár leis operálhatod a ventit, és darabokra szedheted. csak nézd meg, mit hova aztán rakd össze, lehet csak kikéne pucolni a ventiket. ennyi. ha esélyes a porosodásra a géped, akkor fennáll eza veszély náladis! szvsz!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41620 üzenetére
hmm.. értelek! nem semmi.akkor neharagudj, de passz. max keresd subaruwrc-t. ő nagy mágus ebben
---------------------------------------------------------
nefélj, nem sarkazod le. védve vannak a sarkok
szerk: amugymeg ha szétszedted, és a karit gondosan félre hejezed, semmi baja nem lehet. a ventivel meg úgy babrálsz, ahogy jónak érzed![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41622 üzenetére
énis 3870 CFX miatt vettem ezt az alaplapot csak a táp egyenlő a nullával...
pls sikits rám, ha van vmi kézzelfoghatód ez ügybenszívesen máskoris
szerk: sajna kihalt a topic, mivel a 3xxx széria is kezd. de a 3870 X2 bukott a legnagyobbat sajna. de hála a frissülő drivereknek, azért van előrelépés keményen!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41624 üzenetére
hátigen. a 750W elgondolkodtató.pláne chifivel! ha azt vesszük, hogy a VGA-m dobozába csomagolták a figyelmeztetést: " 550W or higher power suppply"
nekem az 535ös enermaxom szépen döcög. néha kézmeleget fúj, de nem visít... hmmamúgymeg, nemnyomja meg a villanyórát egy táp, csakmert 1,5kW-os. annyit vesz ki, amennyire neki szüksége van. az a 1,5kW aza határ
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41628 üzenetére
hű!
sztem add el a 750est, és tegyél még hozzá! Ha erre van módod és lehetőséged És persze ha akarod egyáltalán...
szerk: sztem a 750W kevés lesz 2db 3870 X2nek. pláne ha eccer beindul mindkét VGA.
[ Szerkesztve ]
-
TasiA
senior tag
válasz monosz #41633 üzenetére
Bár nem vagyok szakértője ennek a témának, de ha csak a PH-s teszteket nézem, kész "atomreaktorok" teljes fogyasztása is ~300W körüli. Én arra gondolok, mikor ráírják a kártya dobozára a megfelelő tápigényt, akkor a NO NAME szarokakkal számolnak, ami jó, ha felét tudja annak, amit ráírnak. Persze ez csak feltételezés a részemről
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41637 üzenetére
ígyvan
amugy nekemis szarakszik RIOS!
-
Hurkaleves
őstag
válasz monosz #41650 üzenetére
öcsém most vett egy 4870X2-es karit és beleraktuk a rendszerembe, hogy megszólal e!
és gond nélkül vitte!
gond nélkül vitte az 550-es giga tápom ami 450-et ad le! mellette van 2vinyó
(+1db ssd) egy db 1.45voltal üzemelő 4 magos proci (egy optikai meghajtó) és 6db 12cm-es venti! plusz az alaplapon minden kap egy kis plusz feszt...
gond nélkül vitte (viszi) a rendszert!....
ennyi.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41740 üzenetére
mitszeretnél mivel ellenőrizzük?
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41745 üzenetére
hoppá. akkor felkell telepítenem
(#41746) s1ru2: a szemetelést nem sértésnek szántam
voltaképp ha nem zavaró, akkor semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #41749 üzenetére
ha találok OLYAN példányt, akkor felteszem. nem gond. amúgyis felakartam rakni, csak kicsit lusti vok. napi 8óra fizikai+szellemi meló egyszerre, picit megerőlteti a fiatal szervezetemet. dehát kiét nem..?
-
Narancs
őstag
válasz monosz #42064 üzenetére
Kösz a linket, Furmark 810-re húzott GPU-val sem talált hibát, ahogy a többi játék és 3dmark is tökéletesen megy...csak a gta4 fosódik...
Más kérdés:
ATT-ben van feszültség emelési opció. Érdemes? Merjem? Vagy felesleges?
Alapból 1,174 V, ezt fel lehet tornázni 1,254 V-ig...
Alapon is 800 fölé megy a GPU...(de garis még a kártya, szal ha elszáll jön helyett másik )[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #42066 üzenetére
a képre visszatérve, csodás gépezet. egyik álmomat láttam megvalósulni benne
igaz énmár letettem a 3870 X2 CFX-ről. de öröm látni, hogy valaki megvalósította helyettem.
de ezt nemcsak a vga párosra értem, hanem pl a cpu cooleredre." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
commanDOS
senior tag
válasz monosz #42105 üzenetére
A CCC szerint 38 fokos. Durván olyan 25fok van a szobában.
Az 5 vagy 7 V-ra kötés biztosan megoldaná a dolgot, csakhogy az ugye fix, és ha jobban meghajtom túlmelegedhet a GPU. Potival is megoldható lenne szerintem, de v.mi szoftveres lenne a legjobb.Az a baj, hogy sokszor még a 3tűs aljzatokat sem lehet szabályozni, a ház ventilátor is direkt 3 tűs, és 3-mas csatira is van kötve, de az nem pwm-es,
mert az csak a cpu hűtőnek jár...
Ha lejárt a garija lehet széjjel kapom, de lehet van is átalakítóm hozzá és akkor nem kell vezetéket vagdosniKihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #42111 üzenetére
hátigen. a 3870 X2 forrófejű, DE mostmár szépen összekapta magát, az a véleményem
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #42122 üzenetére
1éve vettem. akkor mégcsak a 8.1-es drivert kaptam hozzá. akkor nagyon szidták a CF-et. most meg (pl) a 9.3 nagyonszép eredményt, változást produkál sztem. kimutatja a foga fehérjét
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #42131 üzenetére
hát igen. a 8.12 máig legendásnak számít
én egyelőre várom nagyker válaszát, hogy döntsenek az X2-m sorsárol." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #42133 üzenetére
ó, hát már mióta? lassan 1,5 hete! azthittem meséltem ebben a topicban...!
elszállt az egyik mag biosa. nem lehetett frissíteni. ha sikerül iponnak kifociznia, akkor egy 4870 vaporX 1GB eshet le cserének. hát meglátjuk. de szívem szerint szívesen megválnék az X2-mtől[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #42137 üzenetére
semmi baj. előfordul, hiszen dolgozó emberek vagyunk
hát remélem sikerül jól kiszállnom. meglátjuk." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
lsc
nagyúr
válasz monosz #42816 üzenetére
ATI CrossFireX technology enables two or more discrete graphics processors to work together to improve system performance. Idézet innen . Alaplapi plusz hd2400 vagy 3400 az ATI Hybrid CrossFireX . "Sima" Crossfire már nincs .
Az élet kegyetlen .
-
kriszbon
őstag
válasz monosz #42824 üzenetére
Hát ez frankón kiszámolja a teljesítményt, mert a procim annyit eszik mint 1 meghúzott 3Ghz-es Prescott, a tápom meg régen leégett
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
scope2007
addikt
válasz monosz #42830 üzenetére
igen láttam hogy kettőt hajt nálad az tuti hogy jó cucc.. bár sok helyen láttam ahol azt írták, hogy a TT táp nem jó táp
főleg az tetszik benne hogy 19ért vettem 1hónapot volt csak használva előtte![ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Alister71
nagyúr
válasz monosz #43194 üzenetére
Szal másfél év után kiadtak egy olyan drivert amivel rendesen megy a CFX? Ez szép. Pedig a 8.6-os driverek óta egész tűrhetőek az Ati meghajtók.
Taifa Díaz: ez a szerencséd!
Barney™: hát még az nV-nek mennyi idő kelessz majd a sírból való felkeléshez! szegény, szegény, szegény nV.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
s1ru2
aktív tag
válasz monosz #43255 üzenetére
Már vártam, hogy ki lesz az első aki visszaír ilyesmit. Erre nem kívonok reflektálni. Főleg, hogy odaírtam, hogy nem kifejezettem az MSI márkával van bajom. Kötekedni én is mindenen tudok. De nincs értelme. Kicsit több MSI 3870x2 halálát követtem végig, mint bármilyen más márkából, de természetesen ajánlom mindenkinek. Egyébként örülök h neked nem volt vele baj. Maradjunk ennyiben sztem.
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #43255 üzenetére
ezért is vagy Te a példaképem
énis 3870 X2 CFX-et akartam alapból, csakhát sajnos....
pedig tényleg jó kártya...az tény! erő az van benne. nemis kicsi...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #43259 üzenetére
Kérlek Ne fájdítsd a szívem, Honfitársam
Szépek, örökké emlékezni fogok rájuk...Vigyázz rájuk.
Most jólenne ha lenne az X2-m. Vettem egy 22centis oldalventit. Brutális az eredmény hőfokügyileg... És ezt csak a 4870-nel néztem...(mivel azt kaptam helyette)
CF-ről meg annyit, hogy majd ez mellé a 4870 mellé szeretnék venni egy másodikat. Detto ilyet...Nem mondok le a CF-ről(bár most, hogy picit gondolkodom, lehet, hogy az én X2-m NEM a saját okán hibásodott meg...)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #43264 üzenetére
Igen, jólbeszélsz
Tapasztaltam, tudom ezeket. Énis átéltem....
Anno mikor megvettem az első ATI CF kártyát (3870 X2), tudtam, hogy az irány jó!
Akárki akármit mondott, vagy tesztelt akkor épp...Mára valóban beért a CF...lsd 4870 X2...!szerk: Nekem 535-ös Enermaxal ment sivítósan De ment....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #43267 üzenetére
és nincs CF rendszerem
nahmind1. majd a kétkártyás CF...valamikor...
miben látod ezt a hatalmas előrelépést?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz monosz #43269 üzenetére
csini kuckó
sajna az enyém gyérebb. BMW-s. én itt kötöttem kompromisszumot. gyatra, de BMW-s....azt tudom, csak az érdekelt volna, hogy hol és miben látodaezt a nagy előrelépést, kitörést..
-
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Nem gyárt többé modern AI-chipet a TSMC kínai cégeknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest