Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehel22
tag
válasz modern5 #12668 üzenetére
Az AMD nem hibas a no signalert.Ez Gigabyte sajatossag es azert mert allitolag egy alkatreszt massal helyetesitettek.( legalabbis az elso kartyakon) Abu85 leirt egy reszletes magyarazatot a "no signalra"
Visszaterve a te esetdre , a bios frissites segithet de nem 100% os a catalystnak sok koze nem volt a no signalhoz.Kiakadt az jopar driverrel, ha baja volt.(sajnos)
Nem tudom mit mondjk a crysis 2 hibarol , en is jatszodtam de nalam nem volt gond.Ha jol emlekszem, kozben drivereket is csereltem es az sem okozott problemat..Sajnos, sok no signalos gigat lattam es nem talatunk soha egy olyan jatekot vagy programot, ami biztosan hanyattveri .A legtobbeknel a FC2 bech volt a fekete barany, de lattam nehanyat amelyek birjak siman orakig (az enyem is ilyen), azthinned, hogy semmi baja aztan kifekszik valami mas alatt.Nalam Crysis es NFS Shift nyomta meg.Sot a NFSS meg win xp alatt is, pedig mindenhol az olvashato , hogy xp alatt nincs baj.De van, csak valoszinu ritkabban.Keress ra Abu85, Wittman, hsz. ra .Januar-marcius kozott nagyon sokszor tema volt ez a no signal.Sajnos ha nem talasz egy programot amivel biztosan hanyattvagja magat, akkor nem sok eselyed vagy hogy gariztasd.Szervizeleskor alltalaban egy 3dMark11 el tesztelik es azt birja .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest