Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz katt777 #33006 üzenetére
de amd-s konfigomnál nálam is ez volt, hogy a pci to pci híddal baj volt....
egyébként Pocok9b intézi a garit... nemtom, most elgondolkodtam, hogy a táp, de az okozhatna olyat, hogy csak fél gőzzel menne? mert az oké lenne, ha lekapcsol.... egyébként is 1 hétig vígan ment, crysis alatt is 2 óra után is alig pörrent fel a tápban a kis 8 centis venti néha-néha, nem úgy tűnt, mintha megizzadnaBolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz katt777 #33008 üzenetére
2 probléma van: 1: a legroszabbik, lehet, hogy igazad van... 2: nincs már nálam a kari, reggel visszaküldtem....
szal.... korábban is ez volt a baja, mielőtt elküldtem... akkor telepítettem xp-t, vistát, driverekkel próbálkoztam, 8.7 sehol se volt... CF-hez nem tudok róla, hogy kéne külön driver, bár tény: előző rendszernél, amikor elromlott, felraktam minden ilyen drivert, viszont úgy romlott el, hogy Vantage kifagyott, system restart, és ennyi.. de csak tesóm amd-s gépében van olyan pci to pci hiba, enyémben olyat nem ír ki.... másik, hogy c++.... vantage telepítésénél most kijött vmi c++ hiba, de ettől függetlenül feltelepítette, viszont induláskor kifagyott....lehetséges, hogy csak szoftveresen van gond, és nem is szar a kártyám? bakker.... ha ez van, Dunába lövöm magam! most már elküldtem, mind1, nem tom kipróbálni, de gondoltam ha berakom a gépbe, telepítek os-t, catalystet, illik működnie.... utána átraktam tesóm gépébe, ahol már telepítve volt OS, és 4850 miatt catalyst is, de itt se nyúltam hozzá, beraktam, nem működik, ennyi, hagytam is...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33011 üzenetére
nem volt fenn ilyen, szűz volt a rendszer, csupán driverek, catalyst, meg 3dmark vantage, 06 a tesztelés kedvéért.... de xp-t is raktam még gariztatás előtt a gépre, és ott is ugyan ez volt... mind1, majd kiderül, ha srác viszi boltba reklamálni, csak beteszik egy gépbe, és megmutatják, hogy de pedig ez jó, meg a srác is mondta, mielőtt visszaküldi, leteszteli, neki is volt X2-je, tudja mi a helyzet az eszközkezelőben való kettős feltüntetésről, meg GPU-Z-ről... uh. szünet megin talán mire kijön a crysis, vagy GTA IV már lesz gépem is hozzá, addig vegetálok....
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33015 üzenetére
oks, adom a címem, küldheted a vga-d
-
hakos1987
őstag
válasz katt777 #33018 üzenetére
csak azt nem értem: minden jó volt, semmi gond... teszteltem... vantage futott épp... kifagyott, reboot, aztán azóta csinálja, ezért nem hiszem, hogy driver probléma lenne
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33112 üzenetére
Boldog szülinapot VGA-társ
egyébként sztem nem éri meg váltani még X2-ről, mert crysisen kívül melyik játékot nem viszi el? főleg ha húzod! és még csak most jön Rivatuner, amivel lehet húzni, ventiprofilt csináni! Talán még gyorsulni is fog driverek miatt!
Vedd meg a vízhűtésem így szülinapodra, 25K-ért haveri alapon odaadom
Én tuti nem adom el (főleg, mert per pill nincs is mit)... majd 3 hét múlva talán már lesz RT, és akkor tuning végét is meg lehet lesni! mert elég jól megy abba, nem mint 1-2 antituning 48XX! Ha jól emléxem nálad is simán vitte CCC-ben a maxot a memó és GPU is, nem?Ez a kari még nem is ,,élhetett", nehogy eladd, mert tom hol laksz!
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33115 üzenetére
jah, akkor te nem tudsz overdrive-al tuningolni.... áhh
úgy emlékeztem, hogy CCC-ben te is tudtad tuningolni... mert CCC asszem 890/1100-ban maximalizálja a tuningolhatóságot, és azt vitte is! Új RT-t várom, amibe lehet majd tuningolni is (talán)!Én karimról az az új infó, hogy visszaküldtem a srácnak, aki intézte a gart, ma ő is kipróbálta (neki is volt X2-je), és nála is csak 1 mag ment, de valszeg garba, vagy már a boltba amikor kipróbálták nem vették észre, mert rendesen felismeri, csak GPU-Z nem ír 2 gpu-t, meg hát a teljesítmény...
egyébként ő futtatott 3dmark 06-ot, és 7000 pontot dobott....jah, egyébként nekem is csak 2X 6 pines csatim van, csakhogy az MSI OC-mhoz tartozék volt egy 6pin to 8 pin átalakító! Neked neM? Sztem lehet külön is szerezni!
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33119 üzenetére
nekem egy 2molex to 6 pin, és ugyebár 6 to 8 pin-t adtak, nameg fullos DiRT- öt
Sokan várják az új RivaTunert, mert 4-es széria még nem támogatott, ahogy tuningban a 3870X2 sem... csak AMD GPU clock tool-al lehet, de az meg fixre teszi, és 2D-ben is annyit megy... nehéz lesz megoldani, hogy egyszerre, de akár külön-külön is lehessen állítani a GPU órajeleket, de a 4870X2 miatt gondolom mindenképp megcsinálják!
Nem hiszem, hogy Iponba lenyúlták, korrekt cég sztem.... De aki keres, talál dobj fel egy hírdetést, aztán ki tudja, hátha....köszi az együttérzést, holnap lesz 7 (!!) hete, hogy nincs VGA-m.... siralmas... még 2-3 hét waiting... 2.5 hónap elég erős, a kari ára meg felére esett
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33121 üzenetére
ráadásul a 3870x2-N ÉS 4870 X2-n is ugyanott vannak a furatok, a gpu, és acrossfire chip helyzete, csak utóbbinál kisebb..... ramokra vrm-re meg süni kéne, vagyis sztem kompatibilisek lesznek egymással, ha lesznek léghűtők... én most a fullcover vga blokkomat hasonlítottam 4870X2-höz... a memók helyzete csak picivel tér el, ami belefér, a crossfire chip ls GPU-k ugyanott vannak, a jobb oldali vrm is, egyedül a középen fent lévő VRM van 90 fokkal elforgatva, de elvileg azt be lehetne faragni....
egyébként azt mondom, hogy dobj fel egy hírdetést, hogy keresel 6 pin to 8 pin átalakítót, kitudja, hátha vkinek fölös, és eladja!
-
hakos1987
őstag
az igazság odaát van: [link]
egyébként így utólag neked is jóéccakát
-
hakos1987
őstag
válasz FeRRaR1 #33133 üzenetére
nem teljesen jó, sajnos a középen felül lévő VRM-eket 90 fokkal elfordították.... viszont lehetséges, hogy be lehetne faragni... ez csak egy ötlet, de úgy is csak élőben derülne csak ki, arra meg valszeg nem mostanában kerül sor.....
-
hakos1987
őstag
válasz katt777 #33135 üzenetére
huhh, az se rossz... én feladtam hétfőn csomagként, időgarantáltan 1.5k-ért, kedden reggel már ott fityegett a srácnál...
egyébként nem volt lehetőségem kipróbálni a blokkomat 4870X2-n, de ha vki hozzám vágna 1et, azt megköszönnémBolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
-
hakos1987
őstag
bakker, kardba dőlök... most hívtam a srácot, aki intézi a gart... hát csak jövő hét csütörtökön ér fel pestre, mert úgy mennek áruért gondolom... hát a faxom, még 1 hónapig nem lesz vga-m, az tuti.... ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
(sorry )
-
hakos1987
őstag
respect!
Most látom, hogy mert_csokis megvette az X2-met
hát én hülyeségnek tartom ezeket a driver baszakodásokat.... amint beraktam a gépbe anno, már a vista egyből 2X írta ki a 3870X2-t, szó se volt driver gondról.... miután meghalt, fejre is állhattam, se történt semmi..... sztem bajtárs vagy öcsém! (csoki)
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33340 üzenetére
kézzel sajna max a p*csömet tom fogni, a vgat nem... csütörtökön ér pestre elvileg... szal majd szeptember közepén kb... hihhetetlen komolyan mondom, gyalog elviszem is gyorsabban odaért
mert_csokis: csak vicc volt természetesen, enyém gariba van, vagy ki tudja hol a rákba.....
-
hakos1987
őstag
válasz katt777 #33343 üzenetére
úgy lehet, hogy éna srácnak küldtem fel, aki elvitte csütörtökön reggel debrecenbe, a boltba, ahonnan való... gondolom szerdánként mennek áruért pestre, így hát besz*ptam....
nem tok mit tenni sajna, itthon számolhatom a perceketBolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33365 üzenetére
bazz, olvasgattam pedig a fórumot... sorry
-
hakos1987
őstag
válasz FeRRaR1 #33372 üzenetére
Az enyém is 1.36-on 3.99-en megy, de nem prime stabil, szal ajd még emelnem kell feszt
ollie: amíg először gariba volt, konfigcsere volt, ráadásul tesóm gépében is ki lett próbálva, meg a srác aki gariztatja, ő is 3 gépben próbálta ki....
-=Zk=-: természetesen nem vettem támadásnak, szó sincs róla!
mod: sztem aki hosszabb távra tervez egy X2-vel, és egyébként is vízzel hűtt, megéri vizesblokkot venni rá... tény, hogy 30K körül van, viszont a kari hőmérséklete több óra játék után se éri el az 50 fokot, ami az élettartamnak nagyon jót tesz! Én vettem egy Heatkillert, gyönyörű egy blokk, csak sajna 8 hete lesegetem, mint kezdő b*zi a gőzfürdőbe!
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz FeRRaR1 #33382 üzenetére
sajnos ez az 1. intel rendszerem, így nem nagyon wok otthon a dologban.... 450-re raktam az fsb-t, és 9-esen a szorzót, de hiába volt neki 1.35V, nem indult... ramok vissza voltak osztve 800-asra, pedig 1066-osak, az időzítősük is 5-5-5-25 volt... A deszka egyébként katt-é volt... most hogy így mondod, lehet, hogy blend volt... egyébként alapból 1.36-on megy, de terhelésnél 1.32-1.34-re megy vissza....
mod: azt írtad, az fsb-t hagyjam lejjebb... 450-en ment kattnak is, én legutoljára 470-en használtam... de van +0,1V adva asszem az NB lehet az, nemtom mi, kattnak az volt beállítva....
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz FeRRaR1 #33384 üzenetére
sajna ez per pill kivitelezhetetlen, mert tesóm gépén tolom, az én VGA-mat eszi a retek a p*csába szal majd vmikor szeptemberben, de megjegyzem, milyen beállítást ajánlottál
-
hakos1987
őstag
válasz FeRRaR1 #33386 üzenetére
értem... a ram most 1128-on megy alapfeszen, vagyis elég jó kis tuningdarab... nem lenne érdemes azt majd feljebbrakni, hogyha már stabil a proci? egyébként most nincs lóvém óccsó karira sem.... tesóm 9550-én elcseréltem egy pci-e X550-re, de a srác átkúrt, döglött a kari, pedig pont csak arra kellett vna, hogy netezzek...
(Miti83 volt az....)Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz FeRRaR1 #33388 üzenetére
értettem főnök!
Már csak egy kib*szott vga kéne, hogy legalább ki tudjam próbálni... az a baj tesóm gépéből se tom kiszedni a 4850-et, mert vízre van kötve, meg rá van faragva a vrm-re borda (én csináltam), aztán macera lenne szétszedni, na meg ha hazaérne, kivasalnaBolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33397 üzenetére
még nem nyertem... vagy lemaradtam vmiről?!
Egyébként vérbeli ATi-sok vagyunk, egyszer tettem életemben kitérőt egy 8800 GTX személyébe, de természetesen megbántam...
-
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33403 üzenetére
öcsém, direkt ölöd az idegeimet?? főoldalon sehol nincsenek kint a győztesek, csak azok max, akik helyesen válaszoltak! Nem erre gondoltál? nem leszel ám hosszú életű
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33405 üzenetére
reméljük sor kerül rá Nah, majd ha pesten járok! Viszem a szörnyetegem (ami addigra jó lesz ) aztán összefuthatunk egy CrossFireX partyra!
-
hakos1987
őstag
válasz katt777 #33408 üzenetére
pedig arra gondoltam, megkérlek, hogy lődd be nekem a cuccokat
Ferrari1: a helyes válaszok: (nem bizti hogy sorban, mert fejből) zöld; ide, sata; maximum 2; Geminii; ultimate circuit protection; 85% átlagos hatásfok, 132 mm venti...; 1500W
biztos, hogy ezeket jelölted?
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33412 üzenetére
majd megnyerem a CM moduláris tápját, aztán jöhecc
azért volna mit bemásolni ide, ugye katt?
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33414 üzenetére
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33416 üzenetére
utolsó 2 alkalommal akkor voltam, mikor vettem a 2900XT-m, meg a 3870X2-t... talán legközelebb 4870X2 miatt megyek
katt, nyugi, semmi lényeges
mod: megszámoltad már, hány tranzisztor van egy 3870-en? nem? leülhecc, 1es![ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz - = Zk = - #33419 üzenetére
mképp!
kattnál levertem a biztit, vagy javítani akar, és elment számolni?Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz katt777 #33420 üzenetére
jah, így utólag észrevettem, hogy honnan fúj a lapodra a szép Tényleg nem vészesek az árai, főleg most sokan 110-115ért hírdetnek 4870X2-t ő 100 alatt
-
hakos1987
őstag
válasz katt777 #33424 üzenetére
van nála, írd be keresőbe hogy 4870X2... viszont du. még külön hírdetésbe láttam 99.900-ért, most 109.900ért van nála... mindenesetre akkor is nála a legolcsóbb!
-
hakos1987
őstag
azt nem tudom, hogy kibírná-e, sztem játék nélkül inkább, mint játékkal, de a következőt ajánlom... elmész bármelyik hipermárketbe, zebrába, és találsz tesa kétoldalú ragasztót... abból a legvékonyabbat ha megveszed, bőven megfelel, én is azt használom! Elvileg nem hővezető, de vmennyire képes átvezetni, mert melegek szoktak lenni a bordák...
-
-
hakos1987
őstag
válasz laca000 #33492 üzenetére
laca, két dolog!!
1: használd a válasz gombot jobb oldalon, hogy tudjuk, kinek megy az üzi!!!
2: egy hsz-en belül több embernek is írhatsz, nem kell teleszórni a topicot, hogy hsz-t gyűjts!remélem nem rágsz be rám, csak a javadat akarom szolgálni
egyébként ha vkinek (főleg Zk-nak) van fél perce, lessen be a nyereményjáték topicjába, és nézze meg az uccsó 20 hsz-t, hogy hogyan sikerült találnom egy csalót
-
hakos1987
őstag
respect!
Van változás 38** karik teljesítményében 8.8-as catalyst miatt? Tesóm 4850-e 1000 ponttal dobott többen vantage-ban, valamint a GPU-Z 0.2.7 már zárójelben kiírja, hogy mi minek a hőmérséklete: [link]
mod: viszont az a gond, hogy powerplay miatt (szvsz) a kari nem egyenletesen dolgozott, hanem ugráltak az fps-ek össze-vissza!
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
válasz sereeff #33530 üzenetére
a powerplay visszaveszi a kari órajeleit, mhz-eit mikor nincs rá szükség, így kevesebb hőt termel, és nem dolgozik feleslegesen pl. 2D-ben!
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
nah, újraindítottam a gépet... vantage-ban már nem ugráltak az fps-ek, viszont nem 300/750-re, hanem a korábbi 500/750-re veszi vissza az órajeleket... powerplay-nek nyoma nincs!
tapasztalatok 38** karival??
-
hakos1987
őstag
-
-
hakos1987
őstag
válasz szeva000 #33568 üzenetére
szvsz megéri, bár nemtom mik az árfolyamok, de ha van rá lehetőség, akkor 3870!
3650 egyébként egy nagyon gyenge kari, azzal nem nagyon fogsz játszani, 3850-el már inkább, főleg húzva, 3870-ről meg nem is beszélek!mod: monitor miatt talán azt vedd, amiben több a memória, meg mind. ddr3... vagyis még mindig 3850-et ajánlom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs