Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz rumkola #20920 üzenetére
Valahogy egyre többen igazolják az állításaimat ezzel a 8.3-mal kapcsolatban. Nálam 12500-ról esett kb. 9500-ra a teljesítmény CF-rel (a procilimites default 3D06 beállítással). Szóval elképzelhető, hogy jól meghajtva ekkora a teljesítmény-veszteség.
Visszarakva a 8.2 megint jó volt az eredmény? Mert nálam ekkor már az sem.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
gombcomp
senior tag
Próbáljátok VISTA (x86) alatt ott csak max.15% a különbség a 8.2 javára,én is meglepődtem kicsit elkapkodottnak tűnik a 8.3 (talán a VISTA marketing miatt???)
8.2+XP32 13030pont
8.3+VISTA32 12583pont
A 8800GTX vitához csak annyit hogy ez a VGA volt legtovább a gépemben (21 hó),és
még nem adtam el....[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
J.J. András
őstag
mert hibás és bugos szerintem a 8.3 Catalyst....
csak azért írom le: nekem pl. a Sapphire HD3850 73°C-on kellene hogy bekapcsoljon 48%-os ventillátor szintre.... ezt a 8.3-as Catalystnal egy ket program alatt nem tette meg.... (hallom mikor felpörög), le is csekkoltam a RivaTuner 2.08-as verziójával, és nem akartam hinni, végig 0%-on írt ki....mintha 2Ds alkalmazas futna....
szoval értetlenül álltam a szitu előtt, így vissza a 8.2-es.... azóta jó
amúgy nekem mikor 2D-ben kb. 48-49˘C a GPU, akkor azt írja, hogy 0% a FanDuct
ez lehet :? mert szerintem egy iszonyat minimálisat állandóan pörög, ha ráteszem az kisujjam megáll...'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest